Dokter Dooms is een echte krak in haar…
Dokter Dooms is een echte krak in haar vak. Vlot , correct zoals elke tandarts zou moeten zijn . Ideaal voor mega angstige patiënten zoals ik .
Estados Unidos
Ik ben een jaar in behandeling geweest bij de tandarts van iSmile in Gent (België). De ingreep (6 implantaten) was van bij aanvang mislukt, maar de tandarts ontkende dit. Zo liep ik maanden rond met een infectie in mijn mond. Ik verloor grote delen bot in mijn bovenkaak en moest met spoed geopereerd worden, een jaar na de plaatsing van de implantaten, die ik allemaal verloor. Tandarts ontkende die hele tijd dat er iets mis was. Nochtans hoorde ik het gekraak van bot in mijn bovenkaak en proefde ik de infectie in de mond. Zij negeerde mijn klachten keer op keer. Achteraf kreeg ik mijn medisch dossier niet. Bij het riziv bleek dat de tandarts ook zaken had aangerekend die ze niet had uitgevoerd.
Ik heb meermaals gevraagd om behandeling, rechtzetting, garantie op het geleverde werk. Dit telkens zonder resultaat. Hoed je voor deze tandarts, die je zal binnen nemen zonder wachttijd en je de hemel zal beloven.