Jægeren & Lystfiskeren Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dennis gav verdens bedste kundeservice/oplevelse. Magen til kundeservice findes vist ikke i vore dage. 5 ud af 5 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟(det er ikke første gang de lev den service) Tak for jer Hennin... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte Guideline Elevation fluestang,med hjul,line etc. Den lever fuldt op til forventningen og hvad der blev skrevet om sættet ! Hurtig,god betjening,forsendelse etc. Den forretning kan kun anbefa... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service var ude i butikken og købe 3gummi jigs og en westin swim /glidebait dagen efter fanger jeg en gedde på en af mine gummi jigs som jeg købte der fra og fik også 2 bid på min westing... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var på besøg i butikken i dag. Virkelig høflig og venlig personale. Andre butikker burde gå derhen for at lære om sublim kundeservice. Vi endte med at bruge 2600 kr der, fremfor at køre til et billige... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de caza

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Forretningen har eksisteret som jagt- og fiskeriforretning siden 1981, og selve lokalerne stammer helt tilbage til 1600 tallet. De fritliggende bjælker og det gamle stengulv danner rammerne om en hyggelig atmosfære, som skal opleves - så kom ind og se de sidste nyheder i et inspirerende miljø.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

74 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God service

God service, hurtig levering.

28 de octubre de 2024

Kære kunde,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og levering. 😊 Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb, og hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 98139400, via e-mail på kontakt@jogl.dk eller i butikken på Maren Turis Gade 6, 9000 Aalborg.

Mange hilsner

Fantastisk

Fantastisk service var ude i butikken og købe 3gummi jigs og en westin
swim /glidebait dagen efter fanger jeg en gedde på en af mine gummi jigs som jeg købte der fra og fik også 2 bid på min westinglidebait der var massere af udvalg og gode priser og man blev taget rigtigt godt imod lige fra sekundet man tråde ind af døren😃

28 de octubre de 2024
Opinión espontánea

Kære kunde,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en så positiv oplevelse både i butikken og med dit køb. Tillykke med gedden – det lyder som om, du har haft en rigtig god fiskedag! 😃 Vi er glade for, at du følte dig godt taget imod, og at du kunne finde de produkter, du havde brug for.

Husk, at vi altid er klar til at hjælpe dig på telefon 98139400, via e-mail på kontakt@jogl.dk eller i butikken på Maren Turis Gade 6, 9000 Aalborg.

Mange hilsner

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dyr frakt Försenad leverans

Dyr frakt Försenad leverans. Stor oönskad reklamtryck på produkten.

2 de octubre de 2024

Hej Håkon,

Jeg beklager meget den manglende information, som du har fået. Det er en fejl, som vi nu har rettet op på.

Ønsker du at modtage en vest uden logo på, så kontakt mig på mail emilb@jogl.dk så vil jeg forsøge at hjælpe dig næste gang jeg får hundeveste leveret.

I forhold til prisen på porto til Norge skulle du gerne være oplyst inden du udtjekker og betaler. Dog har vi undersøgt mulighederne for at gøre dette mere tydeligt.

Tak for din anmeldelse, beklager fejlen

Venlig Hilsen

Venlig og imødekommende

Venlig og imødekommende, når man ringer. Jeg købte et par støvler på nettet, men desværre var mine fødder for store. Ingen problemer med hurtig ombytning. Du kan roligt handle her.

20 de agosto de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Næsten helt perfekt manglende dog…

Næsten helt perfekt manglende dog fødselsdagen hilsen som var valgt til og at kopperne ikke er lavet af birketræ men af gummitræ hvilket ikke gør en stor forskel

Så derfor kan jeg kun give 4 stjerner og ikke 5
Hurtig levering uden problemer

7 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intet mindre end fem stjerner!

Intet mindre end fem stjerner!

Utroligt venligt og serviceminded personale!
God og kompetent telefonisk vejledning!
Skarpe priser!
Mindre end 24 timer fra bestilling til levering!

Ikke noget som helst at sætte en finger på!

29 de julio de 2024
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.