Useriøst og mangler Desværre er min oplevelse af Jagtkursus.dk ikke hvad jeg forventede eller hvad underviserne lovede. Det var nogle hyggelige undervisningsgange vi havde og... Ver más
La empresa ha respondido
Kan sagtens anbefale dette kursus VIP. Dygtige undervisere, som ved hvad de snakker om. De har alle en god måde at få det svære oversat til forståeligt sprog. Men husk!! Der skal læses og øves li... Ver más
Da man meldte sig til fik man 3 søndage man skulle skrive i kalenderen, så ville resten komme efterhånden. Til trods for der på hjemmeside fremgår 4 dages teori? Det endte med de 3 søndag... Ver más
Helt igennem anbefalingsværdigt, et super godt forløb (teams pga Corona) hvor både Lars Holse og Andreas H, gennemgik pensum på en rigtig god måde og med masser af spørgsmål til samme undervejs. Ture... Ver más
La empresa ha respondido
Jagtkursus.dk er Danmarks ældste jagttegnskursus og hver gang vores elever har været oppe til jagttegnsprøve efter vores endte undervisning, viser det gang på gang, at vi stadig har en meget høj beståelsesprocent. Denne høje beståelsesprocent viser at vores store erfaring, undervisningsform og nyudviklet undervisningsmateriale spiller en afgørende rolle for vores elevers høje beståelses %, set i forhold til landsgennemsnittet. Så ønsker DU en effektivt og personlig undervisning så meld dig til et af vores kurser.
Tornelundsvej 5, 4690, Haslev, Dinamarca
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Tusind tak for en fantastisk forløb. Som deltager på et onlinehold (pga. Covid-19) giver jeg Lars og Andreas min største anbefaling. Deres gåpåmod og tilgang er imponerende og det er ikke altid lige let at skulle undervise 8 timer ad gangen. Tak.
Den praktiske del af undervisning helt uden sidestykke. Både aftenkurserne i Greve og heldagsarrangementet i Jægerspris. Tak igen.
Jeg kan på det varmeste anbefale jagtkursus.dk, når man har besluttet sig for at tage jagttegn. Hos jagtkursus.dk bliver kan undervist og hjulpet igennem hele pensum, og der er altid plads til spørgsmål eller repetition.
Alt i alt en stor anbefaling af et forløb med kommunikation i top og hvor man i kursusforløbet opnår fortrolighed og kontrol med det at tage jagttegn og dermed bliver rustet til at blive god og respektfuld jæger.

Respuesta de Jagtkursus.dk
En kammerat og jeg tog jagttegnet her, foråret 2020, og det var smaddergodt! Vi bestod begge i første forsøg.
Dygtige undervisere med sjove huskeregler og gode gennemgange af teori og praksis. Både Lars, Andreas og Søren gav god indføring i stoffet og skabte et hyggeligt miljø på samme tid. Der var tilmed overskud på skydebanen til lidt ekstra sjov med spidsduer, hvis man var godt med på de obligatoriske duer :-)
Kan varmt anbefales.
Bedste hilsner
Jeppe

Respuesta de Jagtkursus.dk
Gode instruktører, behagelig, og professionel behandling.
Kan i særdeleshed anbefales.

Professionelle inspirerende instrukører
Jeg var en del af et hold på 7som gennemgik jagtkurset, trods at noget af materialet er ret tørt, er Lars og Andreas fantastiske til at holde dampen og interessen oppe - så man fastholder fokus. Det kan kun anbefales herfra. Tak for et godt og professionelt kursus.

Respuesta de Jagtkursus.dk
Et jagtkursus der skulle have været live, men grundet Corona blev til online kursus.
Ved ikke hvordan det kunne have været live, men må sige at online har det fungeret perfekt!
Dygtige og entusiastiske instruktøre.
Godt matriale.
Gode dage med praktisk træning

Respuesta de Jagtkursus.dk
Jagtkursus.dk er et rigtig godt sted at tage sin jagtundervisning.
De 3 undervisere er dygtige, passionerede og grundige.
Deres egne forskellige jagtinteresser giver en alsidig tilgang til stoffet og som elev mærker man tydeligt den personlige passion.
Jeg tog kurset som aftenkursus fra januar til marts.
Selv da vi blev lukket ned af Covid-restriktioner, mod slutningen af forløbet, var de gode til at tilpasse undervisningen via onlineundervisning, samt informere i god tid.
Derudover er undervisningsmaterialet tilrettelagt så man nemt kan læse op derhjemme.
Våbenhåndtering, sikkerhed og grundig teoriundervisning er lavet med henblik både på at bestå jagtprøven men også for at sende dygtige og eftertænksomme jægere ud i verden.
Kan anbefales på det kraftigeste.

Respuesta de Jagtkursus.dk
Teamet bestående af Lars, Andreas og Søren har været super kompetente, tålmodige og sympatiske instruktører ifm. “lynkurset”. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger!

Respuesta de Jagtkursus.dk
De kompetente og engagerede undervisere balancerer teori og praksis fint, og giver de nødvendige værktøjer til selv at øve og forberede sig på jagttegnsprøven. Jeg følte mig enormt godt klædt på til prøven, hvor jeg bestod i første forsøg. Vil varmt anbefale til enhver der ønsker et hurtigt, men udførligt, jagtkursus.

Respuesta de Jagtkursus.dk
Har kun rosende ord til overs for kurset. Super søde og kompetente undervisere, godt fokus på relevant stof og resultater. Bestod både teori og praktisk prøve i første omgang.

Respuesta de Jagtkursus.dk
Jeg kan kun anbefale at tage sin jagtundervisning hos jagtkursus.dk. Instruktørerne er super søde og sjove, og undervisningen er godt tilrettelagt, så man får lært den nødvendige teori samt den praktiske del på kort tid. Jeg tog VIP weekendkurset og bestod i første forsøg. Tak for hjælpen!

Respuesta de Jagtkursus.dk
Kanon kursus! Kan ikke anbefale det nok!
- Fremragende underviserer og formidling så alle kan være med! Komprimeret, kogt ind til benet, konkret og præcist og følelsen af man også er kommet godt i dybden!
Der bliver lagt meget vægt på jagtetikken og man kan mærke på alle tre instruktører at de elsker og værner om jagten! Har man spørgsmål eller andet udenfor undervisningen er de også super hjælpsomme!
Tusind tak!

Respuesta de Jagtkursus.dk
Skønt og intensivt kursus uden dikkedarer.
Jeg bestod jagtprøven i første forsøg efter dette kursus.

Respuesta de Jagtkursus.dk
Et intensivt men godt og velforberedt kursus med gode instruktører.
Man har alle forudsætninger for at bestå Jagtprøven

Fantastisk kursus.
Lars, Søren og Andreas sørgede for et helt fantastisk kursus, hvor alle folk fik meget at lære. 11/10.

Rigtig positiv oplevelse.
Utroligt dygtige undervisere. - Som er meget engageret, og rigtig gode til at forklare tingene, så man forstår hvad der bliver sagt.
Fede oplevelser med lerdue skydning, under kurset.
Og trods corona, blev der gjort meget, så vi stadig fik en god undervisning foran pc i hjemmet.

Tusind tak for virkelig god undervisning Lars, Søren og Andreas. 🙌🏼🙌🏼🙌🏼
Fremragende undervisning. Har brugt dem efterfølgende i forbindelse med nevø der skulle have haglskyde prøve inden Andreas kom på var der en hit rate på 25 % efter 2 lektioner blev prøve bestået med 9 overskydende haglpatroner
Helt fantastisk kursus. Super dygtige, kompetente og rare undervisere.
Jeg vil til enhver tid anbefale kurset til andre.
Helt igennem fantastisk undervisning, kompetente undervisere og derudover en hyggelig stemning, der gør de lange dage det mere udholdelige. Det er takket være underviserne, at både min kammerat og jeg bestod prøven med 0 fejl.
- Konrad og Oskar

Respuesta de Jagtkursus.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.