Información sobre la empresa

4. Tienda de productos orgánicos
  5. Estilista
  6. Peluquería

Escrito por la empresa

Kreativ med passion for mit arbejde og med kunderne i centrum 🤗

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,3

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Flere stjerner 🌟

Jeanie er utrolig professionel og har sans for detaljen hele vejen igennem – både når det gælder hår og makeup.

Jeg bookede Jeanie som brudestylist, og allerede inden vi mødtes, kunne jeg mærke, at vi klikkede. Fra første kontakt følte jeg mig tryg, og på selve bryllupsdagen var hun præcis den rolige, dygtige og nærværende person, man drømmer om at have omkring sig.

Udover at være enormt dygtig og kompetent faldt hun helt naturligt ind i samtalerne mellem mine veninder og mig. Vi grinede, skålede og nød morgenen sammen, mens jeg sad i Jeanies stol. Hun fik mig til at føle mig set, hørt og helt tryg, og det gjorde hele oplevelsen endnu mere speciel.

Jeg følte mig som den smukkeste udgave af mig selv, og både hår og makeup holdt fantastisk hele dagen og aftenen. Jeg kan kun give Jeanie mine allerbedste anbefalinger, hun er en kæmpe del af, at min bryllupsmorgen blev så fantastisk :-)

21 de junio de 2026

Respuesta de Jcklip

Tak skønne Bettina 😃 sikke en fornøjelse at få lov at være en del af den store dag 😃 mange tak for den fine anmeldelse. Det gør mig virkelig glad 😃

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedst optakt til brylluppet!

En dejlig dag med JCklip til brudestyling i hjemmet. Super kompetent make-up og hår opsætning og fantastisk humør. En fantastisk optakt til brylluppet!

23 de mayo de 2026

Respuesta de Jcklip

Mange tak for den fine anmeldelse😊 det var en fornøjelse at være en del af den store dag 😃

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeanie er simpelthen bare den sødeste…

Jeanie er simpelthen bare den sødeste frisør man kan komme til. Føler så velkommen lige når man træder ind af døren. Følte mig i virkelig gode hænder. Har fået det lækreste resultat. Ikke sidste gang jeg kommer der

23 de marzo de 2026

Tak 🫶 en fornøjelse at ha dig i stolen.kh Jeanie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit hår sad bare lige i skabet efter

Mit hår sad bare lige i skabet efter! Slut med hurtig hurtig frisører når man finder en så professionel salon og kvalitets minded frisør med øje for service og kvalitet! Go Jeanie!

7 de enero de 2026

TAAAAKK 😃

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5/5 - perfekt brudestylist!

Kunne man give flere stjerner, havde jeg gjort det! ⭐️
Jeg bookede Jeanie til at stå for min styling (hår og makeup) til mit bryllup. Allerede ved prøvningen gik jeg derfra med en ro i maven og glæde over resultatet. Jeg følte mig forstået og fik samtidig Jeanies gode råd og vejledning. På selve dagen var jeg tryg under hele stylingen, og resultatet blev fuldstændig perfekt, smukt og bedre end, hvad jeg overhovedet kunne forestille mig!
Makeup og hår sad spot on hele dagen, og jeg kunne bare slappe helt af.
Ikke nok med at Jeanie er utrolig dygtig, er hun samtidig en skøn og behagelig kvinde, og jeg er så glad for, at det var lige netop hende, der stod for stylingen på min store dag 🙏🏼
Så kun de varmeste anbefalinger fra en virkelig glad og tilfreds brud 👰🏼❤️

21 de octubre de 2025

Kære Frida
1000 tak for den fine anmeldelse 🤩
Det var den største fornøjelse at være en del af din store dag
Al lykke jeres vej

Kh. Jeanie

Valorada con 1 estrellas sobre 5

En skuffende oplevelse på en dag, der ikke kan gøres om

Jeg havde booket Jeanie til prøveopsætning, styling og makeup i forbindelse med mit bryllup. Vi brugte 2,5 time i hendes salon på at planlægge looket, aftale detaljer og tage billeder som reference. Det gav mig en tryg fornemmelse, og jeg følte mig i gode hænder.

Desværre levede resultatet på selve dagen ikke op til det aftalte. Håret blev klippet for kort, opsætningen manglede fylde, og det lignede ikke det udtryk, jeg havde godkendt og glædet mig til. Det var en følelsesmæssigt svær oplevelse for mig, og det har været svært at se på billederne efterfølgende.

Min mor og veninder blev involveret i forsøget på at finde en løsning – uden held.
Det har efterladt mig med en frisure, hvor længderne ikke hænger naturligt sammen, fordi der blev klippet et betydeligt stykke af mit hår i begge sider, mens det var opsat, og uden at jeg havde givet samtykke til andet end en mindre justering.

Jeg har efterfølgende forsøgt at gå i dialog – i alt fem skriftlige henvendelser – men har ikke følt mig imødekommet. Det opleves, som om ansvaret for resultatet bliver lagt over på mig, snarere end anerkendt som en faglig fejl. Jeg ønsker ikke konflikt, men en professionel forståelse af, at arbejdet ikke levede op til hverken det aftalte eller det, man som kunde bør kunne forvente – særligt til en pris på 6.800 kr.

Makeuppen blev meget flot, og det vil jeg gerne anerkende. Men samlet set har det været en skuffende oplevelse, som desværre har sat et varigt præg på en dag, der ikke kan gøres om.

7 de junio de 2025

Kære Ann-Cathrine
Gennem alle vores korrespondencer på mail har jeg udtrykt min bekymring og følelse over du ikke var tilfreds med resultatet.
Det er da aldrig rart at ens arbejde ikke er tilfredsstillende,og slet ikke som brudestylist,da det er en af de vigtigste dage i livet.
Jeg tager absolut ansvar for det jeg har lavet,men som jeg også har skrevet til dig i alle mails så er det kedeligt at få en mail efterfølgende hvor jeg intet kan gøre om.
Jeg var hos dig i 4 timer og spurgte dig flere gange om du var tilfreds hvilket du sagde du var.
Så hvis du mener jeg ikke tager ansvar for at du selv ikke har sagt fra i 4 timer hvor jeg har spurgt dig så nej.
Vi havde alle muligheder i at lave ændringer eller ikke klippe hvis det var det du havde ønsket.
Jeg ville aldrig med mine mere end 25 års erfaring bare klippe uden dit samtykke så jeg syntes faktisk ikke det er fair at hænge mig ud på dette vis.
Jeg kan igen kun beklage at du ikke blev tilfreds,men håber trods alt at i havde en fantastisk dag.
Mvh Jeanie / JC klip

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle burde og ha Jeanie på sin…

Alle burde og ha Jeanie på sin bryllupsdag!
Jeanie er ikke bare sindsyg dygtig til sit fag, hun formår også at gøre starten på dagen perfekt, med hendes søde og skønne måde at være på.
Intet er overladt til tilfældighederne
Håret holdt hele vejen igennem og kunne ikke være flottere
Og lave striber kan hun også - sindsyg dygtig! 🤩

31 de agosto de 2024

♥️♥️♥️

JA TAK Jeanie

JA TAK Jeanie! Mit hår er præcis som jeg ønskede og forestillede mig. Har lige vasket det, og har bare føntørret det normalt, og det sidder bare. I needed this, tak❤️

27 de agosto de 2024

Jeg kan varmt anbefale Jeanie

Jeg kan varmt anbefale Jeanie, som jeg trofast har gået hos i tre år. Føler mig altid i kyndige hænder og så er det bare et plus at hun også er en super skøn person at være omkring. Jeg kom ind med hennafarvet hår med et ønske om ny hårfarve, hvilket bestemt ingen nem opgave er! Men Jeanie løste opgaven bedre end jeg kunne have drømt om. Man kan tydligt mærke at hun brænder for det hun laver og hun er altid åben for mine nogengange skøre ideer, men også realistisk i forhold til hvad der kan lade sig gøre. Kæmpe anbefaling!

10 de julio de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.