Rigtig gode kvalitets bukser
Rigtig gode kvalitets bukser. Super service og behagelig ansatte. Kan helt klart anbefales 😀
Super oplevelse igen at handle med Jeansstore.
Hurtig levering - lynhurtig og problemfri ombytning til anden størrelse. Tak
I ordered two pairs of jeans for my husband but, unfortunately, they were not a suitable fit. Their return process was easy and a refund to my bank was received within a couple of days.
The customer service advisors are second to none. Email queries were replied to immediately (none of this ubiquitous "we aim to respond in 48 hours"). Following advice, the replacement jeans I ordered were exactly what he wanted. The price, speed of delivery and the quality of their products are great. I am so pleased I found this company.
Super kundeservice.
Havde bestilt et par jeans, der viste sig at være for små...
Kontaktede kundeservice for at høre, hvordan jeg skulle ombytte. Meget sød og imødekommende medarbejder ordnede det hele til min store begejstring!
Denne butik skal jeg helt sikkert bruge fremover. Fem STORE stjerner herfra!
Jeg har endnu engang handlet med Jeansstore i forbindelse med indkøb af julegaver, og desværre bestilt jeans i forkert størrelse.
Herefter fik jeg en virkelig god service i forhold til at få bukserne sendt retur og modtage nogle i den rette størrelse.
De bedste anbefalinger herfra.
Super service i Jeansstore, Frederiksværksgade 6
3400 Hillerød. Lars Olsen, har styr på det.
Således fik han Wrangler bukser hjem, længere i benene end normalt, og de var i butikken til aftalt tid. og jeg "fik" dem til " net " prisen. Der handler jeg gerne igen.
Jeg har været kunde i butikken igennem flere år. Altid venlig og professionel betjening.
Jeg bestilte jeans i en forkert størrelse, hvilket gik op for mig, da jeg modtog dem. Da jeg afleverede dem i butikken, fik jeg at vide, at de havde den rigtige størrelse i en anden afdeling og at de ville sende dem derfra. Samme aften modtog jeg så besked fra Postnord om en pakke på vej fra Jeansstore. Og venlig og afslappet betjening. Fem stjerner.
Jeg har lige modtaget 2 par jeans, som jeg bestilte på hjemmesiden. Alt gik som det skulle. Hjemmesiden er nem at finde rundt på med gode søgemuligheder. Varerne ankom til den lovede tid. Jeg handler her gerne igen, og giver hermed 5 stjerner.
Jeans Store i Larsbjørnsstr. er bare super gode til at finde den helt rigtige størrelse til voksne mænd der har muskler i benene.
Det er det nemmeste sted i DK at prøve og købe bukser.
Jeg bilver så glad når den dygtige og venlige sælger kan hive et par bukser frem der passer i første forsøg.
Super god service. To måneder efter jeg havde købt et par jeans hos jeansstore viste det sig at der var opstået et lille hul i bukserne.. Det var ikke særligt stort men jeg frygtede at det ville vokse sig større med tiden. Jeg sendte et billede af fejlen og fik efterfølgende svar om at de skulle selvfølgelig byttes. Så jeg sendte de gamle tilbage og fik tilsendt et par nye umiddelbart efter.
I am from malaysia. My exprience with jeanstore : very good service and trust online store.
Juni 2015
Har väntat tre veckor efter betalning och inte fått några byxor, mailat flera gånger utan svar. Absolut ett bluff företag välj ett annat företag när ni skall handla.
Gennem de sidste 4 år har jeg handlet i denne butik og har aldrigt oplevet nogen problemer. Levering er hurtigt og fragt var inkl. i prisen (fantastisk)... har man spørsmål om varene... kan man roligt skrive til butikken.
Her kan du roligt handle. ;o). Jeg har bestilt herfra op til flere gange. Jeg har aldrig oplevet "problemer" og varerne kommer hurtigt.
Más información sobre otros tipos de reseñas.