Jeg har intet negativt at sige så det kan kun være 5 stjerner her fra. Jeg har ringet løbenede til Jema autolift inden køb for at høre om hvor dybt betonen skal støves osv. Jeg havde heller... Ver más
La empresa ha respondido
Blev ringet op efter at have lagt ordre ind, så leverings detaljer blev aftalt. Ved en fejl var der angivet højde adaptorer i pakkeliste, men de blev eftersendt. Liften var nem at sætte op, men inst... Ver más
Havde først en snak med Thomas omkring levering og installation af liften og jeg valgte at Jema skulle levere og jeg selv installere. Efter lidt vanskeligheder med at få liften leveret(skulle være en... Ver más
La empresa ha respondido
Jema Autolifte A/S er en familieejet virksomhed der startede op i August 2007 af familien Petersen. Jema Autolifte har på rekord tid udviklet virksomheden fra at være en mindre virksomhed, til i dag at eksporterer dagligt til vores distributører i 13 lande rundt omkring i verden. Alle autolifte er designet, tegnet og udviklet af Jema Autolifte, og for at kunne udvikle innovative kvalitets produkter til vores kunder i Danmark og resten af verden, bliver der på ugentlig basis udviklet og videreudviklet på allerede eksisterende og nye produkter. Eftersom alle vores autolifte bliver solgt i flere lande har det været vigtigt for Jema Autolifte at sørge for certificeringen har været den bedst mulige på markedet, derfor bliver hovedparten af vores produkter CE certificeret af CEM international. Jema Autolifte har fra 2017 startet samarbejde med flere store og velrenommerede producenter i Tyskland, Italien, Spanien mv. for at kunne tilbyde Europæiske produceret autolifte, dæk og afbalanceringsapparater til både private og autoværksteder. Dette tiltag gør, at Jema Autolifte kan levere alt fra den helt billige autolift til de lidt dyre autolifte. Vi har 2-søjede autolifte, 4-søjlede autolifte og saxlifte, og uanset hvilket produkt man som kunde vælger, er det yderst vigtigt for Jema Autolifte at vi levere det bedst mulige produkt til prisen så vores kunder får den bedst mulige oplevelse med deres Jema Autolifte produkt! Jema Autolifte har ved siden af salg af autolifte også en større landsdækkende service afdeling, hvor vi monterer og servicere ikke bare Jema Autoliftes produkter, men også andre mærker på markedet og igen selvfølgelig til yderst fornuftige priser hvilket er hele grundlaget for vores forretningskoncept og slogan ”We are here to surprise”. Jema Autolifte har selvfølgelig reservedele på lager til vores autolifte, men vi kan også levere reservedele til de andre mærker på markedet, så hvis du som kunde ønsker at få serviceret dine autolifte til Danmarks billigste priser, så er Jema Autolifte kun et opkald væk! Du er altid velkommen til at kontakte en af Jema Autoliftes medarbejdere for at få et uforpligtende tilbud på autolifte eller service af alle mærker autolifte på dit værksted. Vi sælger lifte og udstyr til professionelle såvel som private.
Industrihegnet 2, 4030, Tune, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
har aftalt der skulle laves servise på 3 lifte servise manden kommer ikke ringer til ham svare ikke tlf så derfor lad vær med bruge det firma hvis man er for sinket så ringer man hilsen kristians bilsalg i kunne ikke selv få fat i manden efter 3 kvarter så den med trafikken den holder ikke hvis man sidder fast i trafikken så ringer man er forsinket

Respuesta de Jemaautolifte
Blev ringet op efter at have lagt ordre ind, så leverings detaljer blev aftalt.
Ved en fejl var der angivet højde adaptorer i pakkeliste, men de blev eftersendt. Liften var nem at sætte op, men instruktionsbog vedr. Opsætning var grafisk ikke nem at tolke. Monteringsdetaljer vedr. "Gardiner" og inddækning af hydraulikslange var svære at se. Hydraulikpumpe skal monteres så lavt som muligt, ellers kan afdækning af hydraulik slange ikke monteres. Der mangler fastgørelse af kablet fra motor til EL-boks, men det er nemt gjort med at bore ekstra hul og montere en kabel bøjle. Små og ubetydelige detaljer, som enhver der køber en autolift nemt kan håndtere.
Alt I alt super levering
Købte en oliesuger /opsamler, efter udpakning og samling skulle der suges olie men nej ingen sug, ringede til Jema men ingen havde lige tid, jeg ville blive kontaktet. nå men ok , fandt selv et messing rør der var stoppet, derefter kunne den lave vacuum og suge.
Næste problem er at den suger så lidt , ca 0,10 L/min den er opgivet til
2-5 L /min da jeg ringede og forelagde dette var beskeden " ja sådan er det, det bliver ikke bedre, det den er opgivet til passer ikke" Fedt
Sidste gang med Jema.

Respuesta de Jemaautolifte
Jeg bestilte en JA3200 to-søjlet autolift i forbindelse med et månedstilbud, hvor de havde den på lager. Jeg skulle først bruge den til April så betalte for den en måned forud med fragt og olie. Ved at betale forud garanterede de at den ville være klar til mig i April hvor jeg overtog mit nye værksted.
Da vi kom til April forsøgte jeg at kontakte sælger for at sige at der var bøvl med gulvet og jeg derfor ikke kunne modtage den i starten af april. Men d. 23 april var gulvet færdigt og klar, men da jeg snakkede med sælgeren var liften ikke klar, de havde den ikke på lager som lovet.
Efterfølgende blev de ved med at udskyde datoen for levering. det er nu sket 3 gange. Jeg skulle hele tiden selv opsøge kontakt, da de ikke selv ringede tilbage med status på ordren. Sidst jeg snakkede med sælgeren ville han bare annullere købet. Men det dur bare ikke når jeg står og skal bruge den lift!
Jeg modtog så endelig min lift d. 20 maj om morgen.
Dårlig service, Dårlig leveringstid, Dårlig behandling og kommunikation fra deres side, Kan ikke anbefale dette sted ved mindre man virkelig har god tid og tålmodighed!
Dog har jeg andre bekendte der kun har haft gode oplevelser. Men denne er så ringe den bare skal ud til alle!
Jeg har lige købt en 2 søjlet autolift JA3200 og produktet er 100% i orden og servicen i top -> Kan anbefale Jema Autolifte
hilsen
Hans Ole
Lige hentet dæk udstyr oppe fra dem, så lidt nærmere på noget udstyr og fik en god snak. KANON god service og Henrik stod nærmest på hovedet for at få salget igennem og for at hjælpe ved mindste tvivl!. rigtig god rådgivning omkring udstyret til ens brug. indtil nu kan jeg kun anbefale dem, glæder mig til at se deres nye lift program om nogle måneder.
Jeg bestilte min autolift, og som de lovede modtog jeg den 2 arbejdsdage efter de havde modtaget betalingen.
En god og autolift der virker som den skal, jeg kan varmt anbefale Jema Autolifte A/S, de holder hvad de lover og giver god service!