Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg købte d. 14/5.2025 et online negleteknikforløb af Jenna. Forløbet skulle afslutte med eksamen og certificering inden d. 14/5.2026. Jeg skrev til Jenna at jeg gerne ville aflægge eksamen d. 7/4.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har netop færdiggjort min online negletekniker uddannelse hos Jennails Academy. Jenna er super grundig og perfektionist og står altid klar til at hjælpe. Kan varmt anbefale hende som underv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har været i klinikken to gange for at få lavet negle. Helt igennem en unik oplevelse. Meget professionelle og yderst kompetente behandlere, hvor kunden er i centrum under hele behandlingen. Der... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Jeg købte d.14/5.2025 et online negleteknikforløb

Jeg skrev til Jenna at jeg gerne ville aflægge eksamen d. 7/4.2026. Desværre løb Jenna fra sit eget koncept og påstår nu at det ikke er det hun har solgt mig på trods af at det tydeligt fremgår af materialet. Efter lidt skriveri frem og tilbage svarer Jenna ikke mere på mine henvendelser. Jeg havde booket en model d. 7/4.2026 som jeg lavede negle på ift. materialet. Filmede og tog billeder som jeg sendte til Jenna, hvorefter hun sendte et diplom uden nogen form for kommentar. Det var ikke et diplom som fremgik af materialet men en certificering!!
Jeg kan IKKE anbefale at købe forløb hos Jenna da hun løber fra sit eget koncept og dets indhold.

7 de abril de 2026

Best nail salon ever

JENNAILS is just an amazing shop, Jenna is a really nice person and she’s amazing at making nails! If I could pick a nail technician—I would pick her forever. I highly recommend her 💅❤️

13 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et trygt og lærerigt undervisningsforløb!

Jeg er snart færdig med min online negleteknikeruddannelse hos Jenna, og jeg kan varmt anbefale hende som underviser. Jenna er dygtig og inspirerende, og hun har støttet mig undervejs i forløbet – også når der har været bump, og jeg har tvivlet på mig selv. Hun er virkelig dygtig til at lave negle, og det smitter af.
Jeg vil opfordre alle, der drømmer om at blive negletekniker eller vil prøve det af, til at tage uddannelsen hos Jenna.

18 de julio de 2025

Dygtig underviser

Jeg har tilbage i oktober 2022 taget neglekurset Light Elegance hos Jenna fra Jennails. En drøm jeg har haft siden jeg var 12-13 år gammel, som jeg endelig fik gjort noget ved. Jeg er super glad for jeg netop valgte Jenna. Hun er super dygtig, støttende og står altid til rådighed, hvis jeg har haft spørgsmål. Jeg kan bestemt anbefale andre, at tage uddannelsen hos Jenna🙏🏻

13 de marzo de 2025

Fantastisk underviser! ❤️

Kan helt klart anbefale online negletekniker uddannelse hos Jenna. Hun er så dygtig, og virkelig skarp til at se hvad der skal rettes op på på de billeder man sender! Har haft et fantastisk lærerigt forløb! 🙏🏼

23 de febrero de 2025

Den dygtigeste læremester

Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med negleteknikker uddannelse hos Jenna 🌸 og jeg er så glad for, at jeg er startet netop hos hende! Hun er sindssygt dygtig til at lære fra sig og vil sine kursister det aller bedste!
Jeg har følelsen af, at Jenna altid sidder klar ved sin telefon til at hjælpe, hvis man brug for det!
Du får den dygtigste læremester i Jenna 💅🏻

30 de enero de 2025

Den bedste beslutning

Den bedste beslutning jeg har taget, var da jeg valgte at starte på Jenna’s online negleteknikker uddanelse!
Jenna er super dygtig inde for sit fag. Og det kommer til klartudtryk under hele uddannelsen.
Jenna er enormt nærværende, trods det online. Du kan virkelig mærke at Jenna sætter sig 100% ind i hver enkelt opgave, som du skal udføre. Kommer altid med super konstruktiv ris og ros. Er der noget der skal arbejdes mere på skal Jenna nok hjælpe dig igennem det.
Personligt syntes jeg det er et kæmpe plus, at jeg virkelig kan mærke jennas begejstring for min udvikling, man kan virkelig mærke at Jenna ønsker sine kursister lykkedes!
Kæmpe anbefaling herfra.

20 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varmt anbefale Jenna’s online teknikeruddannelse

Jeg har taget Jenna’s online negletekniker uddannelse og jeg kan varmt anbefale hende! Hun har været rigtig god til at give en ros og konstruktiv kritik, som jeg kunne bruge videre i uddannelsen og i dag. Jeg har lært rigtig meget fra teorien, samt de praktiske opgaver. Jenna har altid stået klar til spørgsmål jeg henvendte mig med, og svarene har været meget brugbare. Jeg er taknemlig for at have taget uddannelsen hos hende 💕

28 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har taget online negletekniker…

Jeg har taget online negletekniker uddannelse hos Jenna, og jeg må bare sige, at jeg kun kan anbefale udannelse hos hendes, hvis man går med en drøm om at blive negletekniker. Alt er professionelt, men alligevel nede på jorden. Jenna er så sød til både at rose, men også komme med konstruktiv kritik, så man kan blive endnu bedre. På online uddannelse lærer man også en masse fede teknikker og lækre designs, så man virkelig kan skille sig ud fra mængden, og det synes jeg virkelig der er fedt. Alt i alt en 10/10 oplevelse - de aller varmeste og bedste anbefalinger her fra en næsten ny udlært negletekniker 💅🏻

27 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jenna er en af dk dygtigste (hvis ikke…

Jenna er en af dk dygtigste (hvis ikke DEN dygtigste) hun kan noget helt specielt med slanke "naturtro" kunstige, stærke negle og det gjorde at jeg valgte hende til at få uddannelse fra, har selv lavet negle 14år. Jeg tog hendes online negletekniker uddannelse. Og har rykket mig mere på de 6mdr det tog mig end de 13år jeg lavede det som selvlært.
Nu er jeg selvstændig med egen klinik og lever af min hobby, alt sammen takket være Jenna.

25 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kære Jenna, you're the BEST!

Kære Jenna, du er absolut den BEDSTE til det du laver!

Jeg fik lavet naturlig forlængelse med fransk manicure tips og derefter påsat 2x 0,05 ægte brilliantslebne diamanter på hver ringefinger negl.

Jeg er IN LOOOOVE!

30 de agosto de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

JENNAILS i DK leverer en god service…

JENNAILS i DK leverer en god service med opmærksomhed på detaljer. Efter et år med besøg har jeg oplevet, at mine naturligt bløde negle er blevet stærkere. Selvom jeg har fået mange komplimenter, er der stadig plads til forbedring. Alt i alt en tilfredsstillende oplevelse. ⭐⭐⭐

18 de octubre de 2024

Online negletekniker uddannelse

Jenna er super grundig og perfektionist og står altid klar til at hjælpe.
Kan varmt anbefale hende som underviser 🩷
Jeg har været glad for at blive guidet når jeg er stødt på problemer, fået feedback på stort og småt. Fået brugbar konstruktiv kritik og gode skulderklap.
Desuden har jeg været enormt glad for Jennas måde at håndtere min feedback på. Hun tager kritik til sig, forholder sig til det og forbedrer tingene. Kæmpe plus 👌

26 de noviembre de 2024

Online negleteknikker uddannelse

Jeg har taget Jenna’s online negleteknikker uddannelse. Det har været helt fantastisk! Jenna har været meget tilgængelig med god og præcis feedback på ens arbejde, så man har kunne forbedre sig hele vejen igennem uddannelsen. Jeg har også været utrolig glad for det online materiale der har været i form af videoer med teknikker/opgaver samt teori. Jeg kan kun anbefale at tage uddannelse hos Jenna!

19 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ussel bedrager som udnytter folk ved at…

UPDATE!
Jenna har svaret og mener, at hun kun har haft 2 praktikanter. Dette passer absolut ikke.

Derudover får praktikanterne ikke nogen kontrakt på deres praktik, hvilket også er imod reglerne.
Hold jer LANGT VÆK!!!

Ussel bedrager som udnytter folk ved at love dem fast arbejde, men uden løn.
Jenna får konstant nye “elever” som ryger ud af butikken igen så snart der skal betales løn til dem.

13 de marzo de 2024
Logotipo de JENNAILS

Respuesta de JENNAILS

Hej printprint,

Dette er ikke noget jeg er bekendt med. Mine elever er selvbetalende, dvs. de betaler mig for at blive lært op i neglebehandlinger. Men er man i praktik i forretningen (som du nok mener) så kan jeg selvfølgelig kun tilbyde en praktikant et job, såfremt at vedkommende har evnerne til at kunne levere den service og kvalitet jeg ønsker i forretningen. Jeg har sidste år haft 2 praktikanter og den ene blev tilbudt et job.

Mvh Jenna • JENNAILS

Kan varm anbefale

De er det bedste til deres arbejder. Har prøvet fodbehandling hos Jurgita flere gang. Både mig og mine veninder har været mere end tilfreds med hendes behandling. Hun er super dygtig og sød.

5 de diciembre de 2023

Tilfreds kunde :)

De er super dygtige hos Jennails! Laver fine, naturlige forstærkninger og forlængelser og har stor tålmodighed og omsorg for mine neglebider-negle, der ikke altid er lige nemme at have med at gøre. Og så er det altid hyggeligt at få en snak om stort og småt mens man sidder i stolen 😊

11 de octubre de 2023

Smukkeste negle

1. Klasses salon! Jeg er efter hvert eneste besøg gået fra salonen med smil, og den lækreste følelse af selvforkælelse, for der er virkelig super professionelt personale, skøn stemning, altid incl lækker forplejning og aldrig har jeg haft smukkere holdbare negle!!! Er kommet i flere år, og det vil jeg fortsætte med :-)

17 de octubre de 2023

Altid en skøn oplevelse!

Som altid har jeg lige haft den skønneste oplevelse i JENNAILS leveret af søde Stephanie. Altid en fornøjelse at komme ind og få lavet mine negle, som er gået hen og blevet en hel afhængighed for mig. Jeg er ofte lidt blank omkring, hvilken farve det skal være (fordi der er så mange muligheder!!), men så guider Stephanie mig altid til det bedste valg. Hvis der kommer et hak eller anden fejl på neglene indenfor den første uge retter de det altid kvit og frit - fantastisk service! 🧡🧡

12 de octubre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.