Información sobre la empresa

1. Salón de belleza
  2. Salón de manicura
  3. Servicio de blanqueamiento dental

Escrito por la empresa

Clinique Sejer er en eksklusiv beautyklinik i hjertet af Odense, hvor kvalitet, æstetik og ro går hånd i hånd. Her tilbyder jeg eyelash extensions, lash lift, brow-behandlinger, kosmetisk tandblegning og tandsmykker – altid med fokus på et naturligt, harmonisk og personligt resultat. Atmosfæren er afslappende, så du kan læne dig tilbage og føle dig tryg fra start til slut. Det er et rum med nærvær, professionalisme og sans for detaljen. Ønsker du at medbringe din egen lydbog eller musik, er du mere end velkommen til at gøre dette – Målet er at du går herfra med både selvtillid og et smil.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maja er super dygtig til sit fag

Maja er super dygtig til sit fag, og jeg har været kunde hos hende i 4 år! 🤩 Jeg får både lavet min lashes, bryn og tandsmykker. Hun er professionel med en masse erfaring inden for området, super sød og imødekommende. Hun tilpasser altid behandlingerne efter mine behov, og kommer med gode forslag til at tilrettelægge behandlingerne. Kan varmt anbefale hende, hvis du vil piftes lidt op🤍

19 de marzo de 2026

Altid smukke resultater

Jeg har nu efterhånden været ved Maja i mange år, og det er der helt særlige grunde til. Hun er professionel, utrolig sød og ikke mindst sindssyg dygtig. Der er en hyggelig atmosfære i salonen, og man går altid ud af døren med et smukt resultat. Jeg kan kun varmt anbefale at besøge Clinique Sejer <3

10 de marzo de 2026

De varmeste anbefalinger til Maja❤️

Både behandlingen, resultatet, atmosfæren og energien var i top fra jeg trådte ind af døren, til at jeg trådte ud igen med det smukkeste lash lift. Tryghed og troværdighed må være de to ord som beskriver Maja bedst som behandler

4 de marzo de 2026

Meget lækkert

Meget lækkert, hyggeligt sted og man føler sig velkommen 😍 Jeg får lavet vipper hos Maja, og hun er super dygtig ❤️ Går altid derfra med et flot resultat 😍

9 de febrero de 2026

Kæmpe anbefaling!

Jeg har kun rosende ord tilovers til Maja. Hun har lavet min vipper i over 5 år og jeg kommer gladeligt igen hver måned, fordi hun er super dygtig og professionel, samt altid skaber en rolig og afslappet atmosfære. Kæmpe anbefaling!

16 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid den bedste oplevelse!

Altid den bedste oplevelse at være forbi Maja! Jeg har været ved Maja i flere år og er hver gang så tilfreds med resultatet. Hun er super dygtig, professionel og så sød. Kan kun anbefales!

27 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været fast kunde hos Maja i…

Jeg har været fast kunde hos Maja i flere år, og jeg går altid derfra med et yderst tilfredsstillende resultat. Maja er utrolig dygtig til sit håndværk og formår altid at skabe en behagelig og afslappet stemning. Hun er god til at lytte til mine ønsker som kunde, men er samtidig fantastisk til at vejlede og komme med professionelle råd. Jeg kan kun give Maja min varmeste anbefaling

2 de febrero de 2026

Jeg kan varmt anbefale

Jeg kan varmt anbefale. Resultatet blev præcis, som jeg ønskede. De er flotte, fyldige og naturlige, og holder super godt. Fleksibel med tiderne. Hvis du overvejer at få lavet vipper, er det helt klart et besøg værd.

17 de febrero de 2026

Utrolig dygtig

Utrolig dygtig, behagelig og kompetent til sit arbejde! Man kan tydeligt mærke man er i trygge hænder og hun går op i det hun laver. Altid glad og tilfreds med resultatet når jeg går derfra efter vippebehandling. Har gået der i 4,5 år og kan klart anbefale hende 👌🏻🤩

25 de febrero de 2026

Den varmeste anbefaling

Bedste lash lift og service i byen! Jeg har været fast kunde igennem tre år og er altid så glad for og tilfreds med resultatet.

26 de febrero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.