Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hjemvendt efter et 5 dages retreats sidder jeg med stor taknemlighed. Taknemlighed for indsigt i mørke, rum, stilhed og det altid nu. Taknemlighed for alle mine celler er fyldt op med lækkerier båd... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Da jeg ikke rigtigt har mediteret før syntes jeg det var en dejlig måde at lære det på, og nød den afslappede stemning som Jesper frembragte både med humor og seriøsitet. Dejligt ophold og fantastisk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min kæreste og jeg har lige været på meditationsretreat hos Jesper. Lige så fuldstændig gennemført vidunderlig en oplevelse det var, lige så mentalt hårdt var det. Jesper har formået at give flere... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de mediación
  2. Profesor/a de meditación
  3. Centro de retiro

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Jesper Westmark er meditationslærer, og afvikler Retreats på hans svenske ødegård Sjövik, derudover laver han podcast om meditation, og har medvirket i DR1s program ´Alene i vildmarken´.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk retræte

Fantastisk sted, fantastisk underviser og fantastisk oplevelse. Her er der rum og ro til at finde nye dybder og sandheder.
Evigt taknemmelig for det jeg har fået med derfra.

29 de septiembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

A rewarding journey into myself through meditation

Fantastic retreat. World class meditation teachings, great food and the nature is magnificant.

After having tried to meditate for more than 5 years, I finally understood why all my previous attemps were merely "pre-meditation" as Jesper describes it. I finally understood how to meditate deeply and get in contact with my innermost being, my soul. "To become meditated" as Jesper describes it.

This retreat was not just meditation training, but rather a deep journey into my innermost self. It was high-class personal-development, and brought me a step further becoming more complete, more present and more authentic!

29 de septiembre de 2020

Varm anbefaling

At tage på retreat hos Jesper Westmark er noget af det bedste, man kan gøre for sig selv. Varm, varm anbefaling herfra.

16 de septiembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et re-treat der burde være alle…

Et re-treat der burde være alle mennesker forundt.
Ro og fordybelse i naturskønne omgivelser, med mennesker i deres aller bedste udgave.
Et dækkende ord for hele re-treatet er; kærlighed!!!

24 de agosto de 2020

At blive set

At blive set, hørt og mødt er den bedste start for forløsning af traumer og spændinger.
I kærlighed rummes alt og alle - og bare det at kunne være mig, som jeg er med alt hvad det indebærer uden at blive dømt, er en fantastisk start til at rumme andre, fuldstændig som de er. Af hjertet tak for din undervisning Jesper ❤️

25 de junio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Med 10 år hos Meditationsskolen ved jeg hvad jeg taler om når Jesper Westmark får 5 stjerner og min største anbefaling!

Pernille C. Lotus // Partner og Direktør i CUBE

Meditation er mit absolut vigtigste værktøj i en hverdag hvor jeg skal være mor til to (baby er i dag 8 uger og den store 5 år), kæreste og sidst men ik mindst partner og direktør i Nordens største Influencer bureau!

Jeg har været på mere end 25 retreats oppe i Sverige og haft Jesper som min meditationslære i snart 10 år og jeg ville ikke kunne stå på med benene plantet så solidt på jorden hvis ikke det var for alt jeg har lært om livet hos Jesper.

Såvel som Oprah Winfrey deler ‘The Power Of Now’ ud til alle hun har kært, anbefaler jeg alle omkring mig at tage på retreat hos Jesper.

Jesper vil altid være en lysende stjerne på min vej i et liv med et larmende sind og stort ego. Jeg er dog ikke fanatisk og elsker balancen mellem min lyst til materialisme og hang til indre ro, hvor Porschen og Chaneltasken hurtigt bringes ned på jorden af meditation og et karmisk zoom’en ud.

24 de junio de 2020

Mind blowing

Mind blowing oplevelse der ikke alene skubber voldsomt til dine grænser, men også åbner en helt ny verden for dig (en form for genfødsel). Kan anbefale retreat med Jesper til alle. Jesper er utrolig nærværende og samtidig så utroligt vidende og kommunikativ. Det er altid en fornøjelse, at være sammen med nogen der brænder så meget for sin sag. Første gang, at jeg har været på dette retreat og første gang at jeg møder Jesper. Har været på hardcore munkekloster i Tyskland, men det her er bare for vildt...

24 de junio de 2020

Meget unikt

Jespers magiske perle i Sverige er et særligt fint sted, der får mine varmeste anbefalinger. Jesper er en af de mest ægte og autentiske mennesker, jeg har mødt, og han har en unik og meget dyb forbindelse til naturen og moder jord. Det er i hans hjerte, krop og sjæl.

23 de junio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så nærværende og så engageret

Så nærværende og så engageret. At være på Sjövik er virkelig et åndehul i tilværelsen hvor de ting jeg fornemmer kan komme frem i lyset og hvor der er tid til at holde dem i hånden. At opleve den brændefyrede sauna med Jesper ved kurven med urter er en helt usædvanlig oplevelse.

23 de junio de 2020

Magiske retreats i Sjövik

Jesper Westmarks retreats i Sjövik i Sverige er helt og aldeles magiske, hvis du vil undersøge meditation, shamanisme, svedhytte/saunagus, søen og skoven samt forbinde dig med Moder Jord. Der er en ganske særlig stemning i Sjövik, hvor Jesper guider dig som en del af en cirkel ind i din bevidsthed, så du mærker, at du er kærlighed.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En oplevelse du ikke må gå glip af

Jeg er lige kommet hjem fra mit 2. Retreat på Sjövik og har allerede booket mit 3.
Det er virkelig en oplevelse i særklasse, Og har lyst til at anbefale det til alle på min vej.
Du finder dybt ind i dig selv igennem meditation, sauna, og guidens fra meget dygtige Jesper. Det er virkelig en kæmpe opgradering af din livskvalitet.
Jeg har mødt alle typer mennesker på de 2 retreats, og det er fantastisk at være vidne til hvordan alle udvikler sig.
Jeg er kæmpe fan, alle bør opleve det.

Intet mindre end fantastisk

Meditations retreat på Sjövik. Jesper formår at skabe og holde et rum for overgivelse til nuet. Han er nærværende, lun og en fantastisk formidler af hans visdom om livet. Jeg blev udfordret i saunaen, guidet i meditationen, kom dybere ind i min essens og sande natur, samt næret af dejlig mad, vidunderligt selskab og ikke mindst den helt fantastiske natur. Jeg må afsted igen.

Har kun de varmeste anbefalinger.

Alt godt - Louise

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.