Jes P. Jessen Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

3,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi var nødsaget til at køre vores bil til Jes P Jessen da vores gearkasse er købt gennem dem. En reservedel til 30.000kr. Jeg har aldrig oplevet så dårlig service, ingen låne bil og måtte selv ryk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde problem med min bil som jes P jessen kunne tage sig af ganske hurtigt, og det på 7 års garantien der stadig var gyldig nogle få måneder endnu. Hele processen fra første telefoniske kontakt, den... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Service var ok, men værksted glemte bare lige at nul-stille serviceinformationen i bilen så jeg måtte tage turen til Åbenrå en ekstra gang, de burde have givet kage 😀 Men ellers kan vi kun anbefal... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin salgsmæssig oplevelse ved 2.besøg samt ved køb. Rolig og behagelig stemning med god lune. Den rigtige nye bil med korrekt lakfarve blev fremskaffet på kort tid via netværk. Fair købspris på egen... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos
  2. también en la categoría
  3. Tienda de reparación de automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Ford forhandlingen på Gasværksvej 34 har eksisteret siden 1928, med forskellige ejere. Idag er Jes P. Jessen ejet af Karvil Biler. I 1990 blev et nyt pladeværksted etableret. I 1992 blev der bygget en ny kundemodtagelse. I 1997 blev den eksisterende salgsafdeling udvidet. I År 2000 blev Tøgersens gamle smedværksted indrettet til klargøringscenter og i år 2004 blev der bygget en nyvognsudstilling på 1200 kvm. som modsvarer de krav der stilles fra importørerne af vore 4 mærker: Ford, Kia, Mazda & Nissan. Jes P Jessen A/S beskæftiger i dag omkring 30 mand, som er gennem løbende efteruddannelse hos de forskellige importører og altid er klar til servicere vore kunder, efter de højeste standarder inden for salg, service og rådgivning. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores forretning.

Escrito por la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det gik super hurtigt fra jeg var ude…

Det gik super hurtigt fra jeg var ude og kigge til papirer var underskrevet og bilen var klar

10 de agosto de 2020

Hej Søren,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig lys bilhus hvor man føler sig…

Dejlig lys bilhus hvor man føler sig velkommen og føler at de har tid til en.

Hej Allan,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft endnu en rigtig god oplevelse…

Har haft endnu en rigtig god oplevelse med at handle ved Jes P Jessen i Aabenraa. Fornuftig dialog omkring handelen. Er rigtig rigtig godt tilfreds og kan kun give de bedste anbefalinger.

Hej Jørgen,

Imødekommende god service

Imødekommende god service. Ærlig snak og godt med strøm på hybrid plug in prøvebilen. Det blev en god oplevelse.

Hej Michael,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en rigtig god oplevelse at handle bil

Det var en rigtig god oplevelse at handle bil hos Jes P Jessen.
Sælgeren Claus fik mig til at føle mig tryg, lige fra den første prøvetur
til jeg skulle underskrive slutseddel,
Det var en behagelig bilhandel.

8 de julio de 2020

Hej Jan,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, som jeg sender videre til Claus :-).

Kia picanto

Alles super geklappt

6 de julio de 2020

Hej Marco,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din Kia Picanto.

God service.

15 de junio de 2020

Hej Jens,

Ford Focus

Vi fik en tilfredstilling handel, efter sælger E.M.H. blev erstattet af Rasmus , som vi kan anbefale.

25 de mayo de 2020

Hej Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner, som jeg sender videre til Rasmus.

Altid god service

Altid god service, og flink personale.

30 de diciembre de 2019

Hej Lars,

Godt tilfreds

Godt tilfreds
Da er dog forskel på sælger, hvem der offer sig mest for kunderne. Da kan Ole klart anbefales, og ham jeg selv vil forsat henvende mig hos, selv om han står for Kia. Det føles som han er mere interesseret i ens tilfredshed, end ham som har med Ford at gøre - nu hvor det er en Ford jeg købte!

25 de noviembre de 2019
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg synes jeg fik en udmærket…

Jeg synes jeg fik en udmærket betjening, da jeg fik skiftet til vinterdæk på min bil. Jeg synes generelt jeg får en god betjening når min bil er på værksted.

Peter Gerber

23 de octubre de 2019

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.