Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min Yamaha skippede på CD aspilleren. Det blev fikset plus lidt ekstra og så fik jeg noget af dens gamle features tilbage plus lidt modificieret. Og nu kører det hele som det skal. Jeg skriver mest... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik en behagelig samtale om, hvad det ville koste at få serviceret et gammelt anlæg. Jeg fik en fornemmelse af, at mit grej ville blive behandlet professionelt, og at de vidste, hvad der skul... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super dejlig service, min Mark Levinson effekt forstærker blev serviceret og repareret til en god pris og indenfor 14 dage. Den spiller bedre end nogensinde. Er rigtig glad og tilfreds. Kan kun anbe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super oplevelse Kompetente og venlige ved modtagelsen. Vendte tilbage inden for aftalte tidsrum. Redegjorde omhyggeligt for fejlen og hvad der evt kunne vente af nye opdagelser når den kendte fejl va... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de reparación electrónica
  2. también en la categoría
  3. Tienda de TV

Escrito por la empresa

hifiværksted, , dvd, hifi, tv, radio, serviceværksted, marantz, denon, nad, pioneer, highend, service, jjteknik, højttaler, hifituning, jj teknik salg af højttalere og HI-FI.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

25 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget tilfreds med reparation af CD-afspiller

JJ Teknik spørger ind til hvad problemet er, og hvordan problemet er opstået. JJ Teknik forklarer hvordan de vil løse problemet, og kommer med et præcist tidsestimat. Meget tilfreds med forløbet og reparationen :-) Kan klart anbefales!

28 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

“Reparation” af forstærker.

Reparation af Aura PA200 effektforstærker hos JJ-teknik.
Jeg har haft min forstærker til reparation flere gange hos JJ-teknik for at reparere en defekt venstre kanal. Sidste gang har værkstedet haft forstærkeren i mere end et år. Resultatet var, at JJ-teknik afstod fra reparation, forstærkeren blev ikke repareret, der blev lavet skader for tusinder af kroner i reparation og flere dele var tidligere udskiftet forkert. JJ-teknik har ikke været villig til at erkende ansvar for "reparationen".

Jeg har efterfølgende fået et andet værksted til at reparere den. Værkstedet mente, at kunne reparere den for 5000 kr., hvilket holdt stik. En stor del af dette beløb skyldes, at de var nødt til at udbedre de fejl og mangler som JJ-teknik havde efterladt. Det noteres, at der er brugt uens komponenter, der er lavet loddekolbesmelteskader flere steder og der mangler flere skruer. Værkstedet er ikke i tvivl om, at de ville kunne have repareret den for et beløb svarende til mindre end halvdelen af det nu betalte beløb.

Forstærkeren er nu inden for en måned, repareret på det andet værksted og fungerer fuldt ud tilfredsstillende.

JJ-teknik har lavet et rigtigt dårligt stykke arbejde.
JJ-teknik skulle have taget ansvar for "reparationen" og burde have sagt fra som professionelle i stedet for at prøve at reparere og ovenikøbet beskadiget den!

18 de abril de 2025
Opinión espontánea

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds. De har forbedret mig at det vil tage noget tid,men de er meget professionelt. Jeg fik min gamle pionerer reciver repret. Jeg kan varmt anbefales jj teknik.

25 de junio de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin service

Lidt lang leveringstid som dog ikke var et problem for os da pladespilleren alligevel havde stået i kælderen i længere tid inden aflevering. Fornuftig rep./ servicepris og den fungerer perfekt selvom den er fra 1978. Flinke servicemindede folk.

19 de mayo de 2025

Professionel og kompetent

JJ gjorde en stor og yderst professionel indsats for at hjælpe med en diskant højttaler, som var udtjent og ikke kunne skaffes. Resultatet blev super godt og til en rimelig pris.

15 de abril de 2025

Klar anbefaling herfra.

Jeg fik en fornemmelse af, at mit grej ville blive behandlet professionelt, og at de vidste, hvad der skulle laves.
Efter jeg fik det tilbage, må jeg sige, at deres service fuldt ud levede op til mine forventninger – og sågar mere.

Så er det en klar anbefaling herfra.

4 de abril de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.