3,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,8

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor al uw spoedklussen ;)

Dit is al de 3e keer dat Jobo Workwear in een heel kort tijdsbestek een spoedtje voor ons weet af te handelen!
Ze reageren snel en hebben mij zelfs opgebeld om te laten weten dat ik nog iets eerder de bestelling kon komen afhalen. Heel erg bedankt weer!

29 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verkeerde kleur gekregen waarbij ik al…

Verkeerde kleur gekregen waarbij ik al eerder een bestelling gedaan had , polo’s zwart met bedrukking de vraag of ik nogmaals polo’s bij kon bestellen het zelfde maar in een andere maat was dat geen probleem, enkel maakte ze de fout om niet zwart maar blauwe polo’s in de offerte zetten en mij de proefdruk hebben laten goedkeuren, dus ben ik er van uit gegaan dat het dan ook zwart was net als waar ik om gevraagd had en niet blauw .
Heb dus de proefdruk goed gekeurd want het logo stond goed maar nú geven ze aan dat ik de kleur ook had moeten controleren waardoor ze de fout bij mij neer leggen en niet tegemoet willen komen op geen enkele manier!
Bij een totale bestelling van meer als 1000€ zou je toch wel wat coulance verwachten maar helaas had ik de PROEFDRUK maar niet goed moeten keuren, de fout wel toegeven dat ze een verkeerde offerte gemaakt hadden maar dan vervolgens de schuld bij de klant neerleggen.
Dus mensen kijk goed uit voor dat je wat besteld want enige coulance kent dit bedrijf niet.

20 de junio de 2025

Slechte communicatie

Slechte communicatie. Drie keer heb ik een bestelling geplaatst die op een verkeerd adres is afgeleverd, zonder dat er enige inspanning werd gedaan om een oplossing te vinden. Uiteindelijk moest ik mijn bestelling opnieuw plaatsen bij een ander bedrijf omdat de levering niet op tijd was voor mijn klant. Jobo bood een oplossing aan in de vorm van 10% korting op mijn volgende bestelling. Echter, nu zit ik met een overschot aan t-shirts waar mijn klant geen interesse meer in heeft.

25 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Koop hier uw bedrukte kleding niet!!!

Koop hier uw bedrukte kleding niet!!!
Slechte Communicatie Zeer slechte service.
Onaardig personeel, die bijzonder veel vergeet aan de telefoon door te geven en op te schrijven.
Garantie is 0. Dit bedrijf verdient geen sterren..

21 de julio de 2022

Zeer slechte aftersales

Wij hebben als dispuut bedrukte hoodies besteld, die in eerste instantie goed waren bevallen. We hebben daarom enige tijd later een nieuwe bestelling geplaatst van deze hoodies. Deze waren echter allemaal te klein, maat m viel als een standaard xs! Jobo Promotions zegt een nieuwe leverancier te hebben voor deze truien en dat we beter hadden moeten kijken naar de maatabellen, aan standaard Europese maten hebben zij geen boodschap. Zeer slechte service.

13 de abril de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.