Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben werkelijk fan van iedere Josh V-bestelling. De collecties stralen elegantie, kwaliteit en een unieke stijl uit — precies waar ik van houd. ✨ Ook de lange broeken zijn voor mij een absolute fa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een ontzettend fijne webshop met een mooie en diverse collectie kleding. De kwaliteit is echt erg goed en je merkt dat er aandacht wordt besteed aan de producten. De prijzen liggen misschien iets ho... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb veel items van dit merk in de kast hangen/liggen. Erg leuke items hebben ze, vind ik. Items zijn netjes verpakt en worden snel geleverd. De items blijven ook mooi. Ik vind alleen de retourkoste... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als er één merk is dat mijn garderobe de afgelopen jaren naar een hoger niveau heeft getild, dan is het JOSH V wel. Ik shop er al ontzettend lang en mijn kast ligt er inmiddels vol mee: van stijlv... Ver más

Información sobre la empresa

1. Boutique de alta costura
  2. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V is in 2011 opgericht door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen en biedt toegankelijke mode voor elke vrouw. Het merk staat bekend om haar elegante ready-to-wear-collecties die zich onderscheiden door de stijlvolle en comfortabele pasvorm, natuurlijke kleurtinten en het gebruik van hoogwaardige materialen en in-house ontworpen details, zoals unieke prints en branded knopen. Bij JOSH V worden kledingcollecties ontworpen met aandacht voor mens, milieu en dier. De missie is ‘to make all women look & feel spectacular’ waarbij de pijlers diversiteit, duurzaamheid en body positivity centraal staan. Om deze laatste reden heeft JOSH V haar maattabel verbreed en zijn de collecties verkrijgbaar van maat 2XS tot 2XL. Op het gebied van sustainability is JOSH V een van de voorlopers en streeft het ambitieuze doelstellingen na. Kleding van JOSH V heeft niet alleen een stijlvolle look & feel, maar biedt ook een zeer comfortabele pasvorm – voor verschillende lichaamstypes. Bij het ontwerpen wordt er altijd extra nagedacht over hoe het comfort verhoogd kan worden, zonder concessies te doen aan het design. Door de combinatie van stijl, comfort, het kleurenpalet en de kwaliteit, kunnen de kledingcollecties van JOSH V eindeloos gecombineerd worden en gaan ze jarenlang mee. Met de toevoeging van onder andere activewear, sleepwear en JOSH V Home – luxueuze interieuraccessoires gemaakt van speciale texturen en hoogwaardige materialen – groeit JOSH V verder tot allround lifestylebrand, zowel nationaal als internationaal. Inmiddels is JOSH V verkrijgbaar in maar liefst 300 partnerstores in Nederland en Europese landen als België, Portugal, Cyprus, Griekenland en binnenkort ook in Denemarken.

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 94% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

4,7

Todas las opiniones

280 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fijn en kwalitatief merk

Een heel fijn en kwalitatief goed merk wat goed omgaat met duurzaamheid en vooral je vrouwelijke kracht toejuicht met kleding!

7 de agosto de 2026

Hi Mel,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te lezen! We vinden het geweldig dat je onze kwaliteit en onze visie op duurzaamheid waardeert. En natuurlijk zijn we extra blij dat onze kleding jou helpt om je vrouwelijke kracht te benadrukken!

Mocht je nog verdere vragen/opmerkingen hebben, dan horen wij dit uiteraard graag van je.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helaas was mijn pakketje zoek geraakt

Helaas was mijn pakketje zoek geraakt. Ik contact gekomen met Kelly via de klantenservice. Dit was heel fijn en snel contact en zij heeft alles goed uitgezocht. Eindstand wordt het artikel opnieuw verzonden. Ik ben tevreden met deze service en kijk uit naar mijn Josh V item.

12 de agosto de 2026

Hi Jessica,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend dat je pakketje onderweg was zoekgeraakt, maar gelukkig hebben we samen tot een fijne oplossing kunnen komen. We wensen je heel veel plezier met je JOSH V item en hopen dat je er volop van gaat genieten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al een aantal jaar bestel ik bij de…

Al een aantal jaar bestel ik bij de website van Josh V en eigenlijk altijd tevreden geweest. Kleding is van mooie kwaliteit en blijft ook mooi na het wassen/stomen.

Retourneren en contact met klantenservice, verlopen altijd soepel en mijn persoonlijke ervaring met de klantenservice is, dat ze met je mee willen denken en met fijne oplossingen komen.

10 de agosto de 2026

Hi Sanne,

Bedankt voor je review.

Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding en dat deze ook na het wassen en stomen mooi blijft. Ook heel fijn dat je het contact met onze klantenservice en het retourproces als prettig ervaart. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en samen tot een passende oplossing te komen.

Bedankt dat je dit met ons deelt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super leuke kledij met goede…

Super leuke kledij met goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ook top klantenservice, altijd heel snel een antwoord.
Zeker een aanrader!

9 de agosto de 2026

Hi Vicky,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding en klantenservice. We vinden het belangrijk dat je snel en goed wordt geholpen, dus leuk om te lezen dat je dit ook zo ervaart. Bedankt voor je aanbeveling!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Prijs/kwaliteit

Mooie kleding, absoluut! Prijs/kwaliteit vind ik wel een punt. Lang niet alles vind ik in verhouding. Daarnaast zijn de retourkosten echt heel erg hoog.
Als je echt wat moois hebt gezien; ga naar de winkel. Er zouden meer winkels van Josh V moeten zijn zodat het makkelijker is om kosteloos te passen.

Hi Tessa,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat je onze kleding mooi vindt. Bedankt voor je feedback over de prijs-kwaliteitverhouding en de retourkosten en nemen deze feedback zeker mee.

Ook je wens voor meer Brandstores is duidelijk. We zouden het natuurlijk fijn vinden om op meer plekken de mogelijkheid te bieden om onze items in het echt te bekijken en te passen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede klantenservice

Goede klantenservice, ik werd snel en goed geholpen. De kleding wordt snel geleverd en is van goede kwaliteit. Alles is zoals op de foto. Ik heb al vele complimenten gekregen.

Hi Nynke,

Bedankt voor jouw review.

Fijn om te horen dat je goed en snel bent geholpen door onze klantenservice en dat je tevreden bent over de kwaliteit en levering. Leuk dat je al zoveel complimenten hebt gekregen over je JOSH V items!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn favoriete merk al jaren

Mijn favoriete merk al jaren! Nog nooit problemen gehad en als die er wel waren werd het bij mij altijd netjes opgelost. Ik ben 1.83cm en vind het top dat je de broeken kunt verlengen, daarnaast is vermaken via de brandstore gratis. Ik blijf kopen ❤️

Hi Gina,

Bedankt voor je review.

Wat leuk om te lezen dat JOSH V al jaren je favoriete merk is! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en dat we je altijd naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

En extra fijn dat je als langere vrouw zo goed uit de voeten kunt met onze verlengbare broeken én de gratis vermaakservice in de Brandstores. We hopen je nog heel vaak terug te zien!

Al jarenlang groots fan van Josh V

Ik ben al erg lang groots fan van Josh V. De kwaliteit is uitstekend. De kleding stukken blijven na veel dragen en wassen nog erg mooi. Ook zijn de accessoires van Josh V van goeie kwaliteit! Daarnaast wordt mijn bestelling altijd snel verzonden. Ik ben ontzettend tevreden en kan deze webshop zeker aanraden!
Helaas liggen de brandstores niet bij mij in de buurt, maar ik ga er zeker weten een keertje langs! ( een auto ritje van 2,5 uur zal het zeker waard zijn! )

7 de agosto de 2026

Hi Lisanne,

Bedankt voor je review.

Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding en accessoires en dat je bestelling altijd snel bij je wordt bezorgd. We waarderen je aanbeveling enorm!

En wie weet zien we je binnenkort in één van onze Brandstores! Een ritje van 2,5 uur is inderdaad een flink stukje, maar hopelijk is het de rit helemaal waard.

Heel veel plezier met je JOSH V items en ontzettend bedankt voor je aanbeveling!

Top bedrijf Joshv

Top bedrijf Joshv, mooie kleding van goede kwaliteit ook na aantal jaren gedragen. Snelle levering, goede service, zeer vriendelijk personeel aan het werk, werd geholpen door Roos echt toppertje (online). Bedrijf wat ik aanbeveel om te bestellen, genoeg keus voor iedereen.

Hi Cynthia,

Bedankt voor je review.

Heel erg bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in JOSH V. Wat leuk dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding, onze service én de snelle levering. We geven je complimenten natuurlijk ook graag door aan Roos, daar zal ze zeker blij mee zijn!

Mijn favo brand

Heel simpel: top kwaliteit, heldere communicatie en hele goede service! De maatgeving is niet altijd consistent (ik heb S tm L in de kast), maar ben heel blij met alle kledingstukken die ik breed combineer!

Hi Ellen,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, communicatie en service! We begrijpen dat de pasvorm per item soms kan verschillen en nemen je feedback hierover zeker mee. Heel leuk om te lezen dat je de verschillende items uit je kast zo goed met elkaar combineert.

Geweldig!

Altijd prachtige collecties met de mooiste kledingstukken van prachtige materialen en de goede pasvormen. En een hele fijne services!

Hi Fleur,

Bedankt voor je review.

Superleuk dat je zo tevreden bent over onze collecties, materialen en pasvormen. En natuurlijk heel fijn om te horen dat ook onze service goed bevalt. Veel plezier met je mooie JOSH V-items!

Josh V is mijn merk! 😁

Altijd mooie basics bij Josh v! En mooie kledij voor gelegenheden. Ik heb wel bijna iedere dag iets aan van Josh v 🙈. Hele leuke ontwerpen en fantastische kwaliteit. Ook nog nooit geen problemen gehad met retouren.

Hi Shana,

Bedankt voor je review.

Wat leuk om te lezen dat je bijna iedere dag iets van JOSH V draagt! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, de ontwerpen én het retourproces. Heel veel draagplezier met al je JOSH V-items!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Josh v heeft een hele fijne site en de…

Josh v heeft een hele fijne site en de kleding is altijd van mooie goeie kwaliteit!

Hi Fee,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website en de kwaliteit van onze kleding. We wensen je veel plezier met je JOSH V-aankopen!

Mijn favoriete merk

Mijn favoriete merk! Altijd een snelle levering en goede en fijne communicatie met de klantenservice

Hi Ashley,

Bedankt voor je review.

Wat leuk om te lezen dat JOSH V je favoriete merk is! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering en de service van onze klantenservice.

Veel plezier met je volgende bestelling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik koop regelmatig kledij van Josh v.

Ik koop regelmatig kledij van Josh v.
Nu had ik een probleem met de stof van een rokje. Ik heb dit voorgelegd aan de klantenservice en werd super vriendelijk geholpen. Het rokje werd dan ook vervangen. 👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽

Hi Lieselotte,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice en dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen met het rokje. We vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel geholpen wordt.

Veel plezier met je JOSH V aankopen!

Prachtige kwaliteit kleding.

Prachtige kwaliteit kleding.

8 de abril de 2026

Hi Ellis,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding. We besteden veel aandacht aan de materialen, pasvorm en afwerking van onze items en waarderen het enorm dat je dit zo ervaart.

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld!

Fijn online shoppen bij Josh V

Fijn online shoppen bij Josh V. Niet enkel zijn hun items trendy, origineel en kwalitatief. De service door de klantendienst is snel en correct.

4 de agosto de 2026

Hi Rachel,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze collecties en de kwaliteit van onze items. Ook vinden we het erg prettig om te lezen dat je onze klantenservice als snel en correct ervaart.

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. We wensen je veel plezier met je JOSH V aankopen en hopen je snel weer terug te zien!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Making the shift to Josh V.

Heel lang was ik fan van andere high end merken, maar sinds ik Josh V., per toeval, heb ontdekt merk ik dat ik een shift aan het maken ben. Wat een leuke collecties, mooie kwaliteit en fijne service. Ook kwam ik er afgelopen weekend achter dat er een winkel is in Den Bosch! Nog leuker, kan ik 'live' kijken en kopen. Heel tof!

Hi Jeanette,

Bedankt voor je review.

Wat leuk om te lezen dat je JOSH V per toeval hebt ontdekt en inmiddels zo enthousiast bent over onze collecties, kwaliteit en service. We vinden het bijzonder dat we een nieuwe plek in jouw garderobe hebben mogen krijgen.

Fijn dat je ook onze Brandstore in Den Bosch hebt ontdekt. We hopen je daar binnenkort of natuurlijk ook online weer te mogen verwelkomen. Veel plezier met je JOSH V items!

Josh V shopervaring

Ik ben erg enthousiast over de kleding van Josh V. Het is tijdloze kleding die jaren mee gaat vanwege de fantastische kwaliteit. Ook in de winkels word ik altijd fijn geholpen door de behulpzame medewerk(st)ers. Een echte aanrader dus!

6 de junio de 2026

Hi Manon,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en tijdloze uitstraling van onze collecties. We vinden het erg leuk dat je ook jouw positieve ervaringen in onze Brandstores deelt en dat je daar altijd prettig wordt geholpen.

Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling. We hopen je nog vaak te mogen verwelkomen, zowel online als in één van onze winkels.

authentieke uitstraling

Ik ben erg tevreden over Josh V. De kwaliteit van de kleding is uitstekend en de afwerking is tot in de details verzorgd. De pasvorm is mooi, de stoffen voelen luxe aan en de ontwerpen zijn stijlvol en tijdloos. Ik krijg regelmatig complimenten wanneer ik iets van Josh V draag.

Wat ik daarnaast bijzonder vind, is de persoonlijke touch van Josh zelf. Als moeder én ondernemer laat zij zien dat je verschillende rollen in het leven kunt vervullen, zonder jezelf of je eigen waarden uit het oog te verliezen. Die boodschap voel je terug in het merk. Voor mij maakt dat Josh V niet alleen een modemerk, maar ook een merk met een inspirerend verhaal en een authentieke uitstraling.

De prijs ligt misschien iets hoger, maar wat mij betreft is dat het absoluut waard. Een merk dat elegantie, kwaliteit en vrouwelijkheid op een unieke manier weet te combineren. Zeker een aanrader!

Buras🤍

Hi Bente,

Bedankt voor je review.

Wat leuk om te lezen dat je niet alleen de kwaliteit, pasvorm en uitstraling van onze collecties waardeert, maar ook de inspiratie achter het merk zo mooi weet te verwoorden. Jouw lieve woorden betekenen ontzettend veel voor ons.

We vinden het geweldig dat je je zo fijn voelt in onze items en er regelmatig complimenten over ontvangt. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen en voor je mooie aanbeveling.

We hopen je nog lang te mogen inspireren met onze collecties!

team JOSH V

8 consejos para escribir buenas reseñas.