Ik ben werkelijk fan van iedere Josh V-bestelling. De collecties stralen elegantie, kwaliteit en een unieke stijl uit — precies waar ik van houd. ✨ Ook de lange broeken zijn voor mij een absolute fa... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Een ontzettend fijne webshop met een mooie en diverse collectie kleding. De kwaliteit is echt erg goed en je merkt dat er aandacht wordt besteed aan de producten. De prijzen liggen misschien iets ho... Ver más
Ik heb veel items van dit merk in de kast hangen/liggen. Erg leuke items hebben ze, vind ik. Items zijn netjes verpakt en worden snel geleverd. De items blijven ook mooi. Ik vind alleen de retourkoste... Ver más
Als er één merk is dat mijn garderobe de afgelopen jaren naar een hoger niveau heeft getild, dan is het JOSH V wel. Ik shop er al ontzettend lang en mijn kast ligt er inmiddels vol mee: van stijlv... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V is in 2011 opgericht door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen en biedt toegankelijke mode voor elke vrouw. Het merk staat bekend om haar elegante ready-to-wear-collecties die zich onderscheiden door de stijlvolle en comfortabele pasvorm, natuurlijke kleurtinten en het gebruik van hoogwaardige materialen en in-house ontworpen details, zoals unieke prints en branded knopen. Bij JOSH V worden kledingcollecties ontworpen met aandacht voor mens, milieu en dier. De missie is ‘to make all women look & feel spectacular’ waarbij de pijlers diversiteit, duurzaamheid en body positivity centraal staan. Om deze laatste reden heeft JOSH V haar maattabel verbreed en zijn de collecties verkrijgbaar van maat 2XS tot 2XL. Op het gebied van sustainability is JOSH V een van de voorlopers en streeft het ambitieuze doelstellingen na. Kleding van JOSH V heeft niet alleen een stijlvolle look & feel, maar biedt ook een zeer comfortabele pasvorm – voor verschillende lichaamstypes. Bij het ontwerpen wordt er altijd extra nagedacht over hoe het comfort verhoogd kan worden, zonder concessies te doen aan het design. Door de combinatie van stijl, comfort, het kleurenpalet en de kwaliteit, kunnen de kledingcollecties van JOSH V eindeloos gecombineerd worden en gaan ze jarenlang mee. Met de toevoeging van onder andere activewear, sleepwear en JOSH V Home – luxueuze interieuraccessoires gemaakt van speciale texturen en hoogwaardige materialen – groeit JOSH V verder tot allround lifestylebrand, zowel nationaal als internationaal. Inmiddels is JOSH V verkrijgbaar in maar liefst 300 partnerstores in Nederland en Europese landen als België, Portugal, Cyprus, Griekenland en binnenkort ook in Denemarken.
Información de contacto
Keienbergweg 44, 1101 GC, Amsterdam, Holanda
- +31 20 218 48 21
- webshop@joshv.com
- www.joshv.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 94% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Fijn en kwalitatief merk
Een heel fijn en kwalitatief goed merk wat goed omgaat met duurzaamheid en vooral je vrouwelijke kracht toejuicht met kleding!

Respuesta de JOSH V
Helaas was mijn pakketje zoek geraakt
Helaas was mijn pakketje zoek geraakt. Ik contact gekomen met Kelly via de klantenservice. Dit was heel fijn en snel contact en zij heeft alles goed uitgezocht. Eindstand wordt het artikel opnieuw verzonden. Ik ben tevreden met deze service en kijk uit naar mijn Josh V item.

Respuesta de JOSH V
Al een aantal jaar bestel ik bij de…
Al een aantal jaar bestel ik bij de website van Josh V en eigenlijk altijd tevreden geweest. Kleding is van mooie kwaliteit en blijft ook mooi na het wassen/stomen.
Retourneren en contact met klantenservice, verlopen altijd soepel en mijn persoonlijke ervaring met de klantenservice is, dat ze met je mee willen denken en met fijne oplossingen komen.

Respuesta de JOSH V
Super leuke kledij met goede…
Super leuke kledij met goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ook top klantenservice, altijd heel snel een antwoord.
Zeker een aanrader!

Prijs/kwaliteit
Mooie kleding, absoluut! Prijs/kwaliteit vind ik wel een punt. Lang niet alles vind ik in verhouding. Daarnaast zijn de retourkosten echt heel erg hoog.
Als je echt wat moois hebt gezien; ga naar de winkel. Er zouden meer winkels van Josh V moeten zijn zodat het makkelijker is om kosteloos te passen.

Goede klantenservice
Goede klantenservice, ik werd snel en goed geholpen. De kleding wordt snel geleverd en is van goede kwaliteit. Alles is zoals op de foto. Ik heb al vele complimenten gekregen.

Respuesta de JOSH V
Mijn favoriete merk al jaren
Mijn favoriete merk al jaren! Nog nooit problemen gehad en als die er wel waren werd het bij mij altijd netjes opgelost. Ik ben 1.83cm en vind het top dat je de broeken kunt verlengen, daarnaast is vermaken via de brandstore gratis. Ik blijf kopen ❤️

Al jarenlang groots fan van Josh V
Ik ben al erg lang groots fan van Josh V. De kwaliteit is uitstekend. De kleding stukken blijven na veel dragen en wassen nog erg mooi. Ook zijn de accessoires van Josh V van goeie kwaliteit! Daarnaast wordt mijn bestelling altijd snel verzonden. Ik ben ontzettend tevreden en kan deze webshop zeker aanraden!
Helaas liggen de brandstores niet bij mij in de buurt, maar ik ga er zeker weten een keertje langs! ( een auto ritje van 2,5 uur zal het zeker waard zijn! )

Top bedrijf Joshv
Top bedrijf Joshv, mooie kleding van goede kwaliteit ook na aantal jaren gedragen. Snelle levering, goede service, zeer vriendelijk personeel aan het werk, werd geholpen door Roos echt toppertje (online). Bedrijf wat ik aanbeveel om te bestellen, genoeg keus voor iedereen.

Mijn favo brand
Heel simpel: top kwaliteit, heldere communicatie en hele goede service! De maatgeving is niet altijd consistent (ik heb S tm L in de kast), maar ben heel blij met alle kledingstukken die ik breed combineer!

Geweldig!
Altijd prachtige collecties met de mooiste kledingstukken van prachtige materialen en de goede pasvormen. En een hele fijne services!

Josh V is mijn merk! 😁
Altijd mooie basics bij Josh v! En mooie kledij voor gelegenheden. Ik heb wel bijna iedere dag iets aan van Josh v 🙈. Hele leuke ontwerpen en fantastische kwaliteit. Ook nog nooit geen problemen gehad met retouren.

Respuesta de JOSH V
Josh v heeft een hele fijne site en de…
Josh v heeft een hele fijne site en de kleding is altijd van mooie goeie kwaliteit!

Mijn favoriete merk
Mijn favoriete merk! Altijd een snelle levering en goede en fijne communicatie met de klantenservice

Respuesta de JOSH V
Ik koop regelmatig kledij van Josh v.
Ik koop regelmatig kledij van Josh v.
Nu had ik een probleem met de stof van een rokje. Ik heb dit voorgelegd aan de klantenservice en werd super vriendelijk geholpen. Het rokje werd dan ook vervangen. 👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽

Fijn online shoppen bij Josh V
Fijn online shoppen bij Josh V. Niet enkel zijn hun items trendy, origineel en kwalitatief. De service door de klantendienst is snel en correct.

Respuesta de JOSH V
Making the shift to Josh V.
Heel lang was ik fan van andere high end merken, maar sinds ik Josh V., per toeval, heb ontdekt merk ik dat ik een shift aan het maken ben. Wat een leuke collecties, mooie kwaliteit en fijne service. Ook kwam ik er afgelopen weekend achter dat er een winkel is in Den Bosch! Nog leuker, kan ik 'live' kijken en kopen. Heel tof!

Josh V shopervaring
Ik ben erg enthousiast over de kleding van Josh V. Het is tijdloze kleding die jaren mee gaat vanwege de fantastische kwaliteit. Ook in de winkels word ik altijd fijn geholpen door de behulpzame medewerk(st)ers. Een echte aanrader dus!

authentieke uitstraling
Ik ben erg tevreden over Josh V. De kwaliteit van de kleding is uitstekend en de afwerking is tot in de details verzorgd. De pasvorm is mooi, de stoffen voelen luxe aan en de ontwerpen zijn stijlvol en tijdloos. Ik krijg regelmatig complimenten wanneer ik iets van Josh V draag.
Wat ik daarnaast bijzonder vind, is de persoonlijke touch van Josh zelf. Als moeder én ondernemer laat zij zien dat je verschillende rollen in het leven kunt vervullen, zonder jezelf of je eigen waarden uit het oog te verliezen. Die boodschap voel je terug in het merk. Voor mij maakt dat Josh V niet alleen een modemerk, maar ook een merk met een inspirerend verhaal en een authentieke uitstraling.
De prijs ligt misschien iets hoger, maar wat mij betreft is dat het absoluut waard. Een merk dat elegantie, kwaliteit en vrouwelijkheid op een unieke manier weet te combineren. Zeker een aanrader!
Buras🤍