Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben werkelijk fan van iedere Josh V-bestelling. De collecties stralen elegantie, kwaliteit en een unieke stijl uit — precies waar ik van houd. ✨ Ook de lange broeken zijn voor mij een absolute fa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een ontzettend fijne webshop met een mooie en diverse collectie kleding. De kwaliteit is echt erg goed en je merkt dat er aandacht wordt besteed aan de producten. De prijzen liggen misschien iets ho... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb veel items van dit merk in de kast hangen/liggen. Erg leuke items hebben ze, vind ik. Items zijn netjes verpakt en worden snel geleverd. De items blijven ook mooi. Ik vind alleen de retourkoste... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als er één merk is dat mijn garderobe de afgelopen jaren naar een hoger niveau heeft getild, dan is het JOSH V wel. Ik shop er al ontzettend lang en mijn kast ligt er inmiddels vol mee: van stijlv... Ver más

Información sobre la empresa

1. Boutique de alta costura
  2. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V is in 2011 opgericht door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen en biedt toegankelijke mode voor elke vrouw. Het merk staat bekend om haar elegante ready-to-wear-collecties die zich onderscheiden door de stijlvolle en comfortabele pasvorm, natuurlijke kleurtinten en het gebruik van hoogwaardige materialen en in-house ontworpen details, zoals unieke prints en branded knopen. Bij JOSH V worden kledingcollecties ontworpen met aandacht voor mens, milieu en dier. De missie is ‘to make all women look & feel spectacular’ waarbij de pijlers diversiteit, duurzaamheid en body positivity centraal staan. Om deze laatste reden heeft JOSH V haar maattabel verbreed en zijn de collecties verkrijgbaar van maat 2XS tot 2XL. Op het gebied van sustainability is JOSH V een van de voorlopers en streeft het ambitieuze doelstellingen na. Kleding van JOSH V heeft niet alleen een stijlvolle look & feel, maar biedt ook een zeer comfortabele pasvorm – voor verschillende lichaamstypes. Bij het ontwerpen wordt er altijd extra nagedacht over hoe het comfort verhoogd kan worden, zonder concessies te doen aan het design. Door de combinatie van stijl, comfort, het kleurenpalet en de kwaliteit, kunnen de kledingcollecties van JOSH V eindeloos gecombineerd worden en gaan ze jarenlang mee. Met de toevoeging van onder andere activewear, sleepwear en JOSH V Home – luxueuze interieuraccessoires gemaakt van speciale texturen en hoogwaardige materialen – groeit JOSH V verder tot allround lifestylebrand, zowel nationaal als internationaal. Inmiddels is JOSH V verkrijgbaar in maar liefst 300 partnerstores in Nederland en Europese landen als België, Portugal, Cyprus, Griekenland en binnenkort ook in Denemarken.

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 94% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

4,7

Todas las opiniones

280 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zo leuke items van JoshV geshopt….

Zo leuke items van JoshV geshopt dit seizoen, ze zitten als gegoten, echte kwaliteit en blijven ook mooi. In de uitverkoop mijn collectie nog beetje uitgebreid…..Ik ben fan🤎

3 de agosto de 2026

Hi Erica,

Bedankt voor je review.

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over je JOSH V items en dat de pasvorm en kwaliteit zo goed bevallen. Leuk dat je jouw collectie tijdens de sale nog hebt kunnen aanvullen met mooie items.

We wensen je veel plezier met je nieuwe aankopen en bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld.

Mocht je nog verdere vragen/opmerkingen hebben, dan horen wij dit uiteraard graag van je.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Josh V is voor mij veel meer dan een…

Josh V is voor mij veel meer dan een kledingmerk. De kwaliteit, pasvorm en tijdloze uitstraling maken dat ik iedere aankoop met plezier draag. De items blijven mooi, zijn eindeloos te combineren en geven me altijd net dat beetje extra zelfvertrouwen. Dat is precies waarom Josh V mijn favoriete merk is.

Een shoptegoed van €250 zou voor mij echt een droom zijn. Ik ben deze maand jarig, dus het zou het allermooiste verjaardagscadeau zijn om eindelijk een paar favoriete items van mijn wishlist te kunnen bestellen. Ik duim heel hard! 🤍

19 de enero de 2026

Hi Gabriëlla,

Bedankt voor je review.

Wat bijzonder om te lezen dat JOSH V voor jou zoveel meer is dan alleen een kledingmerk. Dat onze items je zelfvertrouwen geven en een vaste plek in je garderobe hebben, is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.

En alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag! We duimen met je mee dat jouw verjaardag misschien wel extra bijzonder wordt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is elke keer weer een feestje om…

Het is elke keer weer een feestje om een doos van Josh V te ontvangen. De mooie kleding die eruit te voorschijn komt. Mocht het niet passen is het retourneren erg makkelijk en is de afhandeling ook snel gedaan.

3 de agosto de 2026

Hi Joyce,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te lezen dat het iedere keer weer een feestje is om een pakketje van JOSH V te ontvangen. Daar doen we het natuurlijk voor!

We vinden het ook heel belangrijk dat het online shoppen zo prettig mogelijk verloopt. Daarom zijn we blij dat je onze retourprocedure en snelle afhandeling zo waardeert.
Heel veel plezier met je mooie JOSH V items.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topkwaliteit en uitstekende service!

Ik bestel al langere tijd bij Josh V en ben elke keer weer erg tevreden. De kleding is van mooie kwaliteit, gemaakt van fijne materialen en blijft ook na veel dragen en wassen mooi. De prijs-kwaliteitverhouding vind ik echt uitstekend. Ook de klantenservice verdient een compliment. Ze reageren snel, denken mee en komen altijd met een passende oplossing. Daarnaast is de website erg gebruiksvriendelijk. Ik vind de updates, zoals de melding wanneer een artikel bijna is uitverkocht, superhandig. Zo weet je precies wanneer je snel moet zijn.
Kortom: stijlvolle kleding, goede kwaliteit, uitstekende service en een fijne webshop. Voor mij absoluut een aanrader!

26 de junio de 2026

Hi Whitney,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te lezen dat je al langere tijd zo tevreden bent met onze collectie, de kwaliteit én onze service. Ook leuk dat je de updates op onze webshop, zoals de melding wanneer een artikel bijna is uitverkocht, zo waardeert. We doen er alles aan om het shoppen zo prettig mogelijk te maken.

Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden. We hopen je nog vaak te mogen verrassen met onze collecties!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

It was my second time online shopping…

It was my second time online shopping Josh V and everything was perfect. The size, the quality, the speed in delivering. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23 de julio de 2026

Hi Angela,

Thanks for your review.

We’re delighted to hear that your second shopping experience with JOSH V was just as enjoyable. It’s wonderful to know that you’re happy with the fit, the quality of our items, and the fast delivery. We truly appreciate your support and hope to welcome you back again soon!

If you have any further questions or comments, we’d of course love to hear from you.

Best wishes,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De kwaliteit is altijd erg goed en de…

De kwaliteit is altijd erg goed en de pasvorm klopt vrijwel altijd. De kleding zit mooi en blijft ook na meerdere keren dragen en wassen goed. Erg tevreden!

2 de agosto de 2026

Hi Carry,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de pasvorm van onze items. Geweldig dat de kleding ook na meerdere keren dragen en wassen mooi blijft.

We wensen je heel veel plezier met je JOSH V items en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop!

Verkeerde maat ontvangen

Ik had het vito jacket besteld in maat xxs maar had perongeluk de verkeerde maat toegestuurd gekregen, na ontzettend prettig mail contact is er een super fijne oplossing gekomen en dat kan ik heel erg waarderen. Nogmaals bedankt voor de zeer fijne communicatie en service!

31 de julio de 2026

Hi Kimberley,

Bedankt voor je review.

Natuurlijk vinden we het jammer dat je in eerste instantie de verkeerde maat hebt ontvangen, maar we zijn blij dat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen. Fijn om te horen dat je onze communicatie en service zo hebt ervaren.

Veel plezier met je Vito Jacket en hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop!

Top service

De naad van de rok die ik had geshopt ging kapot.
Super goed opgelost, fijn contact met medewerkster en direct het aankoopbedrag teruggestort gekregen!
Top service!

27 de julio de 2026

Hi HvK,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service en dat we je goed hebben kunnen helpen. Hoewel het natuurlijk jammer is dat de rok niet helemaal aan je verwachtingen voldeed, vinden we het belangrijk om klachten snel en prettig op te lossen. Super om te lezen dat je het contact met onze medewerkster als fijn hebt ervaren en dat de afhandeling naar wens is verlopen.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Josh is een merk met hoge kwaliteit…

Josh is een merk met hoge kwaliteit materialen. Als je wat langer bent als een gemiddeld vrouw en kleine maat hebt (dat heeft niet ieder merk) & niet standaard gekleed wil gaan is dit merk echt wat voor jou. Ik heb 1 of 2 kledingstukken gehad die me niet stonden. Deze kon ik makkelijk en snel terug sturen en bedrag werd netjes gestort.

16 de julio de 2026

Hi Yvonne,

Bedankt voor je review.

Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, de pasvorm en onze collecties. Fijn dat je als langere vrouw met een kleine maat goed bij ons slaagt. Ook goed om te lezen dat het retourneren soepel is verlopen en alles naar wens is afgehandeld.

We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop!

I love Josh V

Als je zelfs in Amerika de vraag krijgt waar je leuke kleding vandaan komt, dan moet het wel een goed merk zijn, toch? 🤩

Een heel fijn bedrijf met kleding van goede kwaliteit. Je loopt er altijd stijlvol bij! Zeker een aanrader! ❤️

30 de julio de 2026

Hi Valerie,

Bedankt voor je review.

Wat leuk dat je zelfs in Amerika complimenten kreeg over je outfit, dat is een mooi compliment! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding en dat je je er altijd stijlvol in voelt.

Bedankt voor je mooie woorden en aanbeveling. We hopen je snel weer terug te zien!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

In de winkel enorm fijne service.

In de winkel enorm fijne service.
Vaste klant bij Josh!

Nadeel; als je in de winkel iets koopt, maar later wilt ruilen (lees met bon, kaartjes, binnen een week) dan moet je terug naar de winkel en is dit niet via post te regelen.

20 de febrero de 2026

Hi Sarissa,

Bedankt voor je review.

Wat leuk om te horen dat je een vaste klant bent, dat waarderen we enorm.

Dankjewel ook voor het delen van je feedback. We begrijpen dat het vervelend kan zijn dat een aankoop uit onze Brandstore niet per post geruild kan worden. We nemen je opmerking zeker mee, want we vinden het belangrijk om te horen hoe onze klanten onze service ervaren.

Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in onze Brandstore!

Geweldige shop!

Snelle levering en hele goede communicatie met de klantenservice toen ik een vraag had. De rok is prachtig, van een hoge kwaliteit, en ik heb hem meteen gedragen. Krijg er veel complimenten over!

18 de julio de 2026

Hi Eva,

Bedankt voor je review.

Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering, onze klantenservice en natuurlijk je prachtige rok. Superleuk dat je hem meteen hebt gedragen en er zoveel complimenten over krijgt!

We vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen blij zijn met hun aankoop, maar ook met de service eromheen. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel weer te mogen verrassen met een nieuwe favoriet!

Al jarenlang fan

Ik ben al jarenlang fan van deze kleding. De kwaliteit is altijd uitstekend en de pasvorm is precies zoals ik zoek. De kleding blijft ook na veel dragen en wassen mooi. Daarnaast wordt mijn bestelling altijd snel verzonden. Ik ben ontzettend tevreden en kan deze webshop zeker aanbevelen!

30 de julio de 2026

Hi Lisanne,

Bedankt voor je review.

Het doet ons veel plezier om te horen dat je al jarenlang fan bent van onze kleding en zo tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en service. We vinden het fijn dat onze items zo lang mooi blijven, ook na veel dragen en wassen. Jouw vertrouwen en loyaliteit betekenen veel voor ons.

Bedankt voor je mooie aanbeveling en we hopen je nog heel vaak te mogen voorzien van nieuwe favorieten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik koop al jaren mijn kleding bij Josh…

Ik koop al jaren mijn kleding bij Josh V. Ik was 19 toen, nu 27. De kledingstukken blijven mooi en zijn uniek. Love dit merk.

Hi Alyssa,

Bedankt voor je review.

Leuk dat je al zoveel jaren fan bent van Josh V en dat onze kledingstukken nog steeds mooi blijven.
Het is bijzonder om te horen dat je onze items als uniek ervaart en dat je ons merk al zo lang met plezier draagt. Bedankt voor je vertrouwen en support door de jaren heen.

We hopen je nog vele jaren te mogen inspireren met nieuwe favorieten!

Fijn merk

Fijn merk! Mooie kleding en niet standaard. Krijg veel complimenten. Pasvorm is fijn

Hi Rosalie,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons merk, de kwaliteit en de pasvorm van onze kleding. Super leuk dat je zoveel complimenten krijgt over je outfits!

We vinden het belangrijk om collecties te maken die stijlvol en net even anders zijn. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel weer te mogen verrassen met nieuwe favorieten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De nieuwe collectie is geweldig

De nieuwe collectie is geweldig! Ik koop al een tijd bij Josh V maar na deze collectie dacht ik, het is wel eens tijd voor een mooie review. Erg tevreden met mijn nieuwe total look! <3

28 de julio de 2026

Hi Maxime,

Bedankt voor je review.

Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze nieuwe collectie en dat je blij bent met je nieuwe total look. Het doet ons veel plezier dat je al langere tijd bij JOSH V shopt en dat onze collecties je blijven verrassen.

Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je nieuwe outfit!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige service en heel…

Geweldige service en heel klantvriendelijk! Ik zal mijn Josh V kleding dus altijd hier bestellen. 😇

Hi Esther,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en klantvriendelijkheid. We vinden het belangrijk dat iedere bestelling met zorg wordt behandeld en dat onze klanten een fijne ervaring hebben.

Superleuk dat je jouw JOSH V items bij ons blijft bestellen. Bedankt voor je vertrouwen en we kijken ernaar uit om je weer te mogen verrassen met nieuwe favorieten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als ik aan mijn favoriete kledingmerk denk is er maar één naam : JoshV Josh V: stijl, kwaliteit en een gevoel van zelfvertrouwen

Als ik aan mijn favoriete kledingmerk denk, is er maar één naam die direct in me opkomt: Josh V. ❤️

Ik draag Josh V al jaren en iedere nieuwe collectie maakt me weer enthousiast. Wat ik zo bijzonder vind, is de perfecte combinatie van vrouwelijkheid, elegantie en kwaliteit. De kleding heeft een prachtige uitstraling, een mooie pasvorm en geeft mij iedere keer weer een gevoel van zelfvertrouwen.

Voor mij is Josh V meer dan alleen kleding. Het is een merk waarin ik mezelf herken. Of ik nu een outfit draag voor een speciale gelegenheid of een stijlvolle dagelijkse look wil creëren, met Josh V voel ik me altijd mooi en verzorgd.

Wat ik ook heel belangrijk vind, is de geweldige service. De aandacht voor de klant, de vriendelijke benadering en de zorg waarmee vragen worden beantwoord, maken de hele ervaring compleet. Je merkt dat Josh V niet alleen mooie kleding wil aanbieden, maar ook waarde hecht aan tevreden klanten en een persoonlijke beleving.

Mijn kledingkast bevat inmiddels verschillende prachtige Josh V-items en ik blijf iedere collectie opnieuw verrast worden.

Bedankt Josh V voor het creëren van kleding waarin vrouwen zich mooi, elegant en zelfverzekerd kunnen voelen.

20 de octubre de 2025

Hi Barbara,

Bedankt voor je review.

Het doet ons enorm goed om te lezen dat je al jarenlang met zoveel plezier onze collecties draagt en dat je je mooi en zelfverzekerd voelt in onze items. Ook je complimenten over onze service waarderen we enorm.

Bedankt voor je vertrouwen in JOSH V. We hopen je nog lang te mogen verrassen met onze collecties!

Hele goede service / Top bedrijf

Hele goede service. Alles wordt snel verzonden. Bij miste er een klein product, werd direct door de klantenservice opgepakt en geregeld. Top! Hier bestel ik zeker vaker, kleding heeft ook een erg goede kwaliteit.

27 de julio de 2026

Hi Lvdr,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, de snelle verzending en de kwaliteit van onze items. Ook zijn we blij dat we het ontbrekende product snel voor je hebben kunnen oplossen.

We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je snel weer terug te zien bij JOSH V!

Nog nooit teleurgesteld!

Fijne service op de website door het ingeven en adviseren in maten en materialen. Ook het retourneren van een van de artikelen ging heel erg soepel. Al een aantal jaar klant en ik ben nog nooit teleurgesteld!

23 de julio de 2026

Hi J. v A,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, het maatadvies en het retourproces. En dat je al jarenlang klant bent en nog nooit bent teleurgesteld, is een enorm mooi compliment. We wensen je heel veel plezier met je JOSH V items en hopen je nog lang te mogen verwelkomen!

Team JOSH V

8 consejos para escribir buenas reseñas.