Kontaktede Jesper via mail, da jeg havde et spørgsmål ang. knivene og trods dette var om aftenen kom der et langt svar tilbage en time efter. Efter min bestilling blev jeg informeret om varens sta... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte en kniv om fredagen til en fødselsdagsgave, som jeg skulle bruge fredagen efter. For at sikre mig at gaven nåede frem i tide, skrev jeg til firmaet og spurgte, om de ville være søde at priori... Ver más
Nu er det anden gang, jeg handler med jpknive, og igen er service, levering, varen og pris perfekt.
Jeg bestilte en Kai Shun Premier Santoku hos JPKnive og jeg havde den i hånden 2 dage efter. Forsendelsen gik over al forventning og servicen var i top. Jeg fik mulighed for at følge min forsende... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de suministros de cocina
- también en la categoría
- Cuchillería
- Proveedor de regalos corporativos
- Tienda de regalos
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Leverandør af testvindende knive i bla. Politikken og Tænk
Información de contacto
Dinamarca
- info@jpknive.dk
- www.jpknive.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Flotte rugbrødsskiver takket være den perfekte kniv til formålet.
Tak for hurtig effektuering af fremsendelse af kniven trods "Restordre". Den skærer mit solide rugbrød perfekt. Eneste anke er at jeg med slidte hænder godt kunne ønske et håndtag en anelse kraftigere.

A+++++
Rigtig go service samt kontakt, hurtig levering, og fantastisk flotte og gode knive.

Topbetjening
Superkvalitet kniv leveret hurtigt.
God kommunikation med firmaet.

Nemt at bestille
Nemt at bestille. Hurtig ekspedition og levering.

Respuesta de jpknive.dk
Super god service - kan varmt anbefales
Super god service. Var hurtig til at melde tilbage på mine mange spørgsmål 😃
Super glad for mine nye Yaxell knive.
Mine varmeste anbefalinger 👍

Respuesta de jpknive.dk
Hurtig og effektiv handel.
Hurtig og effektiv handel.
Varen tip top iorden ++++++

Fint overblik
Fint overblik, når man bestiller.
Hurtig levering.
Tak for fin service

Respuesta de jpknive.dk
Fortrinlig service og produkt Azxell…
Fortrinlig service og produkt Azxell kniv er perfekt

Mine bedste anbefalinger
Mine bedste anbefalinger, for hurtig svar på mail mv.

Respuesta de jpknive.dk
Lækker kniv og super hurtig levering!
super hurtig betjening fik min kniv i…
super hurtig betjening fik min kniv i løbet af 2 dage
fed og kniv skarp kniv
kunne dog godt bruge et kontakt telefon nummer
Også en god oplevelse denne gang.
de Har helt klart, Kniv skabe priser.
det var bare en fornøgelse at handle hos, jpknive.dk, og det er ikke sidste gang jeg handle her, og er der noget man vil have svar på, så skriver man bare, og så får man en god forklaring på sine spørgsmål,
Hurtig levering og fin løbende…
Hurtig levering og fin løbende orientering via mail.
God oplevelse på alle måder.
Tip top!
Lavede et sats og bestilte en Yaxell kniv til min kræsne mand i fødselsdagsgave (han går meget op i kvalitet). Det var et hit! Han er virkelig glad for den!
Bestilling og levering gennem JPknive.dk var nemt og hurtigt.
La experiencia Trustpilot