Juwelier van Willegen Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag hebben wij Juwelier van Wilgen bezocht vanwege de potentiële aanschaf van een Grand Seiko. Wij werden vriendelijk begroet door Alex Vroom die ons daarna ook kundig te woord stond. Ze hadden oo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede ervaring. Mooie aanbieding gezien via link op faceboek. Even gebeld of dit allemaal wel klopte. En het klopte, zeer vriendelijk te woord gestaan en horloge gelijk een paar uur voor mij g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een tijd terug een eerste fijne ervaring te hebben gehad bij van Willigen, nu van Willigen bezocht voor meerdere horloges. Heel fijn geholpen door Scott en zijn collega’s. Scott was zeer ter zake k... Ver más

Información sobre la empresa

1. Relojería
  2. Joyero
  3. Joyería

Escrito por la empresa

OFFICIEEL DEALER VAN TOPMERKEN HORLOGES, SIERADEN EN TROUWRINGEN Van alle merken die u hier kunt kopen zijn wij officieel dealer. De producten die op deze website staan hebben wij daadwerkelijk op voorraad, hierdoor kunnen we morgen al bij u afleveren. Wilt u een product liever eerst bekijken of passen kom dan langs op onze toplocatie aan de Hoogstraat 15 in Den Haag. BESTELLEN BIJ JUWELIER VAN WILLEGEN Op zoek naar een mooi horloge, sieraad of trouwring van hoge kwaliteit? In onze webshop vind je onze gehele collectie van uitsluitend topmerken. Vandaag bestellen is de volgende werkdag in huis. Liever persoonlijk advies? Wij zijn 7 dagen per week geopend. Wij hebben de nieuwste modellen en exclusieve limited editions op voorraad van onder andere TAG Heuer, Grand Seiko, Oris, TAG Heuer, MeisterSinger, Longines, Seiko, Frederique Constant en Tissot. Binnen onze sieraden collectie bevinden zich altijd de laatste trends in ringen, armbanden en colliers van merken zoals Bron, Bigli en Georg Jensen. En ga je binnenkort trouwen? Dan laten we je met plezier onze gevarieerde collectie trouwringen zien van Christian Bauer en Saint Maurice Juwelier van Willegen.nl gelooft in de kracht van clicks & bricks. Alle producten die op deze website staan hebben wij daadwerkelijk op voorraad in onze winkel in Den Haag. Hierdoor heb je de zekerheid dat een internetbestelling de volgende werkdag thuis bezorgd wordt of wanneer je liever eerst het product in onze winkel wilt bekijken je niet voor niets komt.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Let op garantie en slijtage

Mijn man kocht hier een hele dure armband voor ons 25-jarig huwelijk, na 5 jaar was er dusdanige slijtage dat het bedeltje met diamanten eraf is gesleten. Alles wordt in orde gemaakt, maar ze geven mij de schuld van het non stop dragen en niet wekelijks met een zachte tandenborstel reinigen en nemen hem niet terug. Te zot voor woorden, deze waarschuwing geven ze niet wanneer je €11.000 uitgeeft, maar achteraf als het misgaat. Merk: Bron Jewelry

3 de julio de 2026

2 nieuwe horloges

Online 2 mooie horloges aangeschaft, via mail snel en prettig contact gehad met Alex met een heldere uiteenzetting op mijn vragen. Na het doorhakken van “de knoop” zeer snel en perfect verzonden met nog een leuke extra verrassing in de doos.

25 de junio de 2026

geen terugkoppeling, lange wachttijd

Zeer slechte ervaring met de serviceafhandeling. Mijn Hamilton horloge is inmiddels voor de tweede keer langdurig ter reparatie. Na een eerdere reparatie trad vrijwel direct opnieuw een defect op. De verwachte retourdatum is inmiddels opgeschoven naar augustus 2026, waardoor ik het horloge gedurende een groot deel van de afgelopen periode niet heb kunnen gebruiken.

Nog teleurstellender is dat er geen enkele vorm van compensatie wordt aangeboden en dat een inhoudelijke reactie op mijn klacht uitblijft. Voor een kwaliteitsmerk en een horloge in deze prijsklasse had ik aanzienlijk betere service verwacht.

Helaas kan ik op basis van mijn ervaring de service niet aanbevelen.

1 de junio de 2026

Mooie winkel

Ik koop mijn horloges bij juwelier van Willigen omdat de keuze uitgebreid is en de klantenbediening erg behulpzaam en goed is.

16 de agosto de 2025

Beter kon niet

Beter kon niet, op zondag besteld, dinsdag in huis! Zeer tevreden met de manier van bestellen, simpel en duidelijk. Ook voldoet het horloge aan mijn verwachtingen. Weer een mooie toevoeging aan mijn collectie!

22 de junio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Voorraad website en winkel voorraad komen niet overeen

Op de website staan artikelen als "op voorraad" maar dan krijg je een telefoontje dat ze het artikel niet op voorraad hebben. Besteltermijn werd verlengt met 3 a 4 weken.
Hele aardige mensen en ik heb al veel vaker bij hen juwelen gekocht. Met pijn in mijn hart geef ik deze zaak 2 sterren.
Het gekke is dat een dag later het artikel nog steeds op voorraad is volgens de website. Dit kan natuurlijk niet. Onacceptabel

14 de noviembre de 2024

Persoonlijk advies, snelle afhandeling

Telefonisch goed overlegd en de opties verkend. Uiteindelijk horloge voor mijn gevoel sneller verstuurd dan ik de bestelling kon plaatsen. Hebben aangegeven dat ik eventueel het horloge kon terugsturen als het niet beviel. Dit laatste heb ik niet hoeven testen, want het horloge bevalt! Maar hoop voor diegenen waar dat niet zo is dat het klopt zoals het vermeld is, en dat er in een dergelijk geval geen addertjes onder het gras zitten. (wellicht kan de firma daar nog op reageren ;) )

29 de julio de 2024
Logotipo de Juwelier van Willegen

Respuesta de Juwelier van Willegen

Zoals gevraagd :-) Hier een reactie van uit Juwelier van Willegen. Er is inderdaad altijd retourrecht. Zodra wij het horloge/sieraad in goede staat/ongedragen hebben ontvangen zorgen wij dat het betaalde bedrag terug gestort wordt.
Voor u heel veel draagplezier en bedankt voor de positieve woorden.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.