Jeg vil aldrig nogensinde anbefale dette firma .
Jeg vil fraråde alle at bruge dette fup firma. Meget ubehagelig ejer og urimelig prisforskel fra tilbud til endelig pris.
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kan absolut IKKE anbefales
Jeg fik et prisoverslag på ca. 1.800 kr. for at få fræset en stub i haven. Da regningen kom, var prisen uden varsel fordoblet til 3.600 kr.
Under arbejdet udviste den ansatte grov uagtsomhed. For det første fræsede han direkte ind i mit fuldt synlige hundehegn, som blev totalt ødelagt. Haven blev efterladt fuld af skarpe, farlige metalstumper fra hegnet, som jeg selv måtte bruge lang tid på at samle op af hensyn til mine hunde.
For det andet har han ødelagt en terrasseflise under arbejdet. Selvom jeg har klare før- og efterbilleder, som beviser, at skaden skete under fræsningen, nægter chefen fuldstændig at forholde sig til det.
Da jeg efterfølgende kontaktede ejeren for at få en mindelig dialog om prisen og skaderne, nægtede han at påtage sig sit arbejdsgiveransvar, afviste alt og kaldte mig direkte for en løgner.
Jeg har valgt at betale det fulde beløb udelukkende for at få sagen ud af verden og få ro, men jeg vil på det kraftigste advare andre mod at bruge dette firma. Find en anden håndværker!
OPDATERING:
Efter min oprindelige anmeldelse er jeg blevet ringet op og chikaneret personligt af virksomhedens ejer, som blandt andet har brugt grove skældsord mod min hustru. Ejeren påstår desuden, at jeg ikke har betalt for arbejdet, på trods af at der er fremsendt fuld bankdokumentation som bevis for betalingen. En rystende og dybt uprofessionel oplevelse
Jeg så dem på nettet, skulle ha en af mine store træer trimmet helt ned. Spurgte om prisen.
Han skrev næste morgen, at der ville komme en forbi.
Der kom 2, han spurgte hvilken træ er det ? Sagde jeg skal jo vide prisen først.øhh okay. Han kontaktede chefen.
Chefen kontaktede mig på mobil, det blev 4500 - 4600 og det var med alt.( miljøtillæg, moms )
Og vi skulle nok selv rydde op.
Der kom en omkring 12.30 samme dag. Ikke fået en skriftlig tilbud endnu. ( tænkte den kommer)
Han troede det var en lille trimning, snakkede med chef igen, han sagde det er stadig samme pris hvis du vil ha mere af.
Ham der kom og trimmede træet, gjorde et rigtig godt arbejde, han var hurtig og dygtig.
Han var færdig ca. 15.30
Samme dag kl. 15.30 fik jeg regning.. wow
Den var så på beskæring af træ 4686 + miljøtillæg 305
Og med moms 6238,75 ( skal siges moms og miljøtillæg var med i de 4500 - 4600 )
Skriver til dem 2 gange på mail, for ingen svar.
Skriver sms og ringer, for snakket med chefen,
som siger det er hans ansat der har lavet fejl, han ville kigge på det når han kom ind på kontoret.
Fik ikke nogen besked eller opringning den dag ?
Skrev til chefen næste dag, fik sms tilbage.
Kan du ikke overføre 5000 så skulle han nok få bogholderiet til at kreditere intern.
Skriver, for jeg så noget tilbage, da det kun var de 4500 - 4600. Og har ikke fået den rigtige faktura, så jeg kan trække det fra i skat.han skrev du kan bruge den anden ???
Da jeg havde overført, (ville ikke have rykker, den skulle være betat inden d. 18/7)
skrev han kun. Tak Annika
Har ikke hørt noget fra ham siden..
Og de har 30 års erfaring med træfældning.. 🙄