Beste Wouter, wij vinden het heel erg jammer dat u ons zo slecht beoordeelt op basis van de informatie met betrekking tot deze garantieafhandeling. U heeft deze klacht om precies te zijn op 30-07-2015 aangemeld dat er een storing zou zijn aan dit product aangeschaft op 5-1-2014 aangezien dit een elektronisch product is en dat door invloeden van buitenaf schade zou kunnen ontstaan was het van belang om het product ter controle te sturen naar de leverancier ook aan u idd aangegeven dat als het door invloeden van buitenaf defect is geraakt er eventuele onderzoek en reparatie kosten aan verbonden zouden zijn hiermee ging u ook akkoord en had u daar begrip voor. U gaf aan het artikel naar ons op te sturen wij kregen 5 weken later na uw aanmelding het artikel retour 04-09-2015 dit hebben we u gemeld en dat het naar de leverancier ter garantie zou worden aangeboden, het artikel is via onze groothandel naar de producent gestuurd dit neemt enkele weken in beslag begin oktober hebben we de terugkoppeling gegeven dat het product door invloeden van buitenaf defect is geraakt dus hiermee vervalt dan de garantie aanspraak op het artikel, de leverancier Dometic heeft echter besloten om u onder coulance kosteloos een nieuw artikel te geven we hebben u ook aangegeven dat dit artikel nog in productie moest worden gezet, aangezien we op dat moment en ook de groothandel en leverancier geen voorraad meer hadden konden we u zoals u aangeeft niet uit eigen voorraad leveren en dat hebben we u ook aangegeven. Tevens hebben we u gemeld dat u ook een vernieuwd artikel zou krijgen van Dometic die een stuk duurder was als door u aangeschaft nogmaals aangegeven dat u onder coulance dit artikel gratis zou krijgen toegestuurd. Gisteren hebben we u gebeld op uw 06 dat het nieuwe artikel binnen is en dat het vandaag verstuurd zou worden hierover heeft u een email gekregen vandaag op 4 nov. 2015 11:29:10| is het Verstuurd , echter heeft u besloten om een paar uur later een review te schrijven dat u het nog niet heeft gekregen wat mij toch enigszins verbaast het is immers vanaf vandaag onderweg.
U gaf aan dat wij het niet naar u vakantieadres wilde versturen maar u geeft niet aan dat dit in Duitsland is, ook hierin hebben we aangegeven dat we het naar uw adres in Nederland zouden versturen en ook daar was u mee akkoord. Wij nemen onze reviews heel erg serieus maar daarin moet ook het echte verhaal worden verteld, helaas in uw geval was het geen garantie maar hebben we samen met de producent besloten u alsnog zonder enige kosten een nieuw (duurder) artikel te vergoeden. Helaas zouden wij niet weten hoe we u hiermee beter hadden kunnen helpen maar als u hiervoor onze excuses wilt hebben dan geven we u die graag, Ik heb u ook nog geprobeerd te bellen alleen uw 06 nummer van gisteren was vandaag niet meer van u maar toen ik naar u vroeg was het antwoord dat dit nummer niet van u is maar doorgegeven aan een collega. Ik had u graag hierover persoonlijk nog willen spreken, aangezien u met mij Jane al die tijd hebt gesproken en ik de eigenaar ben van Kampeertotaal was een verwijzing naar de bedrijfsleider niet van toepassing. Nogmaals vind ik het erg vervelend dat u dit slecht heeft ervaren maar we wensen u toch veel plezier toe met u nieuwe artikel.
Jane Team Kampeertotaal