Topkarakter til William Dahl fra Karvil på Bondovej👌 Vi havde set på flere lettere brugte biler rundt i landet men endte med at købe en Hyundai Kona hos Karvil på Bondovej. William tog sig tid t... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hvis muligt kun 4 ½ stjerne, der er vil altid plads til lidt forbedring. Jeg er yderst tilfreds med service og behandlingen, kompetent sælger var lyttende og ikke påduttende. Da jeg kom fra Sjælla... Ver más
Fantastisk service. Vores bil gik i stykker fredag. Rep for dyr. Prøvetur i ny bil mandag levering onsdag. (Tilbudt lånebil) mvh Anita
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen til Karvil. Hos Karvil får du den bedste købsoplevelse og den bedste service i hele forløbet. Uanset om du vil have en ny bil eller en brugt bil. Vi klæder vores kunder på til at tage det rigtige valg! Kundetilfredshed er kodeordet, når vi indgår en handel eller udfører service på vores kunders biler. Derfor har vi også et veluddannet personale, der er gearet til at tage en kompetent dialog med vores kunder, så de er klædt bedst muligt på til at træffe deres valg. 6 stærke bilmærker Salgsafdelingerne i vores 10 bilcentre er indrettet i et lyse og venlige lokale, så vores store modelprogram fra vores otte bilmærker kan fremvises på den bedst mulig måde. Der er rig mulighed for at prøvekøre et bredt udvalg af forskellige bilmodeller. Stort udvalg i brugte biler Hos Karvil sorterer vi de bedste brugtbiler fra til salg i forretningen. Vi hjælper dig gerne med attraktiv finansiering til rekordlav rente, samt forsikring. Vi samarbejder med en række forskellige banker og leasingselskaber, så vi finder altid det fordelagtigste tilbud, som passer dig bedst økonomisk. Vi har afdelinger i Odense SV, Svendborg, Middelfart, Fredericia, Aabenraa, Rødekro og Sønderborg og Roskilde.
Karvil
Escrito por la empresa

- Vi klæder vores kunder på til at tage det rigtige valg
- Kundetilfredshed er kodeordet, når vi indgår en handel eller udfører service på vores kunders biler. Derfor har vi også et veluddannet personale, der er gearet til at tage en kompetent dialog med vores kunder, så de er klædt bedst muligt på til at træffe deres valg.
- Kvalitetsstyring - 100% fokus på dit behov!
- Karvil holder konstant fokus på at opfylde kundens forventninger. Uanset om det er i salgsafdeling eller på værkstedet.
Información de contacto
Faaborgvej 149 (administration), 5250, Odense SV, Dinamarca
- salg@karvil.dk
- www.karvil.dk
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi oplevede en venlig og kompetent…
Vi oplevede en venlig og kompetent proces og kørte derfra med en meget tilfreds og tryg fornemmelse.
De bedste anbefalinger
Ny bil
Hej jeg har lige købt en ny bil ved Kasper dette var en rigtig god oplevelse
Bestilt ny firma bil
Bestilt ny firma bil
Processen har været godt
Dog skuffet over lamper i varer rum mangler 1 over Arbejds bord
Bestilte 5 som et T
har fået 3 og ikke over Arbejds bordet
Og så er de skarpe så man får hul i hovedet
Ellers god service
frustrerende…
Vi har haft en virkelig frustrerende oplevelse med Karvil Odense gennem flere år.
Vi købte en helt ny Hyundai Ioniq 5 for 3 år siden. Allerede da bilen var omkring ét år gammel, begyndte problemerne. Noget folie gik i stykker, men det ville de ikke tage på garantien. De mente, det kunne skyldes sne eller at vi selv havde åbnet døren ind i grene. Samtidig var der en voldsom lyd fra bagklappen, som de i første omgang heller ikke ville undersøge nærmere. Først da vi kom igen og talte med en anden medarbejder, blev den taget på garantien.
Siden da har det været en gennemgående kamp hver eneste gang, vi har henvendt os med noget under garanti. Vores 12V batteri har drillet gentagne gange, og det tog næsten 2 år, før det endelig blev skiftet.
I december var bilen til 3-års service – alt var ifølge dem helt fint. En uge senere begyndte bilen at fejlmelde på sikkerhedssystemer. Vi kørte derop med dokumentation i form af billeder. De sagde, vi bare skulle køre videre i bilen og at de ville ringe, når de havde tid. Få dage efter gik bilen i “skildpadde-mode”.
Da bilen igen kom på værksted, sagde de, at de ikke kunne se, den havde været i denne tilstand – vores billeder kunne de ikke bruge, fordi det skulle være video. De mente nu, at 12V batteriet (kun ét år gammelt) var defekt og ville have 1.700 kr. for at skifte det. De sagde samtidig, at vi skulle være glade for, at vi ikke skulle betale 300 kr. for fejlsøgningen. Vi undrede os over, at et 1 år gammelt batteri ikke var dækket af garanti – men det afviste de.
Vi valgte at køre til et andet værksted, som skiftede batteriet og samtidig gjorde os opmærksomme på, at batteripolen var defekt og ikke kunne spændes ordentligt.
Vi tog tilbage til Karvil, som sagde, at de ville skifte polen på garantien. En måned senere ringede de og sagde, at delen var kommet hjem. Vi ventede ca. 30 minutter, fik bilen tilbage og fik at vide, at den var skiftet.
Da vi efterfølgende fik den tjekket på et andet værksted, kunne de konstatere, at polen ikke var skiftet og stadig sad løst. Vi kørte tilbage igen – og denne gang blev den faktisk skiftet. Vi har dog aldrig fået svar på, hvad de lavede de første 30 minutter, hvor de påstod, at delen var udskiftet.
For en uge siden gik bilen igen i total stop og skildpadde-mode. SOS transporterede den til Karvil. Da vi stillede spørgsmål til forløbet og deres tidligere fejlsøgning, blev vi direkte bedt om at fjerne bilen fra deres matrikel.
Vi bad om at få udleveret dokumentation på fejlmeldinger og det arbejde, der er lavet siden december – det nægter de at udlevere med henvisning til, at det er “internt materiale”.
Vi har nu fået et nyt værksted, som har været enormt professionelle. De har ringet dagligt med status, gennemgået alle fejlmeldinger grundigt og været fuldstændig gennemsigtige. Bilen kører nu, som den skal.
Vi har aldrig oplevet så dårlig og passiv-aggressiv kundeservice. Hver gang vi stillede spørgsmål, blev stemningen ubehagelig, og vi fik aldrig klare svar. Manglende gennemsigtighed og manglende vilje til at tage ansvar har været gennemgående.
Vi kan på ingen måde anbefale Karvil Odense.
De varmeste anbefalinger
Jeg har haft en virkelig god og rar oplevelse hos Karvil – og særligt med sælger Kasper Holm Clausen.
Fra start til slut har Kasper været utrolig omhyggelig, tålmodig og professionel. Som førstegangskøber af en “rigtig voksenbil” betød det meget for mig at have en rådgiver, der tog sig tid til at forklare alle detaljer grundigt og samtidig sikre, at jeg følte mig tryg i hele processen.
Kasper er både humoristisk og nede på jorden, hvilket gjorde forløbet afslappet og rart – samtidig med at han var seriøs og løsningsorienteret. Han var villig til at finde løsninger, der gav mening for mig som kunde, og jeg har hele tiden følt mig taget alvorligt.
Derudover har han været nem at få fat på, hurtig til at svare og meget forstående gennem hele processen.
Det er en stor beslutning at købe sin første “voksenbil”, og jeg har følt mig i rigtig trygge hænder hele vejen. De varmeste anbefalinger herfra!

Omhyggelighed
Blev betjent af en virkelig sympatisk sælger, der fulgte vores køb af en ny bil op med god instruktion.

Respuesta de Karvil Group
Lucas var utrolig venlig og hjælpsom og…
Lucas var utrolig venlig og hjælpsom og jeg blev holdt informeret om alle transaktioner igennem hele forløbet. Jeg er rigtig godt tilfreds med hele forløbet, tak til Lucas Bille Gjeding Olsen

Sympatisk tillidsvækkende sælger.
En ung, venlig og helt nede på jorden sælger, Kasper....
som gjorde sit bedste for at sætte nye kunder ind i en elbils mysterier
Alle var meget venlige og hjælpsomme
Kasper Holm Clausen fra Odense har…
Kasper Holm Clausen fra Odense har været fantastisk i processen. God og ærlig vejledning og har stået til rådighed gennem hele forløbet også i ydertidspunkter så vi har kunne passe det ind med arbejde mm.
Klar anbefaling herfra.

Yderst professionel sælger
Yderst professionel sælger, var lyttende og overhovedet ikke pressendene på nogen måde. Gav sig god tid tid til at forklare funktioner i bilen inden overdragelse.
Tak for god betjening Anders.

Respuesta de Karvil Group
Dårlig kommunikation og leveringsoplevelse.
Dårlig kommunikation vedr. levering og leveringsdato af ny bil. Vinterdæk og anhængertræk var ikke klar da bilen kom hjem, så jeg måtte vente flere dage på at få bilen udleveret, da man ikke havde sørget for at vinterdækkene var klar da bilen kom hjem. Anhængertræk venter jeg stadig på efter 1½ måned, og kasse til frunken måtte jeg efterfølgende selv hente, da de havde glemt at levere den med.

Utilfredsstillende og utroværdig købsoplevelse
Efter mange overvejelser købte vi i december måned en Polestar 2 hos (Als motor)nu Karvil biler i Sønderborg. Førstehåndsindtrykket af sælgeren som hed Frank var fint, han var imødekommende og rar og kom med et godt tilbud som vi tog imod efter et par prøvekørsler. Derefter gik det ned af bakke! Vi havde undervejs forskellige spørgsmål og forsøgte at maile men fik ingen svar retur. Da vi så ringede lovede Frank at ringe tilbage med svar hvilket aldrig skete og det skete 4 gange!!
Hvis vi ville i kontakt var vi nødt til at køre derud for at få svar på vores spørgsmål. Vores indtryk var hele forløbet igennem at Frank ikke vidste ret meget om Polestar mærket og vi måtte google os til svar på de spørgsmål vi havde. Bilen skulle have monteret træk, omregistreres, lavet batteri tjek og 1. service inden levering som var med i handlen. Vi havde så læst os frem til at det skulle være originalt ledningsnet ved montering af træk ellers ville bak kameraet ikke fungere når man kørte med trailer, det informerede vi Frank om og med lidt skepsis blev det så bestilt. Da vi spurgte om det ikke var en autoriseret forhandler der skulle gøre det, sagde han at det ikke var nødvendigt, det kunne deres værksted sagtens klare og det gjorde ikke noget for vores garanti på bilen. Polestar var dog af anden mening da vi ringede til dem og derfor måtte Frank bestille tid hos den autoriserede Polestar forhandler i byen. Ved levering af bilen som for øvrigt blev forsinket med over en uge, fortalte han at den havde været hos autoriseret forhandler en hel dag og fået lavet træk, service, batteri test osv. hvilket var desideret løgn! Vi kender det autoriseret værksted og det eneste de havde lavet var at kode trækket og ordne noget administrativt fordi den kom fra Sverige og nu skulle køre i Dk. Det er den mest løgnagtige oplevelse vi nogensinde har haft med en sælger!
Under levering af bilen var der flere ting omkring bilen Frank ikke kunne svare på og jeg måtte sidde på bagsædet og Google mig frem til svar. Den polestar 2 vi købte er både med plus pakken og pilotpakken hvilket betyder at den også skulle have adaptiv fartpilot og Frank fortalte os fint hvilke knapper vi skulle bruge for at aktivere det. Efter at have haft bilen i et par dage finder vi vi så ud af at den slet ikke har adaptiv fartpilot!
Alt i alt har det her været en meget utilfredsstillende og utroværdig købsoplevelse. Vi kan bestemt ikke anbefale Als motor eller Karvil biler som det nu hedder og specielt ikke Frank.
Magtesløshed
Min kone og jeg købte for os en super flot Mazda CX 3 fra 2018. den 18-11-2025
Den var bare super flot som den stod der rød i udstillingen, ikke en rids ikke et stenslag. Vi tjekkede bilen flere gange utrolig den kunne stå der uden et stenslag.
Efter at havde haft bilen i en lille måned, skulle vi 14 dage på ferie, vi havde aftalt med en god ven han ville gå vores bil igennem, så d 25/12 25 kørt vi bilen i vaskehal, nok mere for et syns skyld, da min kone ville tage visker overtræk af kunne hun spotte stenslag på kølerhjelmen, uden at gå i petitesser kun vi tæller 24 gule pletter fordelt på bilen, flest på kølerhjelmen.
Vi kørte til Karvil biler i Middelfart da vi kom hjem, da vi fortalte sælgeren omkring
at man havde forsøgt at skjule stenslagne med en pen, gik han i forsvar og sagde at hvis klargøringmanden havde brugt pen ville han havde lagt den i bilen. Så der var ikke forsøgt at skjule stenslagene, ( jeg havde inden vores rejse ringet til et familiemedlem, der dagene op til vores køb, havde set en person duppe billerne i udstillingen med en pen). Vi går ud og kikker på bilen, sælger gør opmærksom på at hvis de havde duppet hullerne fra stenslagene ville de ha været forseglet med en lak plet, men det ville kunne ses tydeligt hvis det havde været gjort.
Sælger siger jeg vil konkludere at i selv er skyd i stenslagne og i har været kørt ind i en byge af sten. Jeg ! siger det ved du jo godt det ikke passer, og at hullerne ført var at ses efter besøg i vaskehal.
Sælger vender sig og går - og siger “vi lader os ikke skræmme af nogen, da man aldrig kan bevise at vi har duppet hullerne”

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.