Topkarakter til William Dahl fra Karvil på Bondovej👌 Vi havde set på flere lettere brugte biler rundt i landet men endte med at købe en Hyundai Kona hos Karvil på Bondovej. William tog sig tid t... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hvis muligt kun 4 ½ stjerne, der er vil altid plads til lidt forbedring. Jeg er yderst tilfreds med service og behandlingen, kompetent sælger var lyttende og ikke påduttende. Da jeg kom fra Sjælla... Ver más
Fantastisk service. Vores bil gik i stykker fredag. Rep for dyr. Prøvetur i ny bil mandag levering onsdag. (Tilbudt lånebil) mvh Anita
Dårlig kommunikation vedr. levering og leveringsdato af ny bil. Vinterdæk og anhængertræk var ikke klar da bilen kom hjem, så jeg måtte vente flere dage på at få bilen udleveret, da man ikke havde sør... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen til Karvil. Hos Karvil får du den bedste købsoplevelse og den bedste service i hele forløbet. Uanset om du vil have en ny bil eller en brugt bil. Vi klæder vores kunder på til at tage det rigtige valg! Kundetilfredshed er kodeordet, når vi indgår en handel eller udfører service på vores kunders biler. Derfor har vi også et veluddannet personale, der er gearet til at tage en kompetent dialog med vores kunder, så de er klædt bedst muligt på til at træffe deres valg. 6 stærke bilmærker Salgsafdelingerne i vores 10 bilcentre er indrettet i et lyse og venlige lokale, så vores store modelprogram fra vores otte bilmærker kan fremvises på den bedst mulig måde. Der er rig mulighed for at prøvekøre et bredt udvalg af forskellige bilmodeller. Stort udvalg i brugte biler Hos Karvil sorterer vi de bedste brugtbiler fra til salg i forretningen. Vi hjælper dig gerne med attraktiv finansiering til rekordlav rente, samt forsikring. Vi samarbejder med en række forskellige banker og leasingselskaber, så vi finder altid det fordelagtigste tilbud, som passer dig bedst økonomisk. Vi har afdelinger i Odense SV, Svendborg, Middelfart, Fredericia, Aabenraa, Rødekro og Sønderborg og Roskilde.
Karvil
Escrito por la empresa

- Vi klæder vores kunder på til at tage det rigtige valg
- Kundetilfredshed er kodeordet, når vi indgår en handel eller udfører service på vores kunders biler. Derfor har vi også et veluddannet personale, der er gearet til at tage en kompetent dialog med vores kunder, så de er klædt bedst muligt på til at træffe deres valg.
- Kvalitetsstyring - 100% fokus på dit behov!
- Karvil holder konstant fokus på at opfylde kundens forventninger. Uanset om det er i salgsafdeling eller på værkstedet.
Información de contacto
Faaborgvej 149 (administration), 5250, Odense SV, Dinamarca
- salg@karvil.dk
- www.karvil.dk
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vil ikke vedkendes ansvar for skade ifm. service
Dyb ridse i rattet sket i forbindelse med service. Opdager skaden på vej hjem fra værkstedet og kontakter dem dagen efter hvor de ikke vil vedkende ansvaret. Jeg ved med sikkerhed det ikke har været selvforskyldt da jeg for et år siden kom til at lave en mindre tilsvarende skade og har siden været meget opmærksom på ind og udstigning. Hører intet fra dem efter jeg 16. dec kontakter dem hvor de fortsat ikke vil vedkende sig ansvaret, og kommer med en undskyldning med at nye rat ligger som restordre hos Hyundai. Da jeg fortsat ikke hører noget møder jeg op 12. jan for at få en forklaring, hvor servicechefen meget tydeligt gør det klart at nu gider han ikke gøre noget som helst fordi jeg har skrevet en anmeldelse baseret på faktuelle begivenheder.

Fantastisk service
Vi fik en fantastisk service ved Anders, som rådede og vejledte os på bedste vis. Han turde udfordre vores ønsker lidt, og vi er endt med bil, som ikke var vores udgangspunkt, men alligevel den helt rigtige for os som familie.

Respuesta de Karvil Group
I har en meget ikke imødekommende…
I har en meget ikke imødekommende værkfører, som ikke lytter til kunderne, men har sin egen forudindtaget holdning til tingene.
Søde medarbejder
Søde medarbejder, meget hjælpsomme. Vi fik en rigtig god modtagelse da vi kom, følte os trygge og i gode hænder hos Oliver som sælger.
Vi fik en god handel og er helt sikker på at vi vil vende tilbage igen, når bilen skal skiftes ud igen.
M.v.h. Bjarne og Charlotte

Total god service.
Total god service.
Venlig og imødekommende sælger der havde styr på at læse folk jeg vil til en hver tid anbefale Karvil Biler på Fåborgvej Odense sv og kommer man i hænderne på Anders Pindstofte er man i gode hænder.

Respuesta de Karvil Group
Super god betjening og service
Super god betjening og service.
En lille ide: At have en ladestander i eller ved forretningen, til en "hands on" gennemgang af betjening af ladeudstyr og opladning af EL bil. Især ældre nisser som os, vil have glæde af det.
Opsigelse af tryghedsaftale
Opsigelse af tryghedsaftale
Jeg købte i foråret 2021 en ny Mazda 3 hos Karvi biler i Fredericia , og sammen med købet en tryghedsaftale, som stort set kun er blevet brugt til serviceeftersyn på bilen. Jeg forventede at skulle have bilen i mange år , og fik derfor mod en merbetaling på ca 170kr i måneden forlænget min aftale. Jeg har nu købt en ny bil og i den forbindelse opsagt min tryghedsaftale. Regnede med at få nogle af pengene retur , da jeg ikke kommer til at få lavet det sidste eftersyn , eller i det mindste det jeg har betalt ekstra pr. måned for en forlængelse af aftalen som jeg aldrig vi få glæde af, men nej de beholder pengene , jeg synes sgu det er dårlig stil , og jeg har ellers intet at udsætte på hverken service eller deres personale. Det er bare sjovt , for hvis jeg havde fået lavet for mere end jeg har indbetalt eller kørt flere kilometer , skulle jeg betale ekstra. Det er bare ren grådighed
Mvh
Johnny
God dialog med salgskonsulent Kasper👍
Fraråder på det kraftigste karvil biler…
Fraråder på det kraftigste karvil biler i Odense sv faaborgvej.
Hvis du har din bil kær så vælg en anden mekaniker, skulle have repareret min for en simpel ting, men da de var færdige kom de ud og sagde til mig at de havde lavet et par andre ting, som vi slet ikke har snakket om, som resulterede i er det blevet over 4 gange så dyrt som først anslået.

Super oplevelse.
Lige fra da vi trådte ind hos Karvil Biler blev vi modtaget af super venlige og kompetente sælgere. Og hele forløbet med vores køb gik uden nogen former for forhindringer.
Hej😀
Hej😀
En god og tryg oplevelse at handle bil 🚗 hos jer, ikke mindst fordi vores søn Danny er med under hele proccecen, det er jo en stor beslutning at købe ny bil🫶
Kan kun give vores bedste ros til jer og hele jeres team🎄
Rigtig glædelig jul til jer alle sammen🎄🎅🏻
Kh Helle og Jørn Graff

FANTASTISK SERVIS FRA MEDARBEJDE
Fremragende service fra Magnus – fra prøvetur til bilkøb tog det kun en uge. Alle mine ønsker blev imødekommet på bedst mulig måde! Kan varmt anbefales.
God service . Ved Karvil. Odense…
Vi fik som altid en god behandling. God hjælp til at sætte os ind i alt det nye , der er ved at få en Elbil. Vi er meget glade for Nick . Han har hjulpet os de sidste 5 gange vi har handlet ny bil. VH Kaj og Grete.

Blev godt modtaget
Blev godt modtaget. Fik venlig og grundigt information om køb og lesing. Valgte lesing. Er ikke bange for at komme dér igen.
Er allerede glad for EL hyundai

Fejl i markedsføring
Købte bil ved karvil. Flere ting var ikke i orden. Desuden stod der forkerte oplysninger i salgsmaterialet. Dette er dokumenteret for karvil, og sælgeren Raghid har fuldt ud anerkendt at det skal udbedres, men her efter 11 måneder er der intet sket, og han er fuldstændigt stoppet med at svare på mine mails. Det er faktisk frækt, og jeg påtænker at bringe sagen for bilankenævnet, men hvor ville det have været uendeligt meget lettere, hvis Karvil levede op til at udbedre sagen.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.