Karvil Group Opiniones 1572

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topkarakter til William Dahl fra Karvil på Bondovej👌 Vi havde set på flere lettere brugte biler rundt i landet men endte med at købe en Hyundai Kona hos Karvil på Bondovej. William tog sig tid t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis muligt kun 4 ½ stjerne, der er vil altid plads til lidt forbedring. Jeg er yderst tilfreds med service og behandlingen, kompetent sælger var lyttende og ikke påduttende. Da jeg kom fra Sjælla... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service. Vores bil gik i stykker fredag. Rep for dyr. Prøvetur i ny bil mandag levering onsdag. (Tilbudt lånebil) mvh Anita

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig kommunikation vedr. levering og leveringsdato af ny bil. Vinterdæk og anhængertræk var ikke klar da bilen kom hjem, så jeg måtte vente flere dage på at få bilen udleveret, da man ikke havde sør... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos
  2. Tienda de reparación de automóviles

Escrito por la empresa

Velkommen til Karvil. Hos Karvil får du den bedste købsoplevelse og den bedste service i hele forløbet. Uanset om du vil have en ny bil eller en brugt bil. Vi klæder vores kunder på til at tage det rigtige valg! Kundetilfredshed er kodeordet, når vi indgår en handel eller udfører service på vores kunders biler. Derfor har vi også et veluddannet personale, der er gearet til at tage en kompetent dialog med vores kunder, så de er klædt bedst muligt på til at træffe deres valg. 6 stærke bilmærker Salgsafdelingerne i vores 10 bilcentre er indrettet i et lyse og venlige lokale, så vores store modelprogram fra vores otte bilmærker kan fremvises på den bedst mulig måde. Der er rig mulighed for at prøvekøre et bredt udvalg af forskellige bilmodeller. Stort udvalg i brugte biler Hos Karvil sorterer vi de bedste brugtbiler fra til salg i forretningen. Vi hjælper dig gerne med attraktiv finansiering til rekordlav rente, samt forsikring. Vi samarbejder med en række forskellige banker og leasingselskaber, så vi finder altid det fordelagtigste tilbud, som passer dig bedst økonomisk. Vi har afdelinger i Odense SV, Svendborg, Middelfart, Fredericia, Aabenraa, Rødekro og Sønderborg og Roskilde.

Karvil

Escrito por la empresa

Vi klæder vores kunder på til at tage det rigtige valg
Kundetilfredshed er kodeordet, når vi indgår en handel eller udfører service på vores kunders biler. Derfor har vi også et veluddannet personale, der er gearet til at tage en kompetent dialog med vores kunder, så de er klædt bedst muligt på til at træffe deres valg.
Kvalitetsstyring - 100% fokus på dit behov!
Karvil holder konstant fokus på at opfylde kundens forventninger. Uanset om det er i salgsafdeling eller på værkstedet.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super sød venlig smilende og…

Super sød venlig smilende og imødekommende sælger tak for det Oliver vi kom klokken 16 for at se på en EV6 Oliver valgte at blive tre kvarter efter lukketid og derfor kunne vi også nå at købe den super service vi skal hente bilen i dag fredag den 3. oktober og selvom bilen ikke er 100 % klargjort ud fra det vi har bestilt er det selvfølgelig fem stjerner fordi vi også er blevet stillet en gratis låne bil i udsigt når vi skal ind og have monteret vores træk mv. Nu kender jeg selvfølgelig ikke noget til de andre sælgere men hvis de er lige så venlige og imødekommende som Oliver vil jeg varmt anbefale karvil Biler på Bondovej til alle

2 de octubre de 2025

Hej Anne Marie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at I har haft en god oplevelse på Bondovej, og at Oliver har givet jer imødekommende service – selv efter lukketid.

Tak fordi I valgte Karvil Biler – og stort tillykke med jeres nye EV6!

Stjerne behandling🤗

Jeg er blevet godt behandlet hele vejen igennem, køb af bil og solgt den jeg havde føler bare det hele er godt. Er yderst tilfreds osse med personalet. Derfor 5 stjerner

26 de septiembre de 2025

Hej Tommy,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har følt dig godt behandlet hele vejen – både i forbindelse med køb af ny bil og salg af din tidligere.

Tak fordi du valgte Karvil – og stort tillykke med din nye bil!

PROFESSIONEL BETJENING

Kompetente bilrådgivere, som kunne svare på alle mine bilspørgsmål. Alle aftaler overholdt til tiden.....og så er deres cappuccino ret god!!

24 de septiembre de 2025

Glad Hyundai ejer (igen)

Havde problemer med min tidligere vogn, hvor service afdelingen gjorde alt hvad de kunne for at løse problemet. Der opstod dog flere fejl, og vi besluttede at skifte bilen til en ny.
Vi fik en fair pris for den “gamle”, og købte i stedet en ny. Meget fin behandling, og god vejledning.
Vores 3’de bilkøb ved Hyundai, og altid behagelig og dygtig service.

17 de septiembre de 2025

Hej Bjarne,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har følt dig godt behandlet hele vejen – både i forbindelse med udfordringerne med din tidligere bil og ved købet af den nye. Vi sætter stor pris på den tillid, I viser os gennem jeres tredje bilkøb.

Tak fordi du valgte Karvil igen – og stort tillykke med din nye Hyundai!

God oplevelse ved Karvil Biler i Odense

Super service af Denis ved Karvil Biler i Odense. Han var stille og rolig, havde styr på tingene, og gennemgik min nye bil grundigt. Jeg følte mig tryg og godt behandlet, så jeg kan med god samvittighed anbefale Karvil Biler i Odense til andre.
Tak for en god handel!

12 de septiembre de 2025

Super service.
Efter uheld på motorvejen kom min bil til skadecenter i Hammelev. Fik gratis låne bil, smilende og god stemning. Har lige afhentet bil flere dage før planlagt tid. Det var en rigtig god oplevelse og hvis uheldet er ude en anden gang, så skal de reparere bilen.

10 de septiembre de 2025

Hej Allan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos vores skadecenter i Hammelev – både med lånebil, stemningen og den hurtige færdiggørelse af reparationen.

Tak fordi du valgte os - vi står selvfølgelig klar til at hjælpe igen, hvis uheldet skulle være ude.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig dårlig service.

Virkelig dårlig service.
Købte bil ved dem for 2 år siden kæden larmede virkelig meget den blev skiftet på garantien ved dem siger de. Nu 2 år efter og 3 måneder og 18000km senere er det galt med kæden igen. Jeg får deres værkstedschef i telefonen han siger at sådan en kæde ikke holder mere end 2 år hvilket er løgn - har efterfølgende haft fat i Kia der siger de næsten ikke sælger nogle kæder til denne model.
Virkelig dårlig service og stil kan på ingen måde anbefale dem.

29 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik købt den bil vi gerne ville…

Vi fik købt den bil vi gerne ville have,og lavede en handel vi var tilfreds med.Vi fik en masse god info om bilen og fik en god forklaring på hvordan de forskellige ting fungerede,samtidig med at vi altid kunne komme hvis der var noget vi var usikker på.En god behandling og betjening.

26 de agosto de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fik umiddelbart en god bil

Fik umiddelbart en god bil, som skal læres at kende. Habil bilsælger som kendte til bilmærket. Der er enkelte detaljer som man først lægger mærke til efter handlen såsom bilen er mere teknisk end ens tidligere bil.

14 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

"Det er det værste firma nogensinde

Carville Deal er et mareridt! De lyver, udnytter dig og ødelægger dine penge – og du risikerer at få en bil, der slet ikke kan bruges. Hold dig langt væk!""Her er min oplevelse i korte træk."

14 de agosto de 2025

Respuesta de Karvil Group

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os. Det har desværre ikke været muligt for os at finde frem til hvem afsenderen af denne anmeldelse er, så hvis jeg kunne få dig til, at sende dine kontakt oplysninger til cgp@karvil.dk, skal jeg garantere dig at sagen vil blive undersøgt, og du vil få en tilbagemelding.
På forhånd tak
M.v.h.
Karvil Biler.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Karvil Bondovej, Odense

Vi havde set en bil på nettet, jeg sendte en mail afsted og ret hurtigt kom der svar tilbage med en byttepris på vores nuværende bil

Torsdag er jeg i telefonisk kontakt med Oliver hvor vi så aftaler at vi ville kigger over til jer fredag
så spørger jeg om hvis det er den bil vi vil have om det var muligt at vi fik den med hjem samme dag
Ja ja inden problem var svaret, jeg får den toldsynet og lavet service her i eftermiddag så ingen problem så skal den "bare" have nummerplader på
Så siger jeg rolig rolig jeg vil være ked af at I satte en helt masse i gang hvis vi så ikke ville have bilen men det skulle jeg ikke tænke på for der var så meget aktivitet på den så den røg hurtig hvis ikke vi ville have den

Det blev fredag og vi ankom hos jer og vi ser bilen som står inde i udstillen, jeg spørger så Oliver, har den allerede fået lavet service og toldsyn som aftalt
Naaarh det havde den ikke han ville ikke presse værkstedet da der heller ikke var kommet papir på den før den kunne toldsynes men de ville komme mandag vi får lavet papirerne

Så kører tilbage mod Jylland og snakker om på vejen hold kæft det var en god oplevelse og vi havde en form for ro i maven for Oliver var sku en rar mand vi når ikke engang hjem inden der kommer et billede af bilen hængende på liften med nye fælg på som aftalt

Men derfra går det virkelig ned ad bakke

Mandag hører jeg ingen ting vedr om der er kommet papir på bilen

Tirsdag kontakter jeg igen Oliver, uden svar, sender sms'er uden svar

Onsdag prøver jeg igen, stadig uden held, dog kommer der "bare" en mail at han er lige ude af huset i dag men papirerne kommer i morgen

Torsdag ringer jeg igen, uden svar så vælger jeg at kontakte Mohammad som er chef og får en snak med ham og han nævner at så måtte vi se på muligheden for at annullere handlen, hvor jeg tænker nu er der gået en uge og inden vi kommer ud til en anden forhandler og får handlet er papirerne nok kommet så vi vælger at "holde" fast i handlen

Fredag kommer der en sms fra Oliver at nu er der en dato at vi kan komme at hente bilen mandag

Jeg synes det er lidt underligt at han ikke ringer og fortæller det frem for at sende en sms

Vi får afhentet bilen mandag og jeg spørger efter en kopi af fakturaen af service så jeg ka se den er blevet serviceret og en instruktionsbog på dansk
Ingen problem det får jeg bestilt og sendt til jer
Det har jeg så måtte rykke efter hos Mohammad da det er ham vi har kontakten med og han har talt med Oliver og han kan ikke lige huske om vi har aftalt det

Da vi får vinterhjulene ud af bilen opdager jeg en skrue i dækket og sender Mohammad et billede og det kan jeg så få lavet hos et lokalt værksted så vi ikke skulle til Odense igen hvilket er super fedt

Vi står tilbage med en følelse af at vi bare er blevet holdt hen vedr. manglende papir og fået at vide "de kommer i morgen" og vi er helt med på at Karvil IKKE er herre over hvornår papirerne kommer men så lad vær at sig de kommer i morgen

Næste bil kommer ikke til at være fra Karvil desværre

26 de junio de 2025

Respuesta de Karvil Group

Hej Peder. Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde Karvil Biler. Vi skal naturligvis beklege, at du ikke har fået en optimal oplevelse af bilhandlen. Men som vi har skrevet til dig i vores mail, så kan vi ikke rigtig genkende den beskrevne oplevelse. Da der som bekendt var taget forbehold i slutsedlen for, at du havde mulighed for at erhverve dig bilen, var at du skulle godkendes af banken, og da denne godkendelse ikke var på plads, kunne vi af naturlige årsager ikke registrere bilen til dig. Med hensyn til toldgodkendelse, så er vi nødt til, at afvente en tid for et sådan syn, og har ikke mulighed for, at skubbe os frem i køen. Det er korrekt, at de vinterhjul du fik udleveret havde en skade, som vi har og igen gerne vil beklage, men at det i retfærdighedens navn bør nævnes, at dette blev løst på en for alle parter fuldt tilfredsdelende måde.
Sluttelig skal vi igen beklage, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger, men som beskrevet til dig i vores interne dialog, er det både os og vores medarbejdere magtpåliggende at yde en god og professionel service, hvilket vi også mener de generelle tilbagemeldinger af Karvil Biler indikere.
Karvil Biler

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.