Topkarakter til William Dahl fra Karvil på Bondovej👌 Vi havde set på flere lettere brugte biler rundt i landet men endte med at købe en Hyundai Kona hos Karvil på Bondovej. William tog sig tid t... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hvis muligt kun 4 ½ stjerne, der er vil altid plads til lidt forbedring. Jeg er yderst tilfreds med service og behandlingen, kompetent sælger var lyttende og ikke påduttende. Da jeg kom fra Sjælla... Ver más
Fantastisk service. Vores bil gik i stykker fredag. Rep for dyr. Prøvetur i ny bil mandag levering onsdag. (Tilbudt lånebil) mvh Anita
Dårlig kommunikation vedr. levering og leveringsdato af ny bil. Vinterdæk og anhængertræk var ikke klar da bilen kom hjem, så jeg måtte vente flere dage på at få bilen udleveret, da man ikke havde sør... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen til Karvil. Hos Karvil får du den bedste købsoplevelse og den bedste service i hele forløbet. Uanset om du vil have en ny bil eller en brugt bil. Vi klæder vores kunder på til at tage det rigtige valg! Kundetilfredshed er kodeordet, når vi indgår en handel eller udfører service på vores kunders biler. Derfor har vi også et veluddannet personale, der er gearet til at tage en kompetent dialog med vores kunder, så de er klædt bedst muligt på til at træffe deres valg. 6 stærke bilmærker Salgsafdelingerne i vores 10 bilcentre er indrettet i et lyse og venlige lokale, så vores store modelprogram fra vores otte bilmærker kan fremvises på den bedst mulig måde. Der er rig mulighed for at prøvekøre et bredt udvalg af forskellige bilmodeller. Stort udvalg i brugte biler Hos Karvil sorterer vi de bedste brugtbiler fra til salg i forretningen. Vi hjælper dig gerne med attraktiv finansiering til rekordlav rente, samt forsikring. Vi samarbejder med en række forskellige banker og leasingselskaber, så vi finder altid det fordelagtigste tilbud, som passer dig bedst økonomisk. Vi har afdelinger i Odense SV, Svendborg, Middelfart, Fredericia, Aabenraa, Rødekro og Sønderborg og Roskilde.
Karvil
Escrito por la empresa

- Vi klæder vores kunder på til at tage det rigtige valg
- Kundetilfredshed er kodeordet, når vi indgår en handel eller udfører service på vores kunders biler. Derfor har vi også et veluddannet personale, der er gearet til at tage en kompetent dialog med vores kunder, så de er klædt bedst muligt på til at træffe deres valg.
- Kvalitetsstyring - 100% fokus på dit behov!
- Karvil holder konstant fokus på at opfylde kundens forventninger. Uanset om det er i salgsafdeling eller på værkstedet.
Información de contacto
Faaborgvej 149 (administration), 5250, Odense SV, Dinamarca
- salg@karvil.dk
- www.karvil.dk
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dygtig rådgiver
Jeg var meget i tvivl om skiftet fra fossil til elbil og havde brug for vejledning og prøvekørsel. Kasper var en fantastisk og rigtig dygtig rådgiver. Han gav mig mulighed for at få den rigtige bil og tiden til det. Tak Kasper - du var langt henad vejen skyld i mit valg.
Bilrådgiver Viktor Kretzmann helt i top
Helt igennem kompetent, troværdig, venlig og imødekommende bilrådgiver Viktor Kretzmann, Middelfart. Man følte sig tryg ved købet.
Meget utilfredsstillende oplevelse med…
Opdatering på baggrund af Karvil Bilers svar
Der er skriftlig dokumentation på løfterne, - som I ikke vil indfri før vi undlader at gå videre med mulige skader som følge af bilen har kørt med for lidt kølervæske (som er problematisk ift. mulige følgeskader)
NEJ - I har ikke givet gratis bolte - vi har betalt for vinterdæk incl. montering.
NEJ - tilbehørspakken er aldrig leveret
JA - i har skriftligt lovet at fixe navigationen
JA - I har skriftligt vurderet der var fejl fra fabrikken.
****
Meget utilfredsstillende oplevelse med køb af Citroën ë-Berlingo hos Karvil Biler
Vi har haft en meget skuffende oplevelse i forbindelse med købet af vores Citroën ë-Berlingo, som desværre har været præget af en lang række fejl, mangler og dårlig service:
Flere gange måtte vi køre forgæves til forhandleren i forbindelse med både levering og udbedringer, uden at få besked om manglende dele eller forsinkelser.
Instruktionsbogen manglede ved levering, og vi har flere gange måttet rykke og køre ekstra for at få den udleveret.
Den lovede tilbehørspakke med advarselstrekant og punkteringskit blev aldrig udleveret.
De aftalte vinterdæk var forsinkede, hvilket betød ekstra kørsel for os.
Navigationen, som var lovet installeret ved levering, mangler stadig – på trods af skriftlige løfter fra Karvil Biler om, at det ville blive ordnet.
Airconditionanlægget var kun fyldt med 40 % væske , og vi fik ingen dokumentation eller information om mulige følgeskader.
Alle fejl og mangler har vi selv måttet opdage og påpege – intet er blevet opdaget eller informeret proaktivt fra forhandlerens side.
Markedsføringen har været misvisende: Bilen blev annonceret som spritny, men det hævdes nu at være en brugt bil. Der mangler stadig garanti for eventuelle følgeskader som følge af fabrikationsfejl, hvilket Karvil Biler ellers skriftligt har påtaget sig ansvaret for.
Alt i alt har serviceniveauet været meget utilfredsstillende, og vi føler os ikke taget seriøst som kunder.
Vi håber, denne anmeldelse kan hjælpe andre med at træffe et mere oplyst valg.

Respuesta de Karvil Group
Køb af bil
Det er første gang at vi har købt bil hos Karvil Biler, og det gjorde de godt, vi blev mødt af venlige og smilene salsassistenter der bød på kaffe, og gør de det hver gang så er vi sikker på at de kan sælge mange biler, så tak for en god behandling. Hilsen Steen og Ragnhild
Vi har netop købt vores bil hos Karvil…
Vi har netop købt vores bil hos Karvil Biler, og hele forløbet har været professionelt fra start til slut.
Kan klart anbefales⭐️
Altid en fornøjelse
Altid en fornøjelse at handle med Frank (Karvil) Middelfart. Han er altid glad smilende og god til at hjælpe og forstå.
Så vil klart anbefale at slå et smut forbi :-)
God betjening. Oliver er rolig, med på sjov og spas. God til at forklare og tager sig den nødvendige tid. Virkede ikke presset selv om der var mange mennesker da vi kiggede på bilen. Og igen god oplevelse med afleveringen.
God behandling af Magnus også ved…
God behandling af Magnus også ved afhentning af vores nye bil
Jeg kom for et rust eftersyn på min I10…
Jeg kom for et rust eftersyn på min I10 og kom derfra med en ny Inster. Så det må være fordi de kan noget😊
Behagelig og god forklaring inden…
Behagelig og god forklaring inden handel!! God forklaring ved levering!!
Tilfreds fra A-Z
Anders Pindstofte har været ekstrem hjælpsom, og meget servicemindet i forbindelse med hjemtagning og vejledning omkring valg af bil.
Meget professionel og med kunden i centrum.
Store anbefalinger herfra.
Meget dårlig service..
Meget dårlig service..
Skulle ha ny kølerslange på. Det kostede 2900 kr incl slange og kølervæske.
Efter 14 dage havde der igen været et dyr og bide i den.
Det tog min mand nøjagtig 10 min, selv at skifte den..
Ny slange kostede 588 kr og kølervæsken 200kr.
Så de har taget næsten 2000kr for at skifte den!!!
Har købt bilen ved dem, og overholdt alle service.
Kommer IKKE igen og kan bestemt IKKE anbefale Karvilbiler!!!

Respuesta de Karvil Group
Super god oplevelse hos Karvil Biler, Odense SV
Super god oplevelse lige fra vi ankom til vi havde købt ny bil.
Super engageret billrådgiver, der forklarende og uddybende fremviste den bil som vi havde givet udryk for at vi ønskede os.
God oplevelse ved overdragelse af bilen efterfølgende.
Fantastisk sælger ham Anders.
Mohamed var super hjælpsom,forstod…
Mohamed var super hjælpsom,forstod vores behov og god til at forklare og fremvise bilen. Vi følte os set og hørt, på alle punkter. Vi kommer helt klart igen, næste gang vi vil have ny bil.
Nemt og gnidningsfrit salg af min bil.
Jeg solgte igår min bil til Karvil i Middelfart. De samarbejder med Solgt.com som havde give et bud online. Det var virkelig en nem måde at få solgt sin bil på, og sælgeren Lars, var super behagelig at handle med. En time efter jeg havde afleveret bilen, stod pengene på min konto. Sådan Karvil :-)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.