Dankzij Dani onze droomkeuken gevonden! Onlangs onze nieuwe keuken gekocht bij KeukenDepot Duiven en ontzettend tevreden! Dani nam echt de tijd voor ons, luisterde goed naar onze wensen en gaf ee... Ver más
Wij zijn super goed geholpen door Dani! Wij hebben ons eerste huis gekocht en hadden dus geen idee hoe dit precies allemaal werkt. Stap voor stap met Dani alles doorgenomen en hij dacht heel goed met... Ver más
Wij zijn enorm goed geholpen door Nick. Hij vertelde alles eerlijk en gaf ons de tijd en ruimte om over belangrijke zaken na te denken en te beslissen daarover! Hij nam ook de tijd daarvoor waardoor w... Ver más
Vanaf het eerste gesprek voelden we ons direct op ons gemak bij Dani. Hij is ontzettend behulpzaam, denkt écht met je mee en is altijd eerlijk en transparant over de mogelijkheden. Geen verkoo... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.
Nijverheidsweg 110, 4879 AZ, Etten-Leur, Holanda
- info@keukendepot.nl
- www.keukendepot.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Wij zijn heel hartelijk ontvangen.
Wij zijn heel hartelijk ontvangen en super goed geholpen door verkoper Mike. Hij luisterde en gaf ideeen maar vooral hinnam de tijd voor ons. En samen zijn wij tot een mooi eind resultaat gekomen. Echt een super fijn en professioneel bedrijf. Nu wachten tot dat de keuken echt geplaats gaat worden.

Respuesta de Keukendepot
Geen service erna en plaatsing door amateurs
Als keuken geleverd is besta je niet meer, geen aftersales. Plaatsing keuken : misschien hiervoor bedrijf inzetten die weet hoe keuken geplaatst moet worden. Nu ruim half jaar later kastjes en lades sluiten niet meer aan, koelkast niet goed afgesteld.

Respuesta de Keukendepot
Goede en snelle service en aandacht…
Goede en snelle service en aandacht voor de klant.

Fantastische service en…
Fantastische service en klantvriendelijkheid!
Wij zijn ontzettend tevreden over Keukendepot. Vanaf het eerste contact merkten we hoe klantgericht en professioneel ze zijn. Ze houden zich keurig aan alle afspraken en denken echt met je mee.
Na 3 jaar de keuken te hebben, was er een klein onderdeeltje kapot (door onszelf), dit werd dit zonder gedoe én helemaal gratis vervangen. Waar zie je dat nog tegenwoordig? Dat zegt alles over hun service en betrokkenheid.
Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare keukenleverancier. Wij zijn superblij!

We gingen alleen kijken
We gingen alleen kijken, echter hadden ze nog ruimte. We hebben een mooie keuken uitgezocht. Er werdt netjes de tijd genomen en hele goeie uitleg. Personeel is erg aardig en behulpzaam.

Respuesta de Keukendepot
Goede uitleg goed service aardige…
Goede uitleg goed service aardige medewerkerdter

De verkoper in Capelle Edwin was zeer behulpzaam
De verkoper in Capelle, Edwin, was zeer behulpzaam, stelde de juiste vragen en luisterde prima naar onze wensen; het resultaat is de aankoop van een voor ons fraaie keuken.

Respuesta de Keukendepot
We zijn ontzettend goed geholpen
We zijn ontzettend goed geholpen. Neemt echt de tijd voor je! En denkt met je mee.

Snel en deskundig
Fantastisch geholpen zonder gedoe .
Duidelijk en transparant echt heel fijn ik raad het iedereen aan 🙏

Jiska
Jiska, dank je wel voor het helpen!! Veel kennis en een leuke dame!

Bedankt Mike
Mike heeft ons goed geholpen. Veel mogelijkheden, neemt de tijd en goed geprijsd.

Zeer behulpzaam en vriendelijk
Zeer behulpzaam en vriendelijk. Er werd echt met ons meegedacht en we kregen waardevolle adviezen waar we zelf niet aan gedacht hadden. We voelden ons goed geholpen in het hele proces.

Respuesta de Keukendepot
Erg fijn contact duidelijk informatief…
Erg fijn contact duidelijk informatief en informeel. Weet waar ze het over heeft en begeleid hierin goed.

Respuesta de Keukendepot
Goed geïnformeerd en goede uitleg
Ze heeft een hele goede uitleg gegeven en alles laten zien hoe het ongeveer eruit komt te zien, en de animatie op de computer zag er ook heel mooi uit precies onze keuken met nieuwe apparatuur.

Top!
Nick nam alle tijd om alles te laten zien, uit te leggen en aan te passen. Hij gaf ook tips over de keukenindeling.

Keukendepot. Goede ervaring!
Ben zeer tevreden over mijn bezoek en ervaring bij Keukendepot.
Brett heeft me fijn en goed begeleid in het kiezen van de keuken zoals ik het voor me zag. Hij is rustig, niet dwingend, veel kennis over alles en met goede adviezen.
Hij zat me aardig achter mijn vodden als ik te laat reageerde op vervolgafspraken maar op een correcte wijze.
Heb 1 gesprek met Kim gehad en dat was ook eenzelfde ervaring.
Kortom, ik ben erg blij met mijn nieuwe aankomende keuken. Ik verheug me er heel erg op.
Bedankt Brett en Kim.

Respuesta de Keukendepot
Fijne en vakkundig advies door Camiel
Fijne en vakkundig advies door Camiel. Tussen door nog wijzigingen doorgegeven zijn mutaties zijn goed verlopen. Bestelling is fijn goed gegaan, geen problemen bij levering en plaatsen van keuken. Keuken is een plaatje, super trots. Dankjewel voor het totaal plaatje.

Respuesta de Keukendepot
Nick heeft ons onwijs fijn geholpen
Nick heeft ons onwijs fijn geholpen! Denkt erg goed mee en geeft advies waar je echt wat aan hebt. Prachtige keuken uitgezocht samen en we kunnen niet wachten tot het eindresultaat als het straks in huis staat!

Hele mooie keuken samengesteld
Hele mooie keuken samengesteld door Rik. We zijn heel fijn geholpen. Er werd met ons meegedacht en qua prijs valt de keuken erg mee. Zeer tevreden dus! Echt een aanrader om bij keukendepot een nieuwe keuken aan te schaffen!