KING NAILS  Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er virkelig glad for mine negle hver gang! 💅✨ Hun er super dygtig, omhyggelig og altid sød og professionel. Resultatet bliver altid flot, og kvaliteten er i top. Jeg kan varmt anbefale hende! ❤️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super god oplevelse hos King Nails i City2 💅🏼 Altid sød og venlig betjening, og jeg er rigtig glad for resultatet. Kan varmt anbefales.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Frederiksberg Stort set ingen snakkede dansk eller engelsk. Der var masser af snak internt imellem behandlere på ukendt sprog. Behandleren ringede op på facetime med en mand under lakering og snakk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

King Nails Ros Torv Roskilde. Virkelig behagelig oplevelse, personalet var virkelig søde og imødekommende selvom deres dansk og engelsk ikke var perfekt. De gjorde deres bedste for at give en god ople... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 17% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

319 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beautiful summer nails and great treatment!

☀️ Today, I got the most beautiful summer nails done by David at the Amager Centre. David is incredibly pleasant and highly skilled, and he always finishes the treatment with a wonderful hand massage. I highly recommend him!☀️

11 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Som en avslutning på ferien i Danmark…

Som en avslutning på ferien i Danmark skulle min datter og barnebarn ta henholdsvis pedikyr med massasje til 400,- danske og manikyr for barn 200,- danske. De fikk drop-in time samtidig. Det ble pekt på plakat med ønsket behandling og de ble henvist til hver sin stol. Da behandlingen var avsluttet (uten massasjen) ble de presentert for en regning på 1050,- danske kroner. Vi prøvde å protestere. Men vi kom ingen vei. De påsto at begge ble spurt om de ville ha fransk manikyr og tilleggsbehandling underveis. Behandleren som ga pedikyr sa ikke et ord under hele timen! En ubehagelig opplevelse. Vi følte oss lurt. Anbefaler å få skriftlig bekreftelse på pris og bestilling om du skulle gå dit. Eller gå til en av de andre salongene på senteret. Rett og slett dårlig behandling!

10 de julio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kings nails i Amager centeret var en…

Kings nails i Amager centeret var en kedelig oplevelse, jeg fik en behandler der virkede irriteret og presset, uret på væggen fik mere opmærksomhed og min pedicure var ringe. Her kommer jeg ikke igen.

10 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtigt flot arbejde som mia har…

Rigtigt flot arbejde som mia har lavet, fik lavet babyboom negle og de blev så flotte og mega god service oven i.
Kan klart anbefale at få lavet negle hos Mia

6 de julio de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💗
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for hele vores team, og vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit besøg hos King Nails.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde booked en tid til forkælelse af…

Havde booked en tid til forkælelse af min datter hos King Nails i Kolding storcenter.
Det var en total fiasko.
Personalet er meget dårlig til dansk. De kommunikere ikke ordentlig med kunderne. Midt i en service går de bare fra kunden uden at fortælle hvad der skal ske.
Min datter fik farvet bryn og vipper hvilket i den grad var amatør agtig.
Der var bestilt tid til almindelig neglelak, hvilket personalet var yders skuffede over og straks begyndte at tale deres eget sprog blandt dem selv.
Selve butikken er beskidt.
Negle stationer har udstyr som ikke bliver rengjorte.
Plexiglas pladerne mellem kunder og personale er fyldt med støv fra andres negle.
Der var mega meget støv på lamperne over stationerne.
Gulvene er ikke ordentlig rengjorte.
Sætter ALDRIG mine ben i sådan et ubehøvlet, beskidt og alt for dyrt sted.

5 de julio de 2026

Respuesta de KING NAILS

Vi er kede af at høre, at dit besøg ikke levede op til dine forventninger. Hos King Nails arbejder vi altid på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og vi tager al feedback seriøst.
Vi tilbyder garanti på vores behandlinger i op til 7 dage efter besøget (gælder ikke almindelig neglelak). Hvis din henvendelse vedrører garanti, er du meget velkommen til at sende din bookingbekræftelse eller betalingskvittering samt billeder af dine negle til info@kingnails.dk. Så vil vores kundeservice gennemgå sagen og finde den bedst mulige løsning hurtigst muligt.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på din oplevelse. Vi håber, at vi får mulighed for at hjælpe dig.
Mvh
King Nails

King Nails Roskilde

King Nails Roskilde
Jeg booker Nancy hver gang og er så tilfreds med resultatet. Hun laver virkeligt flotte negle. Derudover nye flotte lokaler og sødt personale. Jeg er meget tilfreds❤️

4 de julio de 2026

Bedste service af David

Bedste service af David. Altså så flink og rar i king nails Amager center. Han er så elsket og det er altid en glæde at komme hos ham😍♥️

3 de julio de 2026

Dejlig oplevelse hos King Nails Ros Torv

Så glad for mine negle lavet hos King Nails ros torv. Bare generelt dejlig og god oplevelse

2 de julio de 2026

Super ærgerlig oplevelse idag

Super ærgerlig oplevelse idag. Fik lavet akrylnegle til bryllup. Under behandlingen filer behandler 3 gange ind i huden så jeg nu har sår ved siden af neglen. Derudover er neglene skæve og filet alt for spidse i forhold til at aftalen var at de skulle være runde. Alt i alt en træls oplevelse af at det går for stærkt og der ikke fokuseres på kvalitet....

2 de julio de 2026

King nails

King nails - Amager centeret
Var hos David, elsker det. De så hurtige og pæne negle. Så søde medarbejdere. Lokalt neglesalon ❤️❤️

1 de julio de 2026

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg fik lavet negle i dag eftermiddag…

Jeg fik lavet negle i dag eftermiddag og om aftenen kan jeg se at de begyndte at løfte sig jeg fik lavet shellak,- min hud er engang blevet renset fjernet død hudceller og neglebånd Đen er heller ikke skubbet helt tilbage . hun brugte ikke særlig lang tid men det værste af det hele at shellac er begyndt at løfte sig
Kommer her aldrig igen.

1 de julio de 2026

MVh
King Nails

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.