Jeg er virkelig glad for mine negle hver gang! 💅✨ Hun er super dygtig, omhyggelig og altid sød og professionel. Resultatet bliver altid flot, og kvaliteten er i top. Jeg kan varmt anbefale hende! ❤️
Consulta las opiniones de los clientes
Super god oplevelse hos King Nails i City2 💅🏼 Altid sød og venlig betjening, og jeg er rigtig glad for resultatet. Kan varmt anbefales.
Frederiksberg Stort set ingen snakkede dansk eller engelsk. Der var masser af snak internt imellem behandlere på ukendt sprog. Behandleren ringede op på facetime med en mand under lakering og snakk... Ver más
King Nails Ros Torv Roskilde. Virkelig behagelig oplevelse, personalet var virkelig søde og imødekommende selvom deres dansk og engelsk ikke var perfekt. De gjorde deres bedste for at give en god ople... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 17% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
King Nails Amager
King Nails Amager
Meget sød og god behandling af Hanna

Ikke pengene værd.
Vi var 2 der havde booket tid samtidig til pedicure i Amager Centret.
Den ene kom til med det samme og den anden måtte vente 25 min. Til gengæld varede den sidste behandling kun 15 min, men skulle stadig betale for 30 min.
Neglene er ikke klippet lige lange og der blev kun fjernet hård hud på den ene fod.
Det havde været pænere, hvis vi havde gjort det selv.
Det er absolut ikke pengene værd ☹️
Kings nails Amager Centret
Kings nails Amager Centret
Har aldrig fået lave så dårlig pedicure.
Værste French negle på mine fødder virkelig grimt,
Min datters pedicure blev bare hurtigt fordi de var bagefter
Vi kommer IKKE igen desværre de var engang så super gode.
Fantastisk service
Fik fantastisk service da min datters negle skulle fikses efter en fejl med UV lampen. King nails skrev tilbage med det samme og vi fik en tid dagen efter, hvor alt blev fikset flot. De erkender fejl, og giver god service tilbage. Anbefaler dem klart også til den pris.

Virkelig søde!
Virkelig søde!! Super pæne negle og dejlig service, kommer helt sikkert tilbage :))

Best nail Salon
I have been going to Kings Nails in Amager Centret for a long time now, and every single visit has been a great experience. I have always received amazing service from the wonderful team, and everyone who works there is friendly, professional, and talented.
The last two times, Hannah did my nails, and I couldn’t be happier with the results. She created the perfect shape, and I always receive so many compliments whenever people see my nails.
I highly recommend Kings Nails to anyone looking for beautiful nails and outstanding service. Definitely the best place ever!

Respuesta de KING NAILS
Har ALTID flotte negle når jeg går fra…
Har ALTID flotte negle når jeg går fra stedet 🤩

King nails Fisketorvet
King nails Fisketorvet. Havde bestilt tid til pedicure til min datter og jeg. Mega svært at kommunikere . De to pedicure behandlinger var ikke pengene værd - betalte over 800 kr . Føler mig dum over at have betalt så meget. Jeg havde slet ikke fødderne i blød. det var ikke ordentligt skrubning og fjernelse af hård hud - Det er IKKE det er lavet ordentligt, men vi opgav at sige det
Vi kommer der ikke mere hos Kings nails på Fisketorvet.
Jeg følte ikke at de lyttede til hvad…
Jeg følte ikke at de lyttede til hvad jeg ønskede. Jeg måtte rette dem flere gange. Jeg oplevede at de blev irriterede når jeg rettede dem, fordi det ikke var sådan jeg ville have det - jeg viste også et billede flere gange, og påpegede hvad jeg ønskede.
Selvom det ikke var den bedste oplevelse, forlod jeg trods alt klinikken med flotte negle. Prisen er god, hvilket også gør det okay…
Virkelig flotte negle
Virkelig god service og flotte negle kan kun anbefales
Kæmpe anbefaling
Dejligt sted og det sted jeg altid får lavet mine negle 🤩
Jeg laver min negle hos Emily
Jeg laver min negle hos Emily . Hun er super dygtig. Varme anbefales.
Super søde mennesker
Super søde mennesker, behandler mine negle godt og går altid glad derfra
Jeg bestilte en tid hos King nails
Jeg bestilte en tid hos King nails, hvor jeg ønskede et fransk design med forlængelse på min tær.(pedicure)
Efter hun fik rensede min fødder, gik hun i gang med neglelak isted for Tips(forlængelse). Hvor jeg spurgte hende, om hvorfor hun påfører neglelak isted for det jeg ønskede.
Der fik jeg et svar, hvor jeg åbenbart ikke havde sagt det tydeligt om hvad jeg ville have? Men da jeg kom ind i deres salon, sagde jeg det højt og tydeligt hvad jeg ønskede mig, selvom jeg havde SKREVET til dem.
Jeg siger så det ikke er hvad jeg ønsker, hvor hun fortæller mig jeg skal give 1100kr, for forlængelse, men på den besked jeg fik sagde de 650kr til mig. Hvor jeg så blev forvirret over prisen.
Jeg ladt hende bare blive ved med at påfører neglelakken, hvor jeg ikke gad at betale 1000kr+. Men så begyndte hun at fortælle mig at næste gang jeg kommer skal jeg sige hvad jeg vil have. Jeg valgte at vise hende beskederne som jeg havde skrevet med dem. Hvor hun bare begyndte at tale sit eget sprog med sin kollegaer og pege på mig, som var ret uhøflig. Neglelakken er slet ikke lige, især fransk designet. Hun klippede eller filede slet ikke min negle. Så nu står jeg med tanken om jeg er blevet snydt?? Jeg gav 550kr for NEGLELAK INTET ANDET??
Jeg fik for nylig lavet negle hos Kings…
Jeg fik for nylig lavet negle hos Kings Nails i City2, og desværre var oplevelsen ikke, hvad jeg havde håbet på.
Jeg ankom lidt før min aftalte tid og havde ingen problemer med at vente. Da det blev min tur, blev jeg anvist en plads af en medarbejder, men kommunikationen var meget sparsom, og jeg følte mig ikke særligt velkommen. Medarbejderen virkede irriteret, og da jeg ikke var helt sikker på, hvor jeg skulle sætte mig, blev der blot peget igen på en måde, som jeg oplevede som utålmodig.
Efter at have vist et billede af det resultat, jeg ønskede, blev jeg siddende uden information, mens medarbejderen gik videre til en anden kunde. Jeg sad derefter alene i omkring 10 minutter uden at vide, om jeg stadig skulle vente eller var blevet glemt.
Senere overtog en anden medarbejder behandlingen. Selve resultatet blev acceptabelt, men jeg oplevede desværre atmosfæren som meget ubehagelig. Der blev ikke kommunikeret særlig meget undervejs, og når mine hænder ikke lå, som medarbejderen ønskede, blev de flyttet ret hårdt uden forklaring. Det efterlod mig med følelsen af at være til besvær frem for kunde.
Neglene blev færdige, og resultatet er okay, men jeg synes ikke, det lever op til den pris på 550 kr., jeg betalte. Det største problem for mig var dog ikke selve neglene, men den manglende kundeservice og den generelle stemning i salonen.
Jeg skriver dette som konstruktiv feedback, da jeg håber, at fremtidige kunder får en mere imødekommende oplevelse, end jeg gjorde.
King nails Rostorv Roskilde
King nails Rostorv Roskilde. Svært at kommunikere, behandling ikke værd til 500kr. Ingen klipning, ingen ordentligt skrubning, hurtigt overstået pga. lukketid. Vi kommer der ikke mere. :(
Kolding storcenter
Kolding storcenter:
Negleteknikeren sms’ede og facetimede mens hun lavede mine negle, hvilket ikke hjalp på at alle behandlinger var 15 minutter forsinket.
Neglelakken er uens og ujævn.
Farvekortet matcher på ingen måde farven i virkeligheden, og undskyldning er at kortet er virkelig gammelt, falmet og derfor ikke matcher virkeligheden. Man kan altså ikke være sikker på at den farve man vælger reelt er den, man ender med at få.
La experiencia Trustpilot