KING NAILS  Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er virkelig glad for mine negle hver gang! 💅✨ Hun er super dygtig, omhyggelig og altid sød og professionel. Resultatet bliver altid flot, og kvaliteten er i top. Jeg kan varmt anbefale hende! ❤️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super god oplevelse hos King Nails i City2 💅🏼 Altid sød og venlig betjening, og jeg er rigtig glad for resultatet. Kan varmt anbefales.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Frederiksberg Stort set ingen snakkede dansk eller engelsk. Der var masser af snak internt imellem behandlere på ukendt sprog. Behandleren ringede op på facetime med en mand under lakering og snakk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

King Nails Ros Torv Roskilde. Virkelig behagelig oplevelse, personalet var virkelig søde og imødekommende selvom deres dansk og engelsk ikke var perfekt. De gjorde deres bedste for at give en god ople... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 17% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

319 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Good technical skills. Com & customer service can improve

Their technical skills are good but their communication skills are poor so the experience is mixed. They cannot communicate in Danish nor English properly, and they do not seem to care about establishing a genuine connection with their clients. Also they often rush to get the job done fast, sometimes at the expense of doing the job well. Today I called to book a time but they had none available today and they literally hung up on me as I was asking for a time tomorrow :(

13 de mayo de 2026

Skar hul i min fod -> 100kr rabat😕

Jeg var i dag hos Kings Nails i Farum bytorv, hvor jeg normalt plejer at komme fast.

For første gang havde jeg virkelig en dårlig oplevelse. Da hun skulle fjerne død hud, kom hun ved et uheld til at skære min fod op ved siden af tåneglen. Det sviede utrolig meget, og ville ikke stoppe med at bløde. Derfor fik jeg det ærligt talt virkelig ubehageligt.

Jeg havde faktisk forventet, at behandlingen ville blive gratis, når der sker sådan en fejl – også selvom det var et uheld. Det eneste, der blev tilbudt, var 100 kr. i rabat.

Jeg plejer ellers altid at være meget tilfreds med Kings Nails, men denne oplevelse skuffede mig virkelig. Jeg synes simpelthen ikke, det er okay, at man som kunde ikke bliver kompenseret ordentligt, når man går derfra med et dybt sår.

Nu har det resulteret i, at jeg har svært ved at gå på min fod, og jeg døjer med et stort og dybt sår.

Øv 😕

11 de mayo de 2026

Kan ikke anbefales.

Mit første (og andet besøg) var ikke præget af nogen særlig imødekommenhed. De ser så travle ud, sukker og man virker som om man er til gene.

Jeg fik lavet gellak, som skulle holde 2-3 uger. Allerede efter 5 dage krakelerede det.

Jeg tog derind en lørdag; de havde ikke tid til reparation, kom igen tirsdag. Da jeg havde ventet 30min tirsdag og de igen bad mig vente, gik jeg hjem og bestilte tid. Så var jeg der i fredags. Men irritation lavede de ny lak uden beregning, men suk allerede her 3 dage efter er det igen krakeleret.

At de to jeg har fået lak af så hverken kunne dansk eller engelsk gjorde heller ikke situationen nemmere.

Lakken var desuden ikke dækkende.

Så nej jeg kan desværre ikke anbefale king nails i Waves.

7 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har lige været forbi King Nails i…

Jeg har lige været forbi King Nails i Vanløse, Kronen til fransk gellak på tæerne. Jeg står tilbage med et dårligt resultat. Ikke renset grundigt, fik akryl på den ene negl, da den har været knækket, og det er virkelig ringe lavet. Jeg har betalt 450,- for et resultat jeg kunne lave 100 gange flottere

8 de mayo de 2026

King Nails

King Nails - Amager Centret.
Uprofessionelt og uhøflig betjening, hvor man udskammes, fordi man ikke er tilfreds med resultatet, som var fuldstændig rædselsfuldt. Måtte der ned 2 gange efterfølgende, for at få rettet op på det - og er stadig ikke tilfreds(helt håbløst, da der hverken forstås dansk eller engelsk).
Super uhøfligt personale og vildt amatøragtigt. Godt der findes en anden negleteknikker 2 butikker længere henne.

29 de abril de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg var idag i king nails i lyngby…

Jeg var idag i king nails i lyngby storcenter, jeg har været der et par gange før hvor det har været optimalt men Idags oplevelse levede ikke op til forventningerne.
Der blev skiftet mellem behandlere mindst 2-3 gange under behandlingen og jeg blev bedt om at rykke mig fra bord til bord alle gange.
Mine negle begyndte også at bløde hele 3 steder under processen.. og det skal siges at det er sket meget sjældent for mig før så det er ikke fordi jeg har sarte negle. Der blev filet med meget grove “hoveder” på deres elektriske fil på natur neglen. Jeg blev også spurgt om længde men da de kom til at klippe den ene for kort fik jeg bare afvide “det er den længde de bliver nu” som slet ikke var det der var ønsket.
Deres kort maskine var selfølgelig også i stykker og de tog kun kontanter så man skulle frem og tilbage for at hæve :/
Resultatet var også skuffende og der er flere ujævnheder og “huller” i farven

1 de mayo de 2026

Respuesta de KING NAILS

Vi er meget kede af din dårlige oplevelse denne gang.
Kan du sende os dine oplysninger, så vi kan finde en passende løsning til dig via info@kingnails.dk? Vi ser frem til at høre fra dig.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Var i King Nails i Vanløse og fik lavet…

Var i King Nails i Vanløse og fik lavet babyboom. Jeg har aldrig set så grimt et arbejde og kommer der aldrig mere… man kunne heller ikke kommunikere med dem og alt var kaos…. Dem kan jeg ikke anbefale

Jeg har i dag d. 6. Maj været nede i butikken igen, og hvor der blev rettet op på det, som var lavet d. 1 maj. Derfor har jeg ændret 1. Stjerne til 4. Stjerner, da jeg blev tilfreds med resultatet i anden omgang…

1 de mayo de 2026

Hej
Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse hos King Nails Vanløse.
Vi tilbyder altid garanti på vores behandlinger inden for den første uge efter besøget. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, er du meget velkommen til at kontakte salonen direkte for at booke en tid til en gratis rettelse.
Vi håber og ønsker altid at kunne give vores kunder den bedst mulige oplevelse og service.

Var hos King Nails i City2

Var hos King Nails i City2, havde negleteknikeren David.
Rigtig flink, meget minimal dansk. Starter ud med slet ikke at forstå hvad jeh vil have lavet, så de blev slet ikke som jeg sagde...
Skæve negle. Måtte gå tilbage, da jeg kom udenfor, for det meget tydeligt og tydeligt at den ene skulle laves helt om... han valgte at file yderligere, så den blev mindre - men når den er så skæv, kan man ikke file den lige længere... sgu for dårligt...
De vil helst at man betaler kontant.... ja så kan de tage dem under bordet. Første og sidste gang.

30 de abril de 2026

Hej
Vi beklager meget, at du ikke har været tilfreds med din oplevelse hos King Nails City2.
Vi har altid garanti på vores behandlinger inden for den første uge, og vi vil derfor meget gerne invitere dig tilbage, så vi kan lave en rettelse for dig, hvis det er muligt.
I forhold til betalingen med kontanter ønsker eller prioriterer vi aldrig kontant betaling frem for andre betalingsmetoder. Det kan meget vel have været en misforståelse på grund af sproget, da nogle af vores medarbejdere stadig er nye i dansk. Det beklager vi meget.
Vi håber, at vi får mulighed for at tage imod dig igen og give dig en bedre oplevelse næste gang.

IKKE GÅ I KING NAILS!!

IKKE GÅ I KING NAILS!!
Jeg havde været inde i butikken 10 dage før og bestilt en tid! Så kommer vi ind til butikken TIL TIDEN! Og så er vi åbenbart ikke kommet på en tid?!?! Vi har endda fået en bekræftelsesbesked! Det var simpelthen en helt forfærdelig oplevelse! Jeg skulle nemlig havde lavet negle til min konfirmation men så åbenbart ikke alligevel fordi dem der abejder der har været for sløve! Det er virkelig ikke okay at deres fejl skal gå ud over min konfirmation! Hold jer væk fra KING NAILS!

30 de abril de 2026

Hej
Vi er meget kede af, at du ikke havde en god oplevelse med denne behandling. Kan du sende oplysninger om salonen samt dine oplysninger til , så vi kan finde en løsning på din sag? Vi ser meget frem til at høre fra dig.
Mvh King Nails

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service og dårligt klima

Min datter skulle have lavet negle til sin konfirmation . Vi kom til tiden, men måtte vente i ca 20 min før hun kom til. De sætter negle på og hun får besked på, at gå i 20 min og komme tilbage igen, så de kan tage en anden kunde i mellemtiden. Hun kommer tilbage efter 20 min, men kommer til at vente ydeligere.
Nogen af neglene sad skævt, men kunne ikke rettes.
Resulteret blev nogenlunde, men det er ikke et sted jeg vil anbefale.
Deres udluftning er også dårlig, der lugtede forfærdeligt.

24 de abril de 2026

Respuesta de KING NAILS

Vi er meget kede af, at du ikke havde en god oplevelse med denne behandling.
Vi ser meget frem til at høre fra dig.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.