Jeg er virkelig glad for mine negle hver gang! 💅✨ Hun er super dygtig, omhyggelig og altid sød og professionel. Resultatet bliver altid flot, og kvaliteten er i top. Jeg kan varmt anbefale hende! ❤️
Consulta las opiniones de los clientes
Super god oplevelse hos King Nails i City2 💅🏼 Altid sød og venlig betjening, og jeg er rigtig glad for resultatet. Kan varmt anbefales.
Frederiksberg Stort set ingen snakkede dansk eller engelsk. Der var masser af snak internt imellem behandlere på ukendt sprog. Behandleren ringede op på facetime med en mand under lakering og snakk... Ver más
King Nails Ros Torv Roskilde. Virkelig behagelig oplevelse, personalet var virkelig søde og imødekommende selvom deres dansk og engelsk ikke var perfekt. De gjorde deres bedste for at give en god ople... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 17% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dårlig service hos King Nails i Amager Ceteret
KING NAILS I AMAGER CENTERET: Den 19.05 fik jeg lavet gel-lak på hænder og fødder til 800 kroner. Jeg havde booket tid hos David, men han behandlede kun mine fødder. Det var en kvinde som behandlede mine hænder, men ingen orienterede om, at det er en anden end den jeg har booket tid hos som laver behandlingen. 3-4 dage efter behandlingen er farven på både mine hænder og fødder næsten væk. Den 26.05. går jeg ind på klinikken og oplyser, at jeg ikke er tilfreds. De tilbyder mig en ny farve på hænderne, men fødderne vil de ikke gøre noget ved. Da jeg sidder ved neglebordet spørger jeg om det er uden beregning og dette er der ikke helt enighed om (der tales om det på deres indbyrdes sprog). Jeg beder derfor om, at få fjernet gel-lakken på både hænder og fødder, da jeg faktisk ikke føler mig hørt eller imødekommet og ikke har lyst til at betale yderligere. Jeg får blandt andet at vide, at jeg har været for meget i solen og det er derfor at farven er forsvundet. Sjovt nok har jeg mest været indendørs grundet en større indendørs oprydnings opgave. Dette vil behandler ikke tro på. Jeg kommer helt sikkert ikke igen på en klinik med dårlig service og en uvished om personalets kompetencer Tænker at jeg kan bruge 800 kroner hos en anden klinik som er mere professionelle. Jeg fik fjernet gel-lakken uden beregning men ingen olie/pleje blot tørre nedslebne negle. Jeg finder et andet sted næste gang.
Tom er rigtig god det er de allesammen
Tom er rigtig god det er de allesammen
Trista er dygtig til både hænder og…
Trista er dygtig til både hænder og fødder.
Hun taler et fint dansk og engelsk.
Altid godt resultat 🤩
Bedste service, samt resultat hos king nails
Min mor har fået lavet negle hos Lisa de seneste 3 år.
Servicen er altid helt i top, og Lisa møder altid sine kunder med et stort smil og en hyggelig atmosfære.
I dag fik jeg selv lavet negle hos Lisa, sammen med min mor, til mit bryllup, og resultatet blev præcis som vi havde drømt om. Hun er utrolig dygtig, detaljeorienteret og virkelig god til at lytte til ens ønsker.
Både min mor og jeg er altid glade for resultatet, og vi kan klart anbefale Lisa til alle, der ønsker flotte negle og fantastisk service!
I Farum er der super god service
I Farum er der super god service. Både min mand og jeg fik en dejlig pedicure og jeg fik lavet flotte franske negle.
Da min mands behandling trak ud, fik jeg lov til at vente i en massagestol mens han blev færdig.
Kan klart anbefales.
Har normalt kommet der i mange år men…
Har normalt kommet der i mange år men har aldrig fået så grim en,overhaling af,en,asat,før
Fint resultat og sødt personale 🌟
Fint resultat og sødt personale 🌟
Kings Nails i Farum
God og dygtig behandling hos Kathrine i…
God og dygtig behandling hos Kathrine i Farum
Jeg får altid de flotteste ulala negle…
Jeg får altid de flotteste ulala negle - lavet af Nancy, jeg er altid yderst tilfreds med resultatet. Her er god stemning og godt humør.
I dag fik jeg flotte sommerlegene af…
I dag fik jeg flotte sommerlegene af Katrina. Servicen er helt i top hos hende😁
Hun var ordentlig hved mine hænder
Hun var ordentlig hved mine hænder, og gjorde sit bedste for at få mine negle til at se pæne ud😘
L O R T E service
L O R T E service! Aldrig igen!! Snyder og bedrager med priserne
Stor anbefaling
Jeg bruger King Nails hver måned. Nancy er en meget dygtig negletekniker, som hver gang lever op til mine ønsker og jeg går fra neglesalonen med de flotteste negle. Kan varmt anbefales.
Jeg var hos Tanja hos King nails i…
Jeg var hos Tanja hos King nails i Farum, og alt var perfekt.
King nails Farum kan virkelig ikke…
King nails Farum kan virkelig ikke anbefales, dårlig kundeservice, kunne ikke kommunikere på hverken engelsk eller dansk og der var hele tiden en kollega der skulle hjælpe med at oversætte. Neglene blev alt for tykke og buede på trods af at jeg nævnte det flere gange inden hun var helt færdig.
En behandling der skulle tage 50 min tog 1 time og 30 og et elendigt resultat.

Respuesta de KING NAILS
Jeg har fået lavet negle i et halvt…
Jeg har fået lavet negle i et halvt årstid i Slagelse vestsjællandscentret.
Neglene har været ok, så længe man får lavet kunstige negle (dog har jeg måttet file lidt bagefter da der har været ujævnheder som har revet).Det har været svært at kommunikere. Personalet taler hverken dansk eller engelsk, hvilket giver nogle misforståelser.
Nu har jeg lige fået neglene af og bad om alm. neglelak på fødder og hænder. Det har de overhovedet ikke fattet. Jeg måtte ordne negle hjemme, da de rev både strømper og tøj i stykker og da jeg skulle tage lakken af, var det næsten umuligt - hvilket siger mig, at der er brugt Gellak.
Jeg vil i hvert fald ikke bruge KingsNail mere. Det er lidt a’la prostitution. Man sætter Koreanske (tror jeg) kvinder til at lave negle hele dagen.

Respuesta de KING NAILS
DE HOLDER IKKE HVAD DE LOVER!!!
Først og fremmest utrolig uhøfligt personale. Man skal ikke komme her for god kundeservice. For det andet har jeg haft en virkelig dårlig oplevelse hos King Nails i dag. Jeg var hos dem og fik lavet gellack på egne negle, hvor der efter en 1,5 uge kom revner i flere af neglene. Dog skrev jeg først til deres Instagram om situationen efter 3 uger, da hverdagen tog fart. Det starter med at være en venlig samtale med dem i DM på deres Instagram, hvor at hende jeg skriver med forklarer, at det ikke gør noget at der er gået langtid, da revnerne i min gellack er grundet en fejl i deres lak. Hun tilbyder derfor at jeg kan komme ind i deres forretning, og få fjernet den nuværende gellack og få nyt på gratis. Dette takker jeg naturligvis ja tak til. Jeg kommer så ind i forretningen, hvor jeg får af vide, at fordi det er så langtid siden jeg fik dem lavet, skal jeg betale 350kr!!! Jeg viser hende beskederne fra DM hvor de tilbyder gratis behandling, på trods af datoen de er lavet, men hun bliver ved med at sige, at de ikke kan tilbyde gratis behandling. Jeg ringer så til den ansvarlige på deres Instagram, hvor hun siger at den gratis behandling stadig gælder. Dog ringer hende fra DM og hende i butikken sammen, og pludselig siger de at de kan gå på kompromis med en pris på 200kr. Dette er jeg naturligvis fuldstændig forarget over, da jeg tydeligt er blevet lovet noget andet. Jeg vælger derfor at gå, og jeg kommer bestemt aldrig tilbage. Jeg har aldrig oplevet noget lignende!!!!!!
La experiencia Trustpilot