Kjær & Sommerfeldt Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kort tid fra bestilling og til levering - og dejligt at man kan få de bestilte varer leveret til døren (næsten i alt fald)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjær & Sommerfeldt levere helt fagligt objektivt vine med kvalitet til prisen. Hvis du har forstand paa vin generelt bliver du aldrig skuffet. Der er mange andre konkurrende firmaer, hvor jeg bliv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var godt tilfreds med udvalget af vine og det var nemt at bestille vinene - 3 forskellige. Leverancen af vinene gik fuldstændig problemfrit og blev leveret som lovet. Da vi smagte vinene blev v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var til vinsmagning i Århus, til en Meursault vs Chassagne Montrachet vs Puligny Montrachet smagning. Hvor Lukas stod for smagningen, og sikke en god oplevelse! Meget professionel!! Men også ut... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vinos

Escrito por la empresa

Kjær & Sommerfeldt blev grundlagt helt tilbage i 1875 og er, udover at være Kongelig Hofleverandør, Københavns ældste vinhandel. I dag finder du vores butikker i både København og Aarhus, men du kan selvfølgelig også købe vin online og få leveret den direkte til din hoveddør.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

367 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God intuitiv hjemmeside og hurtig…

God intuitiv hjemmeside og hurtig levering (og en fantastisk vin) 🤩

22 de julio de 2026

Hej Nikolaj,
Takker for dine rosende ord. Sætter stor pris på at høre om din positive købs oplevelse samt tilfredsheden med vinene.
Kjær & Sommerfledt

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kort tid fra bestilling og til levering…

21 de julio de 2026

Hej Arne,
Takker for din anmeldelse.
Vi sætter stor pris på, at høre om din købs og såvel leverings oplevelse.

Det var nemt

Det var nemt, at bestille og der var hurtig levering. Varen kom indenfor 24 timer som lovet.

16 de julio de 2026

Kære H. Pedersen,
Takker for din fine anmeldelse.
Vi sætter stor på at høre om din købsoplevelse på vores webshop, samt den hurtige levering.

Superhurtig levering.

Superhurtig levering.
Smagte en vin hos bekendte, som var købt hos Jer. Bestilte den til en rigtig god pris. Handler også hos Jer næste gang.

23 de junio de 2026

Kære Anne Marie
Tak for din flotte anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du fandt en vin, du kunne lide, og at både pris og levering levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang, du skal handle vin.
De bedste hilsner

Læker vin - nem bestilling

Bestilte et godt tilbud og fik det leveret til døren dagen efter. Lækker vin som passer til beskrivelsen.

22 de junio de 2026

Kære Søren,
Takker for dine rosende ord.
Glæder os rigtigt meget over at høre om din tilfredshed med de gode tilbud, den hurtige levering samt beskrivelserne af vores vine.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god hjælp til at vælge de…

Virkelig god hjælp til at vælge de rigtige vine til en grillfest. Og favorable priser. Gratis levering - når man køber nok kasser. Glimrende.

19 de junio de 2026

Kære Steen
Tusind tak for din fine anmeldelse, det er vi meget glade for.

God vin med god tilbud

God vin med god tilbud. Smagen tilpasser med beskrivelse. Hurtig levering. God udvalg. Kan god anbefales

20 de junio de 2026

Hej Albert,
Takker for din fine anmeldelse.
Glæder os at høre, om din tilfredshed med vores gode vine, tilbud samt beskrivelserne af disse.
Ligeledes om den hurtige levering.

Effektivt som sædvanlig

De lovede ting blev overholdt

18 de junio de 2026

Kære Jens Ejnar
Tak for din besked. Vi er glade for at høre, at de lovede ting blev overholdt, og at du har haft en god oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os igen.

God og personlig service

God og personlig service omkring afhentning af vinbestilling.

Kære Ole
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med afhentning af din vinbestilling – det betyder meget for os. Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God vin god pris god service

22 de junio de 2026

Kære Kirstine
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplever både god vin, gode priser og god service – det er netop det, vi arbejder for. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig hjemmeside med gode tilbud…

Dejlig hjemmeside med gode tilbud…. Alt for gode 😝😝

18 de junio de 2026

Kære Kim
Tusind tak for de søde ord – vi lover kun at friste på den gode måde 😄🍷 Vi håber, du finder noget, der falder i smag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At købe vin i Kjær og Sommerfeldt er en…

At købe vin i Kjær og Sommerfeldt er en fantastisk oplevelse. De er profesionelle, har meget dyb viden om de vine de sælger og så er deres butikker fabelagtige og skønne at besøge.

19 de junio de 2026

Kære Jesper
Tusind tak for din flotte anbefaling 😊
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos Kjær & Sommerfeldt. Vi sætter stor pris på din ros og håber at byde dig velkommen igen snart.

Altid god vinoplevelse:-)

Altid god vinoplevelse:-) Har handlet en del gange hos dem.
Hurtig levering uden problemer:-)
Handler helt sikkert hos Kjær & Sommerfeldt igen.

15 de junio de 2026

Kære Bjarne
Tusind tak for din fine anmeldelse, det er vi meget glade.

Gode produkter, hurtig levering

Hurtig levering - gode produkter - gode tilbud. Smag og behag er forskellig, men generelt en høj standard, i hvertfald på de vine vi har købt.

12 de junio de 2026

Hej Kristian,

Takker for din rosende ord, i forbindelse med din købsoplevelse på vores webshop.
Ligeledes at vinene lever op til din forventning og falder godt i smag.

Hurtigt og professionelt arbejde

Hurtigt og professionelt arbejde

Hej Lars
Tusind tak for din fine anmeldelse, det er vi meget glade for.

En rigtig god oplevelse.

Leverancen af vinene gik fuldstændig problemfrit og blev leveret som lovet.
Da vi smagte vinene blev vi glade for de dejlige vine som alle levede op til vores forventninger.
En rigtig god oplevelse.

17 de junio de 2026

Kære Pierre
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os meget, at både udvalget, bestillingen og leveringen levede op til forventningerne – og ikke mindst, at vinene faldt i jeres smag.
Vi ser frem til at byde jer velkommen igen.
Bedste hilsner

Hurtig og korrekt levering

Hurtig og korrekt levering - og gode priser.

Kære Lone
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både levering og priser.
Vi ser frem til at betjene dig igen.
Bedste hilsner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

K&S har jævnligt gode vine på…

K&S har jævnligt gode vine på fordelagtige tilbud. Det har jeg benyttet mig af - og er ikke blevet skuffet. Der var hurtig levering. Nu er der bare tilbage at nyde de liflige dråber.

15 de junio de 2026

Hej Bjarne,
Takker for dine rosende samt beskrivelse af din købsoplevelse. Glæder os meget at høre om din tilfredshed med vores webshop.

Det var rigtig fint

Det var rigtig fint - som det plejer. Kommunikationen kan godt drille lidt, men det bliver altid løst, hurtigt

16 de junio de 2026

Kære Rasmus
Tak for din tilbagemelding – det er vi rigtig glade for at høre.
Dejligt at opleve, at det hele igen fungerede som det skulle. Vi er samtidig opmærksomme på din kommentar om kommunikationen, og vi arbejder løbende på at gøre den endnu mere smidig.
Rart at høre, at det alligevel bliver løst hurtigt – tak fordi du giver os besked.
Mange hilsner
Ulla

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.