Kort tid fra bestilling og til levering - og dejligt at man kan få de bestilte varer leveret til døren (næsten i alt fald)
La empresa ha respondido
Kjær & Sommerfeldt levere helt fagligt objektivt vine med kvalitet til prisen. Hvis du har forstand paa vin generelt bliver du aldrig skuffet. Der er mange andre konkurrende firmaer, hvor jeg bliv... Ver más
La empresa ha respondido
Vi var godt tilfreds med udvalget af vine og det var nemt at bestille vinene - 3 forskellige. Leverancen af vinene gik fuldstændig problemfrit og blev leveret som lovet. Da vi smagte vinene blev v... Ver más
La empresa ha respondido
Vi var til vinsmagning i Århus, til en Meursault vs Chassagne Montrachet vs Puligny Montrachet smagning. Hvor Lukas stod for smagningen, og sikke en god oplevelse! Meget professionel!! Men også ut... Ver más
La empresa ha respondido
Kjær & Sommerfeldt blev grundlagt helt tilbage i 1875 og er, udover at være Kongelig Hofleverandør, Københavns ældste vinhandel. I dag finder du vores butikker i både København og Aarhus, men du kan selvfølgelig også købe vin online og få leveret den direkte til din hoveddør.
Gammel Mønt 4, 1117, København, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Altid en stor fornøjelse at handle hos jer
Jeg finder nemt de vine jeg skal bruge og få dage efter leveres de på adressen
Nemmere bliver det ikke

Respuesta de Kjær & Sommerfeldt
Nem bestilling og levering dagen efter 👍🥂🍷

Respuesta de Kjær & Sommerfeldt
Nem ordre side at bestille fra, super lækkert udvalg, hurtig levering med info undervejs, glæder mig til, at bestille igen.

Respuesta de Kjær & Sommerfeldt
Godt udvalg og gode beskrivelser af vinene. Gode priser.
Hurtig levering.
Dog virkelig irriterende at ens kurv slettes ret hurtigt.

Respuesta de Kjær & Sommerfeldt
Blev anbefalet af Cafe Tekno til at bruge dette sted, hurtig og skøn betjening

Respuesta de Kjær & Sommerfeldt
Varer kom hurtigt og blev leveret som aftalt

Respuesta de Kjær & Sommerfeldt
Hurtig levering og godt udvalg.
De har et godt godt og bredt udvalg til favorable priser og jeg føler mig mere tryk ved at man kan vælge Burd frem for DAO/Postnord/GLS.

Respuesta de Kjær & Sommerfeldt
Jeg har købt tidligere som var en super-duper oplevelse med kundeservice i den helt høje ende. Så derfor var det naturligt, på baggrund af en mail om gode tilbud 😇, at prøve igen. Også denne gang fint, nem bestilling og betaling og levering med Burd er altid en hurtigt og god oplevelse.

Respuesta de Kjær & Sommerfeldt
Bestilt om eftermiddagen, leveret næste formiddag. Har kun smagt hvidvinen og den var super til prisen. Glæder mig til varmere vejr og rosévin.

Respuesta de Kjær & Sommerfeldt
Fantastisk fin service, dejlige vine, meget hurtig og nem levering.
Hjemmesiden er meget fin.
Jeg vil absolut anbefale Kjær &Sommerfeldt til alle vinelskere.

Respuesta de Kjær & Sommerfeldt
Det er ikke mange steder, at man kan få mærket French Bloom, men Kjær & Sommerfeldt har det, og endda til en virkelig god pris.

leveringen kom 2 dage efter og nu glæder jeg til at smage

Respuesta de Kjær & Sommerfeldt
Som altid, når man handler hos Kjær og Sommerfeldt, så er det kvalitet i top!

Respuesta de Kjær & Sommerfeldt
fantastisk service, hurtig levering og fantastiske vine