Klinikkens ejer Nidal har lavet behandling med tandimplantat, som er isat i min højre underkæbe. Siden implantatet blev sat i, har jeg oplevet store gener med, at madrester konstant sætter sig fast i... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg vil på ingen måde anbefale Klinikhuset i Hadsten. Blev bedt om at betale en regning på en undersøgelse, jeg fik at vide at jeg ikke skulle betale for. Klinikhuset anderkendte ikke at det var der... Ver más
Har fået lavet 2 implantater og en bro, hvor klinikhuset har lavet 2 alvorlige fejl og hvor ejer af klinik nu løber fra ansvaret Svarer simpelthen ikke på mine mails. Har skiftet tandlæge og må nu sel... Ver más
Dårlige behandlere og dårlige betalere. følg med i Ekstra Bladet - kontant overvejer også også en udsendelse. Andre med dårlige oplevelser ? Skriv gerne. De opfører sig virkelige... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi er 12 medarbejdere på klinikken. 3 tandlæger, 2 tandplejere, 5 klinikassistenter og 2 elever. Vi udfører alt inden for tandpleje, og vi tilstræber at næsten alle behandlinger kan udføres her på klinikken. Ved særligt komplicerede behandlinger har vi et tæt samarbejde med danske laboratorieteknikere, reguleringstandlæger samt kirurger. Vores mål er at bevare dine tænder sunde livet igennem. At opnå et godt resultat er altid et spørgsmål om tillid og samarbejde. Vi har forudsætningerne for at nå dette mål; tidssvarende udstyr, de bedste materialer kombineret med de rigtige og velafprøvede behandlingsprincipper!
Información de contacto
Tinghøjvej 7, 8370, Hadsten
- 8698 1505
- www.klinikhuset-hadsten.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super service og søde medarbejdere!
Gode tandlæger - også for dem med tandlægeskræk
Fantastisk
Har tidligere lidt af tandlægeskræk...det gør jeg ikke mere takket være det fantastiske personale hos Klinikhuset!:-)
Rigtig søde tandlæger
Rigtig søde tandlæger, de er stille og rolig og tager meget hensyn til at jeg er utrolig meget tandlæge skræk
tilfreds kunde
jeg føler mig godt behandlet , og godt vejledt , go stemning og service i huset
Særdeles uacceptabelt behandlingsforløb
Havde mistet en fortand ved en arbejdsulykke og startede behandlingen ved en tandlæge i Randers. Her blev der ude i østen - med urimelig lang ventetid - fremstillet en med en utrolig dårlig pasform - to gange oven i købet. Valgte derfor at skifte til klinikhuset i Hadsten, hvilket ikke viste sig at være en lykkelig beslutning.
Da jeg var meget generet af den i østen fremstillede protese, blev der taget aftryk til en ny protese som kunne laves i DK på nogle dage. Da vi på tidspunktet ikke havde klarhed over om min forsikring ville dække omkostningerne, så gav jeg udtryk for, at jeg selv ville erholde en eventuel udgift. Efter en uges ventetid, havde jeg intet hørt fra klinikken, hvorfor jeg mødte personligt op og fik den besked, at der ikke var bestilt en ny protese. Der var sket en fejl !!!!!!!!!!!!!!!! Måske var "fejlen" de, at de nok ikke troede, at jeg havde finanserne i orden.
Jeg fik min fortand og kunne smile igen ! det var Birgitte som lavede den. Jeg var på klinikken en del gange og hver gang undrede det mig, at når en sad i stolen, nogle gange op til en hel time, så skulle døren ud til gangen, hvor der var en del støj, altid så åben. Det var meget generende.
I samme ombæring skulle jeg have kigget på en knækket kindtand. Det var også en forsikringsskade; men nu var Birgitte pludselig væk og jeg blev behandlet af Ivar Bo. Han havde tre mulige løsninger til kindtanden og ville kontakte forsikringsselskabet. Efter ca. 3 uger ringede jeg til klinikken og da sekretæren havde fået mit CPR. nr., startede en række spørgsmål. Hvornår jeg sidst havde været på klinikken, hvilken kindtand handlede mit spørgsmål. Ergo - min journal var ikke ført korrekt og der var heller ikke et notat om henvendelse til forsikringsselskabet. Så blev jeg godt nok lidt mopset og sagde farvel.
Efterfølgende sendet jeg en mail til klinikken to gangeog bad om en forklaring på de faktiske omstændigheder. Ingen svar.
For ca. 14 dage siden faldt min nye fortand ud og det meddelte jeg klinikken samtidig med, at jeg ville få det lavet et andet sted på deres regning, da de ikke havde svaret på mine tidligere henvendelser.
Så kom der liv i den anden ende; men for sent - det blev lavet ved en herboende tidligere kollega som er startet egen klinik.
Jeg har tidligere meddelt klinikken, at der vil tilgå Regionen en klage.
kan varmt anbefales
Jeg har altid fået venlig og dygtig behandling. Også søde sekretærer. God stemning i klinikken.
God oplevelse
Sødt og venligt personale, professionel og tilfredsstillende behandling
Fin behandling
Jeg føler altid at jeg får en rigtig god behandling af Ivar Bo og ikke mindst af tandplejer Lena, hun er bare super.
Fremragende service
Hjælpsomt personale, godt arbejde - Jeg er yderst tilfreds
Hurtig og professionel behandling uden anmærkninger.
Intet negativt at bemærke!
Professionel behandling og venligt personale
Har gået på klinikken de sidste 4 år, og har kun roser at videregive.
De er dygtige og overser intet.
Fremragende Klinikhus
Et godt sted, at komme, godt personale med god Tandplejer og Tandlæge
God tandlæge, uigennemskuelige priser
Er tilfreds med tandlægen, kan anbefales. Dog er priserne lidt uigennemskuelige, og det taber de point på.
Rigtig dejlig og professionel behandling
Har flere år lidt af tandlæge skræk..
Men det er helt væk efter jeg startede hos klinikhuset
God oplevelse
Meget imødekommende personale. God information. God faglighed.
Årligt eftersyn som forventet.
Perfekt. Fik udført det jeg gik efter og ikke andet ,som kun giver
øget pris på afregningen.
Tak.
La experiencia Trustpilot