Jeg har endnu ikke modtaget det produkt jeg har betalt for. Postnord har meddelt mig, at der er ankommet pakkelabel men uden en pakke til, og at jeg skal kontakte sælger. Sælger siger at de under... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Leveringstid: 2 - 3 Uger... De sagde 1 - 3 dage... Købte: Knuffelwuff Orthopädisches Hundebett Tampa Aus Laser-Gestepptem Kunstleder M-L 85 X 63cm Braun 14183-001. Rigtig fin hundeseng, dog ik... Ver más
Ekstrem god service, og en utrolig dejlig og god kvalitets “hundeseng” vi har fået. Tusind tak kære Knuffelwuff, i har gjordt vores hund så glad og vi er hermed nye stamkunder. Ekstremt o... Ver más
Knuffelwuff har desværre fået mange dårlige anmeldelser, og jeg var meget i tvivl, om jeg turde købe ny hundeseng hos dem. Jeg tog chancen og har ikke fortrudt! Varen levede 100% op til billede og bes... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Super lækker hundesenge til det halve…
Super lækker hundesenge til det halve af prisen i Danmark.
Bestilte først en model Der var alt for lille.
Hvilket Var min skyld jeg skrev det til firmaet og de betalte returfragten for den hundeseng der var for lille så jeg kunne bestille en større Seng Hvilket de også betale fragten på igen super god service.
Firmaet ligger i Tyskland og selvom de skriver to til tre dages leveringstid så skal man forvente cirka en uge Det er det eneste negative jeg har at sige om dette firma og for at være helt ærlig så har jeg en mere kraftig mistanke til PostNord i deres afdeling eftersom den kommer fra et andet land selv om det er eu.
1 year apart and same bad service
1 year apart and same bad service. Like last time.. Website says IN STOCK 2-3 days delivery.
Then nothing happens. 5 days later i write email asking as there is nothing from them..
and they reply some days later & say wait 3-4 weeks... 4 weeks later nothing, i ask again, they reply... We dont know the date from the manfucuturer...?! ok maybe ask them when you make a deal...
They take no responsibility but take the money before they send items... webshop aka 1999. Sorry.
But the products are good.
Last time i put my money there. :(
Sengen var lækker og prisen ok, men holdbarhed og service, øv.
Sengen var lækker og prisen ok. Efter 3 uger havde hunden desværre aflivet sengen (den forrige var brugt 1 år og er stadig ok stand). Jeg spurgte knuffelwuff om vi kunne finde en løsning, det var ikke muligt. Jeg besluttede så at bestille et nyt betræk, som der reklamere med på forsiden at man kan, det er desværre heller ikke længere en mulighed… 800,- kr. ud sf vinduet og ingen vilje fra knuffelwuff til at finde en mindelig løsning på problemet… ja jeg ved hunden ødelagde kurven, men 3 uger? Og ingen mulighed for afslag på et nyt køb eller endda at købe et nyt betræk til fuld pris. Det bliver et nej tak til flere køb hos knuffelwuff.. ærgerligt, produktet var egentligt fint.
Super god hundeseng
Super god hundeseng. Vores ældre labrador tog den straks til sig og rejste sig nærmest ikke i flere dage. Vi har nu haft den i et par måneder og selvom den er flittig brugt er den stadig ligeså pæn som ny (bliver dog beskyttet af et fleecetæppe).
Det er den lange leveringstid der trækker ned fra 5 til 4 stjerner.
Jeg har kun gode erfaringer med…
Jeg har kun gode erfaringer med Knuffelwuff hundesenge - har købt tre og jeg er godt tilfreds. Hurtig levering og god kundeservice👍
Manglende levering
Pokkers, så røg jeg også i fælden. Hvordan kan en virksomhed dog nærmest gøre det til sit varemærke, ikke at levere til tiden?
Venter på 7. døgn på min vare, men at dømme efter andres erfaringer, kan jeg vente længe endnu.
Betalingen er dog ikke forsinket. Pengene blev trukket fra min konto omgående. Det er vældig dårlig stil 😟
Update 27/12 2022. Så kom min pakke endelig, og sikke en skuffelse. Jeg havde bestilt et hundehalsbånd med matchende line. Halsbåndet er alt for kraftigt, stift og kluntet og linen aldeles ikke matchende, idet karabinhagen ikke er stor nok til at lukke om ringen i halsbåndet. Begge dele er sådan set lige til at smide i skraldespanden.
Meget fin hundeseng
Lever fuldt ud op til vores forventninger. Umiddelbart rigtig god kvalitet.
Leveringstid 7 dage til DK og ikke 1-3 dage, som angivet.
Poor quality - terrible service!
Poor quality, overpriced and terrible customer service. The spare covers have been out of stock for almost a year and the beds are not even a year old and look completely worn out. Much better products and better companies out there to deal with. Don’t waste your time.
Manglende levering selv om pengene er trukket for 1 1/2 måned siden
Bestilte 2 hundekurve 30/9 - pengene trukket 2/10 - varerne stadig ikke modtaget. Kundeservice svare på mail at de har forlænget leveringsfrist! Javel - men hvorfor så trække pengene. Før varen er sendt !!!
Dårlig stil!
Har lavet 2 bestillinger på to…
Har lavet 2 bestillinger på to hundesenge. Rigtig fin kvalitet og fair priser! Jeg har kun positive erfaringer! Dertil har min gamle Grand danois på 9 fået det meget bedre i ryggen efter hun fik en ergonomisk hundeseng
Meget dårlig kundeservice
Jeg bestilte én hundekurv og fik leveret to ved en fejl. Jeg kontakter virksomheden for at give besked, og bliver mødt af en kvinde fra kundeservice, Amy, der uden nogen form for venlighed eller taknemmelighed, vedhæfter en returlabel og skriver, at vi skal pakke sende pakken retur.
Hvorfor kunderne skal belemres med deres fejl uden nogen form for taknemmelighed, det undrer mig! Det kan umuligt være sundt for virksomheden. Anbefaler absolut ikke nogen at handle her.
Skepsis blev gjort til skamme
Jeg var også meget skepsis med at handle med Knuffelwuff efter at have læst de mange anmeldelser, men jeg ville have den hundeseng, som dog ikke viste sig at leve op til min opfattelse af den. Billeder er taknemmelige.
Så troede jeg den store krig skulle i gang for at få mine penge tilbage, men mail og tilbagebetaling er sket sobert og lynhurtigt.
Hvorfor den ikke får 5 stjerner er fordi man selv skal betale for returnering til Tyskland, men det ved man dog på forhånd
Jeg var lidt skeptisk
Jeg var lidt skeptisk, da jeg jo havde læst anmeldelserne herinde. Men jeg kunne ikke finde tilsvarende produkt andre steder så jeg valgte at prøve at bestille alligevel.
Jeg bestilte en cargo kasse til bagsædet med dertilhørende selesystem. Den blev leveret efter 4 dage og levede op til forventningerne. Der står vidst at den er lavet af memory-skum, hvilket jeg kan afsløre at den ikke er, det er helt almindeligt skum. Med den virker som god kvalitet og min hund er så glad for den og der har lige præcis det vi skulle bruge. Alt i alt en god oplevelse at bestille fra knuffelwuff og et rigtig godt produkt
Lækker hundekurv og hurtig levering
Vi har ledt efter en lækker hundekurv i kunstlæder, men det har ikke været nemt. Så faldt vi over knuffelwuff. Kurvene så rigtigt lækre ud. Gik i gang med at bestille, men pludseligt stod noget af teksten på tysk. Vi stoppede derfor vores bestilling og tjekkede trustpilot. Her havde firmaet ikke fået særligt gode anmeldelser. Vi ledte videre, og ledte også i de fysiske butikker. Men kurven fra Knuffelwuf blev ved med at være i vores tanker. Vi tog derfor en chance og bestilte en kurv. 6 dage senere kom kurven. Og den var helt som vi havde håbet på. Vi kan kun anbefale en kurv fra Knuffelwuf!
Ingen kundeservice
Jeg bestilte en hundekurv på hjemmesiden.
Da den kom var den desværre for lille til vores labrador, så jeg kontaktede virksomheden via den kontaktformular er der på hjemmesiden.
Da jeg stadig ikke havde hørt noget skrev jeg til dem via den ordrebekræftelse jeg havde på mail. spurgte her om de havde læst min henvendelse. De skrev dagen efter at min 14 dages returret var overskrevet og de derfor ikke kunne hjælpe mig.
selvom jeg jo egentlig gerne ville have en ny kurv som kostede mere.
det er sidste kan at jeg handler der
Unobtainable "from"-prices
This company uses unobtainable prices as "from" prices but no matter which combination you choose between size and colour you can never achieve this price. It is misleading and it has been like that for 6+ months. I reported it to them and they said they were working on correcting it but it is not that difficult to display correct prices in a webshop and they have not changed it yet. Instead they hold on to this misleading practice. The obtainable prices are on average 25% higher than the "from" prices. Thus the company is breaking the EU Consumer Rights Directive 2011/83/EU.
Min hund og jeg er tilfredse
Har købt hundeseng 2 gange, den første var lidt længe undervejs, den sidste kom hurtigt. Min 6 måneder gamle labradorhvalp er super glad for begge og kvaliteten lever op til forventningerne.
Ringe kvalitet og dårlig service
Købte en hundekurv til vores nye hvalp. På få uger lykkedes det hvalpen at pille lynlåsen i stykker, hvorefter hundekurven var ubrugelig. Firmaet afviste vores reklamation, selv om det tydeligvis er designet som er dårligt. Hold jer væk fra deres produkter og elendige service.
Frarådes!
Normalt tjekker jeg Trustpilots hjemmeside inden køb på hjemmesider, men denne gang glippede det. Og sikke hvor jeg ærger mig nu! For 3 uger siden bestilte jeg en hundekurv hos Knuffelwuff. På hjemmesiden lovede de levering indenfor 1-3 dage, hvilket den lovede dato for levering også bekræftede. Da hundekurven ikke dukkede op som forventet, skrev jeg til deres kundeservice, der svarede tilbage at ordre som kommer ind på onsdage og torsdage først bliver pakket fredag og afsendt den efterfølgende mandag eller tirsdag. Efter den info opfordrede jeg dem til at opdatere oplysningerne på deres hjemmeside, da de med deres procedurer jo aldrig kan overholde de lovede leveringsdage. Fred være med en længere leveringstid, såfremt leverings informationer blot er korrekte ved bestilling.
Endelig igår - 3 uger efter bestilling - modtog jeg pakken. Da jeg pakkede kurven ud stod det hurtigt klart at kurven der var ankommet ikke var den jeg havde bestilt. Den bestilte kurv var ensfarvet, men den modtagne kurv havde hvide sygninger hele vejen rundt på kurven, samt bund madrassen i kurven også var udformet anderledes. Da jeg dobbelttjekkede på Knuffelwuff hjemmeside, kunne jeg ikke engang finde en kurv der matchede den jeg havde modtaget. Efter at have læst andres oplevelser med Knuffelwuff orker jeg hverken at sende kurven tilbage eller bede om en refund. Jeg har skrevet til kundeservice, men har i skrivende stund ikke modtaget svar. Det er første og sidste gang jeg har handlet hos Knuffelwuff og vil kraftigt fraråde andre at handle her.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.