Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse med Knuffelwuff ❤️ Vi bestilte en hundekurv hos Knuffelwuff, og leveringstiden passede helt som lovet på hjemmesiden — den ankom efter 4-5 dage, præcis som forventet. Da... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Leveringstid: 2 - 3 Uger... De sagde 1 - 3 dage... Købte: Knuffelwuff Orthopädisches Hundebett Tampa Aus Laser-Gestepptem Kunstleder M-L 85 X 63cm Braun 14183-001. Rigtig fin hundeseng, dog ik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ekstrem god service, og en utrolig dejlig og god kvalitets “hundeseng” vi har fået. Tusind tak kære Knuffelwuff, i har gjordt vores hund så glad og vi er hermed nye stamkunder. Ekstremt o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte én hundekurv og fik leveret to ved en fejl. Jeg kontakter virksomheden for at give besked, og bliver mødt af en kvinde fra kundeservice, Amy, der uden nogen form for venlighed eller tak... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Frarådes!

Normalt tjekker jeg Trustpilots hjemmeside inden køb på hjemmesider, men denne gang glippede det. Og sikke hvor jeg ærger mig nu! For 3 uger siden bestilte jeg en hundekurv hos Knuffelwuff. På hjemmesiden lovede de levering indenfor 1-3 dage, hvilket den lovede dato for levering også bekræftede. Da hundekurven ikke dukkede op som forventet, skrev jeg til deres kundeservice, der svarede tilbage at ordre som kommer ind på onsdage og torsdage først bliver pakket fredag og afsendt den efterfølgende mandag eller tirsdag. Efter den info opfordrede jeg dem til at opdatere oplysningerne på deres hjemmeside, da de med deres procedurer jo aldrig kan overholde de lovede leveringsdage. Fred være med en længere leveringstid, såfremt leverings informationer blot er korrekte ved bestilling.
Endelig igår - 3 uger efter bestilling - modtog jeg pakken. Da jeg pakkede kurven ud stod det hurtigt klart at kurven der var ankommet ikke var den jeg havde bestilt. Den bestilte kurv var ensfarvet, men den modtagne kurv havde hvide sygninger hele vejen rundt på kurven, samt bund madrassen i kurven også var udformet anderledes. Da jeg dobbelttjekkede på Knuffelwuff hjemmeside, kunne jeg ikke engang finde en kurv der matchede den jeg havde modtaget. Efter at have læst andres oplevelser med Knuffelwuff orker jeg hverken at sende kurven tilbage eller bede om en refund. Jeg har skrevet til kundeservice, men har i skrivende stund ikke modtaget svar. Det er første og sidste gang jeg har handlet hos Knuffelwuff og vil kraftigt fraråde andre at handle her.

15 de diciembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårligt produkt og elendig kundeservice

Jeg er utilfreds med kvaliteten af det købte produkt, en luke hundeseng str M i grå/rosa. I beskrivelsen af produktet står der at stoffet er robust og egner sig perfekt som hundeseng. Selve sengen er udemærket, men allerede et par dage efter min hund havde taget den i brug begyndte stoffet af trevle og efterfølgende er der store huller.
Vævningen er simpelthen ikke tæt nok til hundebrug.
Jeg brugte tid på at formulere problemet til deres kundeservice og sende billeder. De er TOTALT ligeglade. Ser jer for, hvis I benytter deres webshop, og lad være med at tage deres beskrivelser for gode varer.
Det er dyrt og dårlig kvalitet.

26 de noviembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusind tak, i er nogle engle

Ekstremt overraskende materiale og særdeles god kvalitet :-)

Mvh

Adam & Silke Dinesen

Danmark, Søborg

16 de octubre de 2021

SÅÅÅ fin kurv

SÅÅÅ fin kurv, I den perfekte baby lyserøde farve. Lækker struktur i stoffet og fint med memory foam i bunden.

Super leveringstid.
Bestilte d.09.09.21 og fik den leveret d.13.09.21.

Kun plusser herfra og 5 stjerner.

Tusind tak for en rigtig fin kurv til min pige 😊

14 de septiembre de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det kræver tålmodighed!

Hvis jeg kunne gav jeg gerne 5 stjerne for produktet! Men kun 1 stjerne for kundeservice! Derfor giver jeg en middel vurdering.

Ha en stor portion tålmodighed med forhandleren og så får du et godt produkt, det må være sådan at jeg bedst kan sige det.

Vi bestiller d. 01/4-2021 en ny hundeseng til 1040 DKK. Leveringstiden er angivet til afsendelse mellem d. 05/4 og d. 06/4. Og ganske rigtig får vi besked om at den er klar til afsendelse d. 06/04 og et DHL tracking nummer og pengene trækkes fra vores konto. D. 12/4 er der endnu ikke sket noget på tracking, varen er ikke ankommet og DHL siger at de endnu ikke har modtaget ordren fra afsender. Vi kan ikke få fat i KnuffelWuff, hverken per telefon eller mail, men pludselig d. 14/4 sker der noget på tracking og d. 15/4 er ordren leveret på vores adresse. D. 16/4 skriver de fra kundeservice en mail på engelsk at der har været travlhed grundet COVID-19. Det er ikke fedt at få trukket penge fra sin konto, når man kan se at varen ikke er sendt og man ikke kan få fat i nogen, men når alt det er sagt, så er hundesengen vi har fået leveret, efter 14 dage, alle pengene værd! Så vær tålmodig ved bestilling.

18 de abril de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er den værste hjemmeside

Det er den værste hjemmeside. køb ALDRIG ved dem !! Købte en hundkurv som er alt for lille og ville sende den retur! Det tog dem flere dage at svare da vi fik returlabelet og fik den sendt sende afleverede postnord den retur og sagde vi skulle betale for at sende pakken det ville så koste os det samme som hele sengen !! I er så Sur og køber aldrig derfra nogensinde igen !! Forfærdelig side

3 de febrero de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Haft en dårlig oplevelse med firmaet

Haft en dårlig oplevelse med firmaet. Købte en for lille hundepude og vil returnere. Forsøgte at kontakte firma angående adresse til returnering og andre spørgsmål. Skrev 3 mails. Fik først svar flere dage efter.
Man kan åbenbart ikke bytte varen når man er fra “udlandet”. Knuffelwuff er tysk, men har dansk hjemmeside.
Ønsker at sende produkt retur og få penge tilbage. Det vil koste 465kr med postnord og fragt-pengene refunderes ikke fordi man ikke bytter. Det Kan jo ikke betale sig at sende retur, da det vil koste næsten det samme i fragt som selve varen. Så nu må jeg sælge den på DBA.

12 de enero de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I see from this site that Knuffelwuff…

I see from this site that Knuffelwuff no longer responds to negative reviews on here... I have had a puppy 2 weeks. My pup was able to split part of the bed by being in a crate 20 minutes. After inspection the part of the cushion affected is thinner that the rest. Clearly faulty. Knuffelwuff advised me that because my dog was in the crate they can't help. What a disgusting attitude. The bed cost £100. Very very hard lesson learned and atrotious service. Shame on you Knuffelwuff

16 de diciembre de 2020
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Giver ikke besked, hvis de ikke kan levere ordren

Først får jeg besked på at min ordre er sendt. Så går der ca. en måned uden at jeg hører noget. Da jeg skriver efter en status, skriver de at der er sket en fejl, og at den åbenbart er blevet returneret til dem, samt hvorvidt jeg vil have varen gentilsendt eller pengene returneret.
Jeg svarer at jeg ønsker varen gentilsendt. Hvorefter de svarer at varen ikke kan gensendes da de ikke har den længere.
Dvs. De melder ikke ud at jeg ikke kommer til at modtage min vare, hvorefter de spørger mig om muligheder der ikke eksisterer. Således har de spildt en måned af min tid, alt imens min hund er vokset ud af sin nuværende hundekurv. Så må jeg jo finde et andet sted.

1 de diciembre de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Første gang hos Knuffelwuff

Leveringstid: 2 - 3 Uger... De sagde 1 - 3 dage...

Rigtig fin hundeseng, dog ikke lige så pæn som på webshoppen. men jo, den er god kvalitet. Den passer til vores franske bulldog (13,5 Kg)

Pakken / kassen den ankom i, var meget beskadiget og åben. men hundesengen var stadig i fin stand.

12 de noviembre de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.