5 stjerner til Gerda fra kundeservice Jeg købte en vare i gave, som endte med at skulle byttes til en anden farve, der kun var tilgængelig online eller langt fra min bopæl. I den forbindelse har v... Ver más
La empresa ha respondido
Det er op ad bakke, at tilgodebevis ikke kan bruges online. Jeg læste, at man kan få beløbet udbetalt i stedet for og tænkte: “fedt!” Men man skal 1) sende tilgodebeviset fysisk med posten og... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg elsker at man kan reservere uden at skulle gennemføre køb og at man får besked meget hurtigt “varen er klar til afhentning”. Ps. Butikken på Østerbrogade er en fornøjelse at handle hos.
La empresa ha respondido
Hurtig levering og gode tilbud Nemt at bestille på hjemmeside og levering til butik ved små ordre eller gratis til pakkeshop ved større køb Min ordre kom sikkert frem og var godt emballeret, så in... Ver más
Find brugskunst, gaver og køkkengrej hos Kop & Kande
Langs Skoven 22, 8541, Skødstrup, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kop og Kande, Hellerup, Fredag 24 april: Helt fantastisk god service, selv for det mindste køb (2 el pærer). Til og med med selveste ejeren af butikken, venlig og morsom!

Respuesta de Kop & Kande webshop
Bestilt varer den 15.4.26.
Ved ikke om jeg er blevet snydt, men har ingen mail fået, og har heller ikke set skyggen af varer. Håber meget de kommer.

Virkelig skuffende oplevelse.
Jeg har købt en mælkeskummer hos Kop & Kande, som stoppede med at virke efter kort tids brug. Jeg sendte den ind, men fik afslag på reklamation med begrundelsen, at jeg skulle have fyldt for meget mælk i – uden nogen form for dokumentation.
Jeg har aldrig overfyldt produktet, og det virker som en standardundskyldning for at slippe for at tage ansvar. De henviser til “interne skader”, men viser intet bevis for det.
Det er især frustrerende, da der burde være formodningsret inden for de første måneder, hvor det er op til dem at bevise fejlen skyldes forkert brug – hvilket de ikke gør.
Kundeservice svarer hurtigt, men hjælper ikke reelt. Det føles som om man bliver afvist på forhånd.
Vil ikke handle der igen.

Respuesta de Kop & Kande webshop
Kom hurtig frem nax 2 dage,og endda under black friday 😊👍hvor levering kan tage længere tid

Respuesta de Kop & Kande webshop
Gode tilbud og nogle rare medarbejdere i butikken

Respuesta de Kop & Kande webshop
Det er en dejlig forretning at handle I altid noget nyt

Respuesta de Kop & Kande webshop
Let at finde det man ville købe, hurtig levering.
Fantastisk kundeservice

Respuesta de Kop & Kande webshop
Varen var som forventet og kom som forventet. Men man kunne ved bestilling vælge af få den gratis pakket ind, det valgte jeg, men varen var ikke pakket ind da jeg modtog pakken.

Respuesta de Kop & Kande webshop
Super nemt at bestille.hurtigt levering og altid rigtig god service

Respuesta de Kop & Kande webshop
Deres webside er nem at betjene + det er hurtig levering. God service.

Respuesta de Kop & Kande webshop
Leverer til forkert pakkeshop i forhold til hvad varen er bestilt til, ringer og gør dem opmærksom på det inden pakkerne bliver leveret der, men de mener ikke de kan gøre noget før pakkerne er leveret. Man vil ikke sende nogle nye før at man har undersøgt med lageret hvad der er sket, men har endnu ikke hørt noget
Står faktisk og skal bruge det bestilte til gave
Kunne der gives minus stjerne var det at foretrække