Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mega ringe side. Sender ikke varene eller ordrebekræftigelse. (Var på lager og stod på siden den kom inden for 2-5 hverdage) Besvare ikke mails, sendte en annullering og 4 dage efter sender de så va... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

KopK er altid i mine tanker når jeg personligt mangler noget til hjemmet eller en god gave🎁🎁🎁 til god pris👍 De er som regel lidt billigere end andre lignende butikker & med nem bestilling hjemme... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God sikker oplevelse og mine køb svare til billederne jeg bestilte ud fra. Købene er taget i brug og de er super gode og svare til mine forventninger. Med andre ord, du kan trykt handle, og selvom... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet en del i jeres butik i Stubbekøbing, og må bare sige, at jeg altid har fået top service og super professionel rådgivning. Bliver mødt at søde og hjælpsomme medarbejdere, og i har et s... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de cocina

Escrito por la empresa

Danmarks største online isenkræmmer med næsten alt i dansk design og masser udenlandske. I vores sortiment finder du et væld af brugskunst, køkkenudstyr og udstyr til personlig pleje. Georg Jensen, Stelton, Kähler og flere mærker og med +58.500 produkter samt +185 brands. Vi arbejder hele tiden på at få flere spændende brands :0) Vi elsker ting til boligen

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

På CVR nr. står der OPLØST EFTER KONKURS

Når man slår dem op på CVR nummer står der at hjemmesiden er Opløst efter konkurs. Undre mig også over at de takker på gode anmeldelser som fejlagtigt er skrevet om Kop&Kande som de ikke har noget med at gøre, men når de får dårlige anmeldelser der også er til dem, så skriver de straks at det ikke er det samme som KopK.
Jeg var ellers fristet til at købe en vare på hjemmesiden, men det tør jeg virkelig ikke!
Mange af anmeldelserne kan være en fejl, så stol ikke på antallet af gode anmeldelser...

23 de agosto de 2024

Kære Tania Selina,

Beklager meget din oplevelse med os. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os.

Det er rigtig at det gamle KopK selskab er gået konkurs for 2-3 år siden og KopK.dk, kopk.se samt kopk.de domænerne derefter blevet solgt til et andet andet firma, så hvis du slår det CVR. nr. op der står på webshoppen. Finder du et helt normalt firma.

Ang. KopK og Kop & Kande, har KopK været en del af Kop & Kande for nogle år siden.

Vi håber du vil undersøge din dataér ordentligt, næste gang du anklager et firma eller webshop.

Vi håber også du finder din vare et andet sted.

Morten, Mie, Julie, Henrik, Søren og Marie

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Umuligt at komme i kontakt med KopK

Umuligt at komme i kontakt med KopK. De svarer ikke retur på henvendelser via kontakt formularen på deres hjemmeside, og de har intet tlf nr. man kan ringe til.
Har opgivet at komme i kontakt med dem.

8 de agosto de 2024

Kære Lars,

Beklager meget din oplevelse med os. Vi har desværre ikke modtaget dine mails.

Du må meget gerne skrive på info@kopk.dk. Så svarer vi indenfor 24 timer.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre os.

Morten / KopK.dk

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Langsom behandling og ingen kundeservice

Min oplevelse er at de er utroligt langsomme til at behandle ordre. Jeg har nu efter en uge intet andet hørt fra dem end en kvittering på købet, og min ordre står blot som bekræftet. De er desuden umulige at komme i kontakt med, jeg har forsøgt både pr telefon (nummeret eksistere ikke), pr mail og gennem deres besked funktion på hjemmesiden, men uden reaktion og svar. Jeg håber jeg modtager min vare på et tidspunkt, men som det er nu fortryder jeg at jeg handlede med dem.

OPDATERING:
De har nu skrevet at de ikke kan sende varen på grund af en fejl i lagerbeholdningen, medmindre at jeg placere endnu en ordre ved dem. De penge jeg har betalt i første omgang er jo stadig reserveret ved min bank en måned frem og jeg er nødt til enten at stole på dem eller finde varen andet steds, det er den dårligste oplevelse med nethandel jeg har haft, imponerende.

12 de julio de 2024

Kære Nicolaj,

Beklager meget din oplevelse med os. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt var i de skønneste orden og fine…

Alt var i de skønneste orden og fine produkter.

5 de julio de 2024

Kære Camilla,

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse! Og tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse herinde!

Stort og godt udvalg

1 de julio de 2024

Kære Jan,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De har et godt vare sortiment og man…

De har et godt vare sortiment og man går næsten aldrig forgæves for at finde det du lige står og har brug for eller gaven til fødselsdaggave.

8 de junio de 2024

Kære Poul,

God service 😊

De er altid venlige, smilende og gode til at forklarer om de ting , man ønsker at købe 😊

Samt man altid er velkommen , det føler jeg i hvert fald 😊

16 de junio de 2024

Kære Jette,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt og bestille og de har hurtig…

Nemt og bestille og de har hurtig levering

20 de junio de 2024

Kære Sus,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid gode og fristende tilbud

Altid gode og fristende tilbud.
Elsker det store sortiment og at hjemmesiden er nem at navigere rundt på

12 de junio de 2024

Kære Katja,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God butik med fine varer

Kære Tine,

Top betjening

Godt produkt udvalg, kvalitets varer og rigtig god forsendelse.

15 de junio de 2024

Kære Ragna,

Alt var godt

Alt var godt

Kære Jette,

Utroligt nemt og tilgængeligt

Kære Lissi,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode tilbud og hurtig levering

Kære Lisbeth,

Modtog en defektvarer.

Jeg har nu været nødsaget til at skrive endnu en mail fordi jeg stadig ikke har modtaget svar.

Jeg købt en fitness Air Walker og den blev hentet d. 21/7 og samlet d. 23/7 af min svigersøn. Undervejs opdrager jeg at der er nogle skrammer/ ridser, men vælger at tænke det er hvad det er, dette var min svigersøn ikke enige i. Vi får den samlet og HELDIGVIS opdrager vi INDEN en stille sig på den at den går fra i styrepinen oppe ved det færdigstøbte område, dette er gældende for begge sider. I kan se billeder gennem den mail jeg har skrevet som jeg ENDNU ikke har modtaget svar for. Det er problematisk at stå i en situation med en så stor varer som jeg ikke kan bruge, ikke ved hvad jeg skal gøre af og som for mig ligner en der godt kunne have været samlet og sendt retur til jer og derefter sendt videre til ny kunde (mig). Denne skulle være brugt til genoptræning af opereret knæ, så derfor er det virkelig problematisk at modtage en defekt varer af flere årsager.

den første mail er skrevet søndag d. 23/7 og på jeres side står der en svar tid på 24 timer. Har i går d. 27/7 skrevet endnu en mail og stadig ikke modtaget svar.

Så indtil nu er vi på 5 dage = 120 timer i stedet for 24 (og det er hvis vi havde modtaget svar i dag som stadig ikke er tilfældet) Det er en ommer..

Hilsen
Anne-Marie (dette er min datters trustpilot som der skrives fra).

23 de junio de 2024

Kære Anne-Marie,

Tak for din anmeldelse! Og tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse herinde!

Vi beklager meget din oplevelse.

Vi har aldrig modtaget dine mails og har med det samme taget kontakt til dig, da vi så din anmeldelse.

Håber du har fået vores mail.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er umuligt at komme i kontakt med…

Det er umuligt at komme i kontakt med jer. Jeg bestilte min vare den 14.06. I har trukket pengene samme dag; men jeg har INTET set eller hørt til min bestilling.

24 de junio de 2024

Hej Lene

Beklager din oplevelse. Håber vi har fået styr på det og du har modtaget din ordre.

Rigtig god dag

Mvh
Henrik / KopK.dk

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.