Wat mij ineens opviel is dat zij het over kortingen hebben op artikelen per categorie, maar als je dan op de site (Amazon in dit geval) gaat kijken, zijn die kortingen er vaak al vanaf. Wat dit bedrij... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Dit bedrijf blijft maar kortingscodes uitgeven voor mijn bedrijf die niet bestaan. Duidelijk Phissingsite!!! Ze zoeken online naar echte codes maar van bedrijven waar ze niks van kunnen vinden ver... Ver más
La empresa ha respondido
Altijd leuke kortingen, waar ik heerljjk van kan genieten. helaas door mij eige een foute registratie gedaan waardoor ik een leuke cadeaubon ben misgelopen. Contact opgenomen, waarbij ik goede uitleg... Ver más
La empresa ha respondido
Is allemaal nep. De positieve reviews ook. Alle linkjes leiden tot reclame. Dat is hun verdienmodel. Asociale misleiding en zouden wellicht zelfs vervolgd moeten worden voor oplichting
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Kortingscode.nl is de grootste website in Nederland voor online besparen.
Información de contacto
Van Ostadestraat 149, 1073TK, Amsterdam, Holanda
- www.kortingscode.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Goede oplossingen!
Reageerde netjes op mailtjes met vragen en hebben naar een goede oplossing gezocht!

Respuesta de Kortingscode.nl
Kortingen lopen nogal eens fout .Of…code
Kortingen lopen nogal eens fout .Of oude datum of niet erkend

Kortingscode fijne site
Via kortingscode vind je bijna altijd wel een code voor extra kortingen of bijv. bonnen. Ze helpen je ook snel en netjes als er iets is. Ik kijk altijd even op de site voordat ik een aankoop doe.

Respuesta de Kortingscode.nl
Toch naar tevredenheid opgelost!
Wij zijn zeer tevreden over Kortingscode hoe zij e.e.a. voor ons hebben opgelost. We hadden helaas de kleine lettertjes niet goed gelezen.

Niks anders dan lof
Niks anders dan lof! Wegens onwetendheid liep ik een cadeaukaart mis. Ik had een mail gestuurd en de klantenservice heeft het voor mij opgelost. Bedankt voor deze super service kortingscode.nl!

Super!
Super!
In eerste instantie kreeg ik geen kortingscode, maar na even mailen en de factuur van de bestelling (waarbij ik de kortingsbon zou krijgen) doorsturen, alsnog mijn kortingsbon ontvangen!
Bedankt!

Super goede ervaring
Super goede ervaring!
Kortingscode werkte en een super vriendelijke klantenservice!

Prima site
Meestal werken de kortingscodes, wat erg prettig is. Soms zijn ze helaas al verlopen, dat had ik vandaag met Zalando. Verder vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice, alleen nog geen gehoor of ik wel of niet mijn voucher krijg. Verder fijn als je lid bent van de mailing, dat krijg je tijdig alle kortingen door.

Geweldig
Ik maak er veel gebruik van. Er is altijd wel iets waaraan ik iets heb!

Goede en diverse kortingscodes
Goede en diverse kortingscodes, prima!

Respuesta de Kortingscode.nl
Hele fijne site om te gebruiken
Hele fijne site om te gebruiken, altijd goede kortingen.
Top site!

Top site!!!!
Echt top deze site! Al superveel geld bespaart hierdoor!!
Dominos
Lekker knoflookbroodje gratis gekregen via deze website. Was echt lekker. Topservice!
Ook handig om kortingen van bijvoorbeeld bol.com in een oogopslag te zien.

Ik gebruik regelmatig kortingscode.nl
Ik gebruik regelmatig kortingscode.nl. Ik denk dat ik echt bakken met geld bespaar zo. Super service, makkelijk te gebruiken en te navigeren en ik heb er nooit problemen mee. Keep it up!

Uber Eats
Fijn gebruik kunnen maken van een goede korting bij Uber Eats. Zal zeker vaker de website raadplegen voordat ik een aankoop doe.

Aankoop Nike Air Force 1 met kortingscode
Aangekocht: Nike Air Force 1 Low herenschoenen.
Mooie stevige lederen schoenen. Brede schoen, goed voetbed. Zeker aan te raden! Ben er zeer tevreden over! En kreeg ook nog eens een mooie kortingscode bij de aankoop! Dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen!

Respuesta de Kortingscode.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.