Wat mij ineens opviel is dat zij het over kortingen hebben op artikelen per categorie, maar als je dan op de site (Amazon in dit geval) gaat kijken, zijn die kortingen er vaak al vanaf. Wat dit bedrij... Ver más
Dit bedrijf blijft maar kortingscodes uitgeven voor mijn bedrijf die niet bestaan. Duidelijk Phissingsite!!! Ze zoeken online naar echte codes maar van bedrijven waar ze niks van kunnen vinden ver... Ver más
La empresa ha respondido
Altijd leuke kortingen, waar ik heerljjk van kan genieten. helaas door mij eige een foute registratie gedaan waardoor ik een leuke cadeaubon ben misgelopen. Contact opgenomen, waarbij ik goede uitleg... Ver más
La empresa ha respondido
Is allemaal nep. De positieve reviews ook. Alle linkjes leiden tot reclame. Dat is hun verdienmodel. Asociale misleiding en zouden wellicht zelfs vervolgd moeten worden voor oplichting
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Kortingscode.nl is de grootste website in Nederland voor online besparen.
Van Ostadestraat 149, 1073TK, Amsterdam, Holanda
- www.kortingscode.nl
No ha contestado las opiniones negativas
solved my issue in the best possible manner
I had an issue with receiving my korting,
I mailed Kortingscode.nl, and received a quick reply with a perfect solution in not time!
I'm very happy with the service, and I highly recommend it based on this experience

Respuesta de Kortingscode.nl
Goede service en betrouwbare club
Goede service en betrouwbare club!
Na onduidelijkheid over een aangeboden korting ook top geholpen door een heel meedenkende en vriendelijke klantenservice. Daardoor was de onduidelijkheid binnen een dag opgelost.

Respuesta de Kortingscode.nl
Altijd goeie aanbiedingen en kortingen…
Altijd goeie aanbiedingen en kortingen beschikbaar. Soms wel wat oude kortingscodes aanwezig die niet meer werken, dat is jammer.

Echt een aanrader.
Geweldige service. Net mijn kortingscode ontvangen.
Bedankt voor jullie goede service.

Prima service
Prima service, duidelijke en overzichtelijke site, leuke kortingen

Kortingscode goed kunnen gebruiken
Kortingscode goed kunnen gebruiken, gratis postzegel, maar ik blijf reminders krijgen om een review te schrijven. Dan maar tweemaal.....

Respuesta de Kortingscode.nl
Het is meegenomen om de kortingscode te…
Het is meegenomen om de kortingscode te checken,om voordeel bij de aankopen te hebben .Gezien de situatie om je inkopen te doen.

Respuesta de Kortingscode.nl
Zeer attente dienstverlenende klantenservice, klant staat centraal
Mijn complimenten voor het gehele proces.
Vanaf de start tot en met het
eind is er aandacht voor de klant. Op de inhoud en elke vraag wordt keurig geantwoord en bovendien naar een oplossing gezocht.
Ook met het informeren van termijnen van reageren, kan ik alleen meer dan positief op reageren.
Het is duidelijk te bemerken dat de klant centraal staat.

Wat een fantastisch bedrijf
Wat een fantastisch bedrijf. Met supervriendelijke mensen!

Goeie website veel kortingscodes
Goeie website voor het vinde van kortingscodes.
Er is niet altijd een kortingscode voor alle websites maar wel heel veel. Ik heb bij adidas iets besteld met 25% kortingscode, echt super!!! Dankjewel!

Kortingscode Bol.com
Kortingscode gevonden via Kortingscode.nl en hier de verzendkosten mee bespaard. vanuit mijn optiek: TOP dus.

Respuesta de Kortingscode.nl
Makkelijk besparen, snelle website en erg overzichtelijk
Shop zelf niet heel veel op het internet, maar deze site heeft meestal wel aanbiedingen dan wel tips beschikbaar die je toch vrij gemakkelijk hebben besparen. Grootste voordeel voor mij is dat de website erg snel en overzichtelijk is, scheelt veel ergernissen. Met name op kleding is er via de site al snel te besparen.
Wat mij betreft in ieder geval een aanrader als een shop je om een 'kortingscode' vraagt.
Más información sobre otros tipos de reseñas.