Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat mij ineens opviel is dat zij het over kortingen hebben op artikelen per categorie, maar als je dan op de site (Amazon in dit geval) gaat kijken, zijn die kortingen er vaak al vanaf. Wat dit bedrij... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit bedrijf blijft maar kortingscodes uitgeven voor mijn bedrijf die niet bestaan. Duidelijk Phissingsite!!! Ze zoeken online naar echte codes maar van bedrijven waar ze niks van kunnen vinden ver... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd leuke kortingen, waar ik heerljjk van kan genieten. helaas door mij eige een foute registratie gedaan waardoor ik een leuke cadeaubon ben misgelopen. Contact opgenomen, waarbij ik goede uitleg... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Is allemaal nep. De positieve reviews ook. Alle linkjes leiden tot reclame. Dat is hun verdienmodel. Asociale misleiding en zouden wellicht zelfs vervolgd moeten worden voor oplichting

Información sobre la empresa

1. Servicio de cupones
  2. Tienda de promociones

Escrito por la empresa

Kortingscode.nl is de grootste website in Nederland voor online besparen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

solved my issue in the best possible manner

I had an issue with receiving my korting,
I mailed Kortingscode.nl, and received a quick reply with a perfect solution in not time!

I'm very happy with the service, and I highly recommend it based on this experience

9 de agosto de 2021

Dear Asaf Ben-Yehuda,

Thank you so much for taking the time to write a review. We are very pleased to hear you were satisfied with our service!
We wish you loads of shopping fun in the nearby future.

With kind regards,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en betrouwbare club

Goede service en betrouwbare club!
Na onduidelijkheid over een aangeboden korting ook top geholpen door een heel meedenkende en vriendelijke klantenservice. Daardoor was de onduidelijkheid binnen een dag opgelost.

28 de julio de 2021

Beste Petra Weideveld,

Hartelijk dank voor het schrijven van een review en uw vertrouwen in Kortingscode.nl! Fijn om te horen dat wij uw onduidelijkheid hebben kunnen wegnemen.

Nog veel shopplezier toegewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd goeie aanbiedingen en kortingen…

Altijd goeie aanbiedingen en kortingen beschikbaar. Soms wel wat oude kortingscodes aanwezig die niet meer werken, dat is jammer.

27 de julio de 2021

Beste Maaike,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Fijn om te horen dat u zo positief bent over ons, dat waarderen wij zeer!

Echt een aanrader.

Geweldige service. Net mijn kortingscode ontvangen.
Bedankt voor jullie goede service.

3 de julio de 2021

Dag Maria,

Wat fijn om te horen! Graag gedaan!

Prima service

Prima service, duidelijke en overzichtelijke site, leuke kortingen

2 de julio de 2021

Beste Ilona Bozsoki,

Hartelijk dank voor het schrijven van uw review en goed om te horen dat u tevreden bent over ons :)

Kortingscode goed kunnen gebruiken

Kortingscode goed kunnen gebruiken, gratis postzegel, maar ik blijf reminders krijgen om een review te schrijven. Dan maar tweemaal.....

27 de junio de 2021

Respuesta de Kortingscode.nl

Hartelijk dank voor uw review. Zou u contact met ons op kunnen nemen via contact.rewards.nl@joingsg.com dan kunnen we de reminders uitschakelen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het is meegenomen om de kortingscode te…

Het is meegenomen om de kortingscode te checken,om voordeel bij de aankopen te hebben .Gezien de situatie om je inkopen te doen.

21 de junio de 2021

Beste Els Van Buuren,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Fijn om te horen dat u zo positief bent over ons! Wij wensen u veel shop plezier toe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer attente dienstverlenende klantenservice, klant staat centraal

Mijn complimenten voor het gehele proces.
Vanaf de start tot en met het
eind is er aandacht voor de klant. Op de inhoud en elke vraag wordt keurig geantwoord en bovendien naar een oplossing gezocht.
Ook met het informeren van termijnen van reageren, kan ik alleen meer dan positief op reageren.
Het is duidelijk te bemerken dat de klant centraal staat.

18 de junio de 2021

Beste Lucia,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de service van Kortingscode.nl.

Wat een fantastisch bedrijf

Wat een fantastisch bedrijf. Met supervriendelijke mensen!

17 de junio de 2021

Beste Miriam,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Dat waarderen wij zeer!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goeie website veel kortingscodes

Goeie website voor het vinde van kortingscodes.
Er is niet altijd een kortingscode voor alle websites maar wel heel veel. Ik heb bij adidas iets besteld met 25% kortingscode, echt super!!! Dankjewel!

4 de febrero de 2021

Beste Tinus,

Hartelijk dank voor het schrijven van een review en uw vertrouwen in Kortingscode.nl. Goed om te horen dat u een mooie korting heeft gekregen bij adidas!

Kortingscode Bol.com

Kortingscode gevonden via Kortingscode.nl en hier de verzendkosten mee bespaard. vanuit mijn optiek: TOP dus.

8 de junio de 2013

Beste Monique,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Dat waarderen wij zeer!

Groetjes,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makkelijk besparen, snelle website en erg overzichtelijk

Shop zelf niet heel veel op het internet, maar deze site heeft meestal wel aanbiedingen dan wel tips beschikbaar die je toch vrij gemakkelijk hebben besparen. Grootste voordeel voor mij is dat de website erg snel en overzichtelijk is, scheelt veel ergernissen. Met name op kleding is er via de site al snel te besparen.

Wat mij betreft in ieder geval een aanrader als een shop je om een 'kortingscode' vraagt.

13 de mayo de 2013
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.