kortshop.no Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Eventos y entretenimiento

Escrito por la empresa

Kortshop produserer trykksaker til bryllup, barnedåp, fest, konfirmasjon og jul. Produkter som invitasjon, takkekort, bordkort, festprogram, dørskilt, julekort, kalender

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Bestillte bryllupsinvitasjoner

Bestilte invitasjoner til bryllupet vårt.
Det var så mye fint å velge mellom!
Fikk raskt svar etter at jeg hadde lagt inn bestillingen, og det gikk fort å gjøre noen små endringer.
Elsker at det er en liten norsk bedrift.
Alt kom i posten etter en noen få dager og resultatet ble helt perfekt.
Anbefales på det sterkeste! Bruker dem gjerne igjen.

18 de mayo de 2026

Anbefales!

Anbefales!
Jeg skulle bestille innbydelse til dåp, på Kortshop var det så mye flotte alternativer til innbydelse som jeg ikke fant andre plasser.
Super rask tilbakemelding om produktet og jeg kunne legge inn kommentarer på det jeg ville endre evt før produksjon, god service og rask levering! Produktet var superfint og oppleves av god kvalitet, i tillegg til at det er en liten norsk bedrift i Ålesund som lager dette her, det er gøy! Kommer absolutt til å benytte meg av videre!

16 de enero de 2026

Anbefales

La inn bestillingen på konfirmasjonskort mandag kveld, tirsdag formiddag fikk jeg Mail med to versjoner fra designer. Valgte den ene og fredag mottok jeg kortene i posten. Nydelig innpakket og perfekte kort.
Tusen takk til Kortshop, både konfirmanten og jeg er veldig fornøyde:)

21 de julio de 2023

10/10 opplevelse med Kortshop

10/10 opplevelse med Kortshop. Vi var sent ute med å bestille trykksaker til vårt bryllup - Martine hjalp oss å designe, trykke og sende alt vi behøvde på kun 2 dager! Hadde jeg ikke måttet jobbe hadde det nok gått på en. Jeg er også veldig imponert over deres online-løsning, og kan egentlig ikke anbefale Kortshop nok. Kommer til å handle her igjen!

30 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig opplevelse, bortkastet tid og penger ut vinduet

Bestillte kort og gjestebok til dåp. Først, utformingen av kortet tok veldig lang tid. Dialogen går ut på å skrive meldinger med designer, hvorpå det viser seg at designeren ikke leser meldingene orntlig og derav ikke legger inn ønskede endringer/resultat. Ble informert om at en kunne velge symboler/illustrasjoner fra et nettsted, og fikk vite etterpå at da må en betale flere hundre kroner ekstra om de skal benyttes.. Gjesteboken er et kapittel for seg da produktet er et tynt hefte og ikke en bok.. Avtalte også å få den levert med ekstra stor spiral etter deres forslag. Fikk gjesteboken uten noen ekstra stor spiral (ingen ekstra rom til å lime inn bilder) og fikk beskjed i ettertid at de aldri leverte med ekstra stor spiral.. Så fikk jeg beskjed om at jeg kunne få sende gjesteboken tilbake mot egen regning og få den refundert. Har sendt dem gjesteboken og nå sier de at de ikke har fått den i retur.. Tusen takk. Hadde spart meg for bryet om jeg hadde kastet pengene ut vinduet med en gang..

18 de abril de 2023

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.