Lab9 - Apple Premium Reseller

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Je suis allée ce matin pour des renseignements sur iPhone et j’ai été très bien conseillée avec de la patience. Ce monsieur était génial et j’y avais déjà été pour une tablette et autre iPhone et... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zaterdag in Olen er een nieuwe I Phone 17 gekocht + AirPods en screen protector. Zeer tevreden van de service . Nochthans met enige reserve er binnen gestapt. Nadat ik door hun voorgangers daar (swit... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Apple watch laadde niet meer op. Afspraak gemaakt online te Waasland shopping lab 9. Geen minuut moeten wachten. Onmiddellijk de mogelijke problemen besproken, mocht Watch een uurtje achterlaten..... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn IPhone 15 (18 maanden oud) binnen gebracht bij Lab9 Genk omdat hij plots voortdurend uitviel tijdens het gebruik. Ik werd onmiddellijk geholpen en na een uurtje kreeg ik al verslag van de een eer... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de informática
  2. Tienda de celulares
  3. Tienda de ordenadores y accesorios

Escrito por la empresa

Je vindt alles van Apple en een uitgebreid aanbod accessoires van andere topmerken in onze winkels, terwijl je kan genieten van een uitstekende service in een klantvriendelijke omgeving.

Información de contacto

Incumplimiento de directrices

Todas las opiniones

183 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer deskundig verder geholpen in de…

Zeer deskundig verder geholpen in de winkel. Enkele vragen en problemen. Voor elks een oplossing gevonden.

10 de julio de 2026

Dag Braem

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Équipe d’une grande gentillesse et…

Équipe d’une grande gentillesse et efficacité. Au top

9 de julio de 2026

Bonjour benedicte
Nous vous remercions pour votre commentaire positif sur votre récente visite dans notre magasin. N'hésitez pas à nous faire savoir ce que nous pouvons faire pour vous à l'avenir.

Objectif atteint

Objectif atteint

7 de julio de 2026

Bonjour Olivier

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze verkoper is heel vriendelijk en…

Deze verkoper is heel vriendelijk en behulpzaam En heel goed in zijn werk
( Verkoper is Meys )

3 de julio de 2026

Dag Klant

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super vriendelijke bediening door…

Super vriendelijke bediening door Aaron. Merci!!!!!!

1 de julio de 2026

Respuesta de Lab9 - Apple Premium Reseller

Wat leuk om te horen, bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je zo'n fijne ervaring had met Aaron. Tot snel!

Infos iPhone

Ce monsieur était génial et j’y avais déjà été pour une tablette et autre iPhone et conseillée exactement de la même façon avec patience et sourire .

Je ne rappelle pas du prénom de ce monsieur mais super
Merci encore pour votre gentillesse et dévouement

1 de julio de 2026

Dag Nadège

Dankjewel voor uw positieve beoordeling over uw recente bezoek aan onze winkel. Laat ons gerust weten mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen doen.

Ze helpen waar ze kunnen

Ze helpen waar ze kunnen

18 de junio de 2026

Hallo Nadia

Bedankt voor je beoordeling voor Lab9. We zouden het erg op prijs stellen als je ons wat meer over je ervaring zou kunnen vertellen.

Je kunt contact met ons opnemen via customer.care@lab9.be.

Met vriendelijke groet, Alex

Goede klantenservice

Goede klantenservice! Ik ben trots op mijn nieuwe aankoop

20 de junio de 2026

Bonjour Arne

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel goede service en super bediening! Vorige week had ik problemen door een…

Vorige week had ik problemen door een update op mijn computer. Niet fijn als je er niets mee kan doen. Ik ging naar Lab9 en werd daar zeer vriendelijk onthaald door twee jonge werknemers. Ze hebben er alles aan gedaan om me te helpen. Super vriendelijk en behulpzaam. Lab9 mag terecht fier zijn op zijn werknemers. Proficiat!

11 de junio de 2026

Dag Ilse

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Une fois de plus j’ai été dépannée avec…

Une fois de plus j’ai été dépannée avec mon vieux Mac. Service de qualité compétences et bienveillance sont toujours au rendez vous

15 de junio de 2026

Bonjour Sabine
Nous vous remercions de nous avoir fait part de votre expérience. Nous espérons vous revoir bientôt.

Aankoop iphone 17

Giliam heeft heel rustig en volledig al mijn vragen beantwoord

8 de junio de 2026

Respuesta de Lab9 - Apple Premium Reseller

Super fijn om te horen, Manuela! We zijn blij dat je zo goed geholpen bent. Bedankt voor je mooie review!

Zaterdag (06/2026) les AI Apple intelligence

Zaterdag (06/2026) voormiddag de les gevolgd van "AI Apple Intelligence". Een behoorlijk ingewikkeld onderwerp levendig en in verstaanbare taal gebracht door de lesgever.

6 de junio de 2026

Respuesta de Lab9 - Apple Premium Reseller

Wat fijn om te horen dat je de les over "AI Apple Intelligence" interessant vond! We zijn blij dat de lesgever het onderwerp op een duidelijke manier kon overbrengen. We hopen je snel weer te zien bij een van onze volgende lessen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We werden heel vriendelijk onthaald én…

We werden heel vriendelijk onthaald én supergoed geholpen door Giliam (shopping Wijnegem). Dikke duim voor deze verkoper!

5 de junio de 2026

Respuesta de Lab9 - Apple Premium Reseller

Wat fijn om te horen, bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat Giliam je zo goed heeft geholpen. Tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer respectvol hulpvol mensen ze staan…

Zeer respectvol hulpvol mensen ze staan met open armen voor je klaar om je te helpen om de beste keuze te maken ze durven ook hun mening te uiten wat zeker goed is zodat je niet uit de winkel gaat zonder de goeie product

Dag Douaa

Zeer goede hulp

Zeer goede hulp. Kort en krachtig

Dag Rosette

Goeie service

Bonjour Jordy

Très contente de mon dépannage

Très contente de mon dépannage

1 de junio de 2026

Bonjour Yvette

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goed en snel geholpen door Giliam…

Zeer goed en snel geholpen door Giliam en Marijn 👌

1 de junio de 2026

Dag klant

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.