Lægelinien Opiniones

4. Servicios médicos locales
  5. Centro médico
  6. Servicio de certificados médicos

Escrito por la empresa

ENG - Lægelinien provides medical assessment and guidance in Danish and English through telephone consultations or doctor visits in Denmark - DK - Lægelinien tilbyder lægelig vurdering og rådgivning på dansk og engelsk via telefonkonsultation eller sygebesøg i Danmark -

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Professional and prompt

Dr Al Shahrestani was prompt and professional. I wish every country had a service as easy as this. I asked for a house call and within a few hours at the exact time he said he would arrive he did. His treatment for my condition was exact and I am grateful.

3 de enero de 2026

Varm anbefaling herfra

Har døjet med mavesår og spiserørs sår i noget tid nu, og er blevet smidt rundt i systemet, hvor jeg ofte har stået med flere spørgsmål end svar. Morten var grunding, og satte rigeligt med tid af, til at jeg kunne få afklaring på mine problemer. Kan varmt anbefale lægelinien!

9 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Desværre ikke muligt at få en læge på sygebesøg.

Desværre ikke muligt at få en læge på sygebesøg om 2 dage, hvor der vil kunne være dækning på kontoen til betaling.
Ønskede ikke at vurdere et stærkt hævet ben med omfattende hæmatomer og deraf afledte voldsomme smerter.
Troede muligvis at mit ærinde først og fremmest drejede sig om udskrivelse af stærke medikamenter, hvor jeg tværtimod ønskede, at sikre mig et hjemmebesøg af en læge for en faglig vurdering i tide.
Egen læge er allerede booket.
Ufatteligt at det skal være så problematisk at modtage sygebesøg i hjemmet - 1813 lader forstå, at noget sådan kun kan tilstås døende patienter.
Der er noget helt galt i et sundhedsvæsen, når mistillid og mistro i forhold til patienterne vægter højere end det at turde møde et menneske, der rækker ud efter hjælp, i øjenhøjde, og valget bliver til en afvisning på et forudfattet meningsgrundlag.
Er den lægefaglige uddannelse mon tilstrækkelig her i landet?

28 de abril de 2024

Effektivt, hurtigt og menneskeligt

Morten kom ud til vores 2-årige søn i weekenden. Han svarede hurtigt, fulgte op og var her hurtigt. Vores søn blev grundigt og tålmodigt tjekket og vi fin svar på alle vores spørgsmål.

I stedet for at sidde i et venteværelse på en akutmodtagelse kunne vi vente (kortvarigt!) i trygge rammer herhjemme.

Konceptet fungerer godt og vi kan uforbeholdent anbefale særligt Morten!

3 de febrero de 2024

Super hurtig effektiv behandling

Fik atrieflimmer. Lægen kom efter 15 minutter, undersøgte mig og fik mig indlagt akut efter andre 15 min.
Fulgte derudover op ved at ringe og høre til hvordan det gik.
Super effektiv og professionel behandling.
Mine bedste anbefalinger!

24 de septiembre de 2021

Hurtig og kompetent service

Jeg har normalt ikke så megen interaktion med lægevæsenet, da jeg (heldigvis) yderst sjældent fejler noget der kræver lægehjælp.

Imidlertid døjer jeg pt. med nogle gener i mit ene øje, og havde derfor et spørgsmål, til de øjendråber jeg har fået ordineret.

Fandt frem til Lægelinien, og fik en hurtig og kompetent service fra en venlig læge, som rådgav mig omkring min medicin.

Det var en hurtig og effektiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

17 de diciembre de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.