Edelliset kynttilälamput olin ostanut tavaratalo HongKongista Keravalta ja vuosi oli 2014. Varalampuja oli jälkellä 3 kpl, kun aloin etsiä uusia. Suomesta ei löytynyt mistään millään hakutuloksella... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Pakettini toimitettiin melkein 100 km:n päähän toimipisteeseen, mistä sitä ei voitu kääntää lähemmäksi, vaikka joka taholta yritimme. Ei ole Postnordista toimittajaksi - eikä Lampan.fi:stä saatu apua... Ver más
Saimme aivan ihanan tuotteen kotiovelle asti tuotuna. Manola 20 on ollut haaveissani jo pitkään ja täältä sai parhaimman Black Friday alennuksen. Toimituksessa kesti kauan eli parisen kuukautta mutta... Ver más
Valaisin on hyvin viiimeistelty ja muutoinkin korkea laatuinen, mikä oikeuttaa korkeamman hinnan verrattuna tyypillisesti kaupoista löytyviin tuotteisiin. Minut informoitiin hyvin varastotilanteesta j... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Norgårdsvägen, 451 75, Uddevalla, Suecia
- www.lampan.fi
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen…
Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen (lampunvarjostin). Tilausprosessi oli helppo ja toimitus todella nopea. Täydet pisteet!
Valkoinen pöytälamppu nopea toimitus
Kaikin puolin nopea toimitus ja kuva vastasi tuotetta.
Hyvin toimi kaupanteko
Tuote oli sivuston mukaan varastossa, mutta oli loppu, kun tilaukseni saapui. Hyvin infottiin tastä ja että odotellaan niitä varastosta. Tuotteet saapuivat silti todella nopeasti ja erittäin hyvin pakattuina ja ehjinä (lasiset lamppukuvut). Olen erittäin tyytyväinen :)
Monipuolinen valikoima
Monipuolinen valikoima. Minulle ilmoitettiin, että tuotetta ei ollut tilaushetkellä saatavilla, mutta toimittavat heti kun sitä saadaan lisää. Tuoteen sai maksaa vasta sen jälkeen, kun tilaus oli toimitettu asiakkaalle. Tämä oli erinomainen luottamus asiakasta kohtaan.
Tarvittavia tuotteita ei löytynyt muualta
Tarvittavia tuotteita en löytänyt muualta🤩
Alku oli hankala
Alku oli hankala, t.s. ei toiminut suomenkielinen websivu ollenkaan. Muutama päivä myöhemmin toimikin sujuvasti, eli tilaus meni perille ja tavara saapui kahdessa vuorokaudessa.
Sujui hyvin
Hei, tilaus sujui hyvin ja helposti. Paketti tuli nopeasti vaikka ei ollut varastossa tuotetta vaan tilattavissa.
Kiitos
Kiitos, oli hyvää ja nopeaa palvelua. Olen aikaisemminkin ostanut teiltä.
Leverans till fel adress
Iso valikoima klassisia varjostimia
Iso valikoima klassisia varjostimia! Hyvä ja nopea palvelu.
Tilaus sujui normaalisti. Suosittelen.
Tilaus sujui normaalisti, mutta sen jälkeen sain viesti että tuotetta ei ollutkaan varastossa ja se lähetetään mulle heti kun se saapuu. Ei mennyt vuorokauttakaan kun sain viestin että tuote on lähetetty.
Tuote toimitettiin nopeasti ja se oli erittäin hyvin pakattu.
Tuote oli juuri sellainen kun halusin.
Asiakaspalvelu oli tehokasta ja saimme…
Asiakaspalvelu oli tehokasta ja saimme vaihdettua hajonneet tuotteet helposti ja myös vain osan yhden paketin sisällöstä.
Yksi tähti pois siitä, kun tuotteissa oli kahdella eri lähetyskerralla molemmissa lähetyksissä vialliset tuotteet. Vika voi olla toki myös Ifö:n päässä, jos tuotteita ei tarkasteta lampan:lla.
Ystävällinen palvelu
Ystävällinen palvelu, ja se toimi kun asioi ruotsiksi. Tuote oli juuri sellainen kuin olin odottanutkin. Hinta ehti halventua odotellessa 6 viikkoa toimitusta, koska tuotetta ei ollut varastossa.
Nopea toimitus
Nopea toimitus, kivan oloinen laadukas lamppu. Himmennin olisi sittenkin voinut olla kiva mutta en tajunut sitä ostovaiheessa hankkia.
Todella nopea toimitus ja hyvin pakattu.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.