Det jeg manglede var på super-tilbud, så placerede en ordre. Fik mail dagen efter om at de ikke have hele min ordre på lager, men ville skaffe den hjem fra en af deres butikker. (Bestilte d 13 juli og... Ver más
La empresa ha respondido
Land og fritid i Thisted har den sødeste og mest hjælpfulde ekspedient. Jeg havde et ærinde og hvad brug for hjælp som var helt udenfor hvad butikken tilbyder, men hun hjalp mig stadig. Jeg kvittered... Ver más
La empresa ha respondido
Billige mejsekugler som bliver endnu billigere hvis man bliver medlem. Jeg kunne godt ønske mig, at man kan følge forsendelsen, så man ikke er bundet til at være hjemme hele dagen flere dage i træk. H... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig ekspedition og levering. Rummet i kassen var udnyttet imponerende godt - ingen spildplads. Nemt at bestille varerne på hjemmesiden Jeg købte fuglefoderbolde fra Prime garden, 50 stk/4 kg o... Ver más
La empresa ha respondido
Land & Fritid leverer kvalitet og professionel rådgivning til alle med hus, have, kæledyr samt hobbylandbrug. Vi fører et fuldt program af kvalitetsprodukter fra flere professionelle leverandører. Land & Fritid er en landsdækkende butikskæde med 41 butikker. Vi fører en lang række produkter inden for foder, gødning, hegnsartikler og udstyr til hest og rytter samt kæledyr, biobrændsel, forsikringer, alarmer og meget mere – og vi gør alt for, at det skal være nemt, sikkert og trygt at være kunde. Land & Fritid er en butikskæde under DLG Service A/S – en del af DLG koncernen.
Ballesvej 2, 7000, Fredericia, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Land & fritid (DLG Service A/S)
Super hurtig levering og trods både rottefænger og andres råd om at “devisen” ikke virkede er vi nu fri for rotter

Respuesta de Land & fritid (DLG Service A/S)
During the delivery they damaged my drain gutter in the drive way!
They could at least informed me about the incident but they didn't!

Respuesta de Land & fritid (DLG Service A/S)
Ok priser... hurtig og præcis levering og et godt produkt. Handler der snart igen.

Respuesta de Land & fritid (DLG Service A/S)
Jeg bor langt fra en fysisk butik og sætter derfor stor pris på fri fragt.

Respuesta de Land & fritid (DLG Service A/S)
Leverer utrolig hurtigt og varerne er altid fine

Respuesta de Land & fritid (DLG Service A/S)
Alltid gode vare til den rette pris og hurtig levering

Respuesta de Land & fritid (DLG Service A/S)
Nemt at bestille varerne på hjemmesiden
Jeg købte fuglefoderbolde fra Prime garden, 50 stk/4 kg og fuglene er vilde med dem

Respuesta de Land & fritid (DLG Service A/S)
Leveringen var hurtig, venlig chauffør.
Produkternes kvalitet er super og lever op til beskrivelsen.