Er waren wat kleine hick-ups met de site, maar na (heel snel) telefonisch contact werd alles razendsnel en kwalitatief uitstekend geregeld. Volgende dag werd het product (precies zoals beschreven o... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Wij ontvingen een tas waar enkele krassen op zaten. Na dat wij dit telefonisch hadden gemeld (wel zo prettig), werd er zonder dat men ons ook maar één vraag stelde, direct een nieuw exemplaar van de t... Ver más
Ben zeer tevreden over mijn bestelling (Eastpak tas). Had een vraagje over de garantie, De medewerkster wist niet meteen het antwoord op mijn (lastige) vraag maar heeft precies uitgezocht hoe het zat... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Lataza
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Laptoptassen alleen maar zwart en saai? Echt niet meer! Lataza biedt online een groot assortiment trendy dames laptoptassen, heren laptoptassen én iPad en iPhone cases aan.
Zeer goede service en klantgerichtheid, zowel vóór, tijdens als na het bestellen. Makkelijk bereikbaar via mail, telefoon en livechat.
Gratis en snelle verzending binnen België, Nederland en Duitsland.
Información de contacto
Middenwei 15, 9248 SJ, Siegerswoude, Holanda
- +31 (0)594-641265
- service@lataza.nl
- www.lataza.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Altijd betrouwbaar
Ik koop vaker bij lataza en ze hebben me nog nooit teleurgesteld.
Uitstekende service
Heb je wel eens iets bij Lataza gekocht? Dáár hebben ze een service joh. Ik kreeg m'n betaling niet geregeld. En startte een vraag per chat. Op vrijdagavond 11 uur! En ik kreeg direct antwoord! Was binnen 10 minuten geholpen. En vriendelijke antwoorden joh. En foutloos in de taal. Niet altijd belangrijk. Maar wel opvallend. Het kán dus wel. Heb dit gelijk met m'n collega's gedeeld. WIJ hebben al een hoge norm.
Maar het kan dus nog beter. (En de sleeve was ook erg mooi)
Prima en snelle levering met prima klantenservice
Ik had een pakketje besteld maar was vergeten het afleveradres te wijzigen. Binnen 2 dagen was het adres gewijzigd en lag het pakketje op de deurmat. Vriendelijke service en uitstekende bezorging. Absolute aanrader
Uitstekende service. Goede kwaliteit producten. Goede communicatie.
Knomo rugzak gekocht. Rits ging kapot. Direct vervangen op eigen verzoek door Decoded tas. Pech dat daar een drukknoop kapot ging. Wederom twee tassen naar mij toegestuurd om te bepalen wat definitieve aanschaf wordt.
Mooie producten, goede website en vlotte levering
De iPhone flip case is een klein pakje in een te grote "brievenbusdoos", die door de matige kwaliteit van de huidige PostNL bezorger in de buitenbus wordt geschoven, de helft uitstekend en voor het grijpen voor een voorbijganger. Gelukkig op tijd zelf ontdekt. De bezorgdoos op brievenbusformaat of laten bezorgen, dan is de beoordeling een 10 waard
Uitstekende, persoonlijke en snelle service!
Louter positief over ervaring met Latanza.
Prachtige laptoptas
Ik ben zeer tevreden over de snelle service en het assortiment. Ik ga als 40 jarige weer naar school en zocht een tas die bij mijn leeftijd past. Ik heb een prachtige tas gevonden, die ook past bij mijn leeftijd, maar toch ook niet oud bollig is. Ik ben er zeer tevreden mee.
Super levering
Ruime keuze en goedkoop en een snelle afhandeling, Zondag besteld dinsdag geleverd super.
Mooie laptoptas gevonden en zoals beloofd volgende dag bezorgd. Tas was netjes verpakt. Zeer tevreden.
Professionele dienstverlenig
Ik was mijn huisnummer vergeten te vermelden bij mijn bestelling. Ik werd netjes gemaild ( er was een ticket voor aangemaakt) en gevraagd om mijn huisnummer. Ondanks dit 'oponthoud' een zeer snelle en nette levering!
Fantastische service
Een dikke 10 echt een hele goede service ook telefonisch
Het bestelde artikel was niet direct voorradig. ik ben steeds netjes op de hoogte gehouden van de verwachte leverdatum, uiteindelijk kwam deze zelfs nog een paar dagen eerder.
snelle en goede service
Mijn bestelling is snel geleverd en wat prachtig verpakt. Een kadootje om uit te pakken.
Aanrader!
Ik heb van mijn baas een beperkt budget gekregen voor de aanschaf van een tas voor mijn nieuwe maar GROTE laptop van de zaak. Ik heb het hele internet afgestruind omdat ik naast een tas waar deze laptop in zou passen ook vooral een stijlvolle en vrouwelijke tas zocht binnen dit budget, en niet een doorsnee lompe laptoptas. Ik ben superblij met mijn keuze, hij is practisch, door de lengte van de handvaten goed te tillen zelfs met een zware inhoud én hij is vrouwelijk en stijlvol. Precies goed!
Goede en snelle service ook, de volgende dag in huis. Keurig en stevig ingepakt! Absoluut een aanrader, ik kom de volgende keer zeker terug. En heb mijn collega's deze website ook aangeraden.
Ze komen hun woord naar
Ze geven hun reactie wel snel op mijn vragen. Heb vertrouwen in hun gekregen. Ben heel blij met het product. Goede kwaliteit.
Snelle levering en prima service !
Mooie lederen iPhone flipcase besteld! Maandagochtend besteld, dinsdagochtend al in huis! Prima en overzichtelijke website! Vriendelijke klantenservice!
Ik heb een fantastisch product gekocht met een snelle levering en accurate service.
Uitstekend!