Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er waren wat kleine hick-ups met de site, maar na (heel snel) telefonisch contact werd alles razendsnel en kwalitatief uitstekend geregeld. Volgende dag werd het product (precies zoals beschreven o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Knomo rugzak gekocht. Rits ging kapot. Direct vervangen op eigen verzoek door Decoded tas. Pech dat daar een drukknoop kapot ging. Wederom twee tassen naar mij toegestuurd om te bepalen wat definitiev... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben zeer tevreden over mijn bestelling (Eastpak tas). Had een vraagje over de garantie, De medewerkster wist niet meteen het antwoord op mijn (lastige) vraag maar heeft precies uitgezocht hoe het zat... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bolsos y equipaje

Sobre Lataza

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Laptoptassen alleen maar zwart en saai? Echt niet meer! Lataza biedt online een groot assortiment trendy dames laptoptassen, heren laptoptassen én iPad en iPhone cases aan.

Zeer goede service en klantgerichtheid, zowel vóór, tijdens als na het bestellen. Makkelijk bereikbaar via mail, telefoon en livechat.

Gratis en snelle verzending binnen België, Nederland en Duitsland.

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,7

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

tas was gebruikt

Er zaten koekjes, houdbaar tot 2013, en kauwgom in de tas. Deze was dus al gebruikt.

30 de agosto de 2014

Beste meneer Boerhof,

Wat ontzettend vervelend te lezen dat u een tas heeft ontvangen die al gebruikt blijkt te zijn. Het is ons een raadsel hoe dit heeft kunnen gebeuren, maar het is vanzelfsprekend onacceptabel. Het zou kunnen zijn dat een retour ontvangen (defecte) tas bij de 'normale' voorraad terecht gekomen is. Wij nemen maandag rechtstreeks contact met u op om e.e.a. naar uw volle tevredenheid te kunnen oplossen.

Onze excuses voor het ongemak!

Uitstekende service

Snelle levering (uit voorraad), goed verpakt.
Een vorige keer had ik per ongeluk een verkeerd product besteld.
Retour verzonden en intussen al het juiste product ontvangen.

20 de agosto de 2014
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede en snelle service zonder vragen

Wij ontvingen een tas waar enkele krassen op zaten. Na dat wij dit telefonisch hadden gemeld (wel zo prettig), werd er zonder dat men ons ook maar één vraag stelde, direct een nieuw exemplaar van de tas opgestuurd samen met een etiket met Antwoordnummer er op waarmee we de doos met de tas die retour moest terug konden sturen. Binnen enkele dagen hadden wij de nieuwe in huis. Top!

18 de agosto de 2014

Klasse

Het is mij goed bevallen, de website is heel vriendelijk gesteld en ze komen de afspraken na. Geen loze kreten en ze beloven wat ze zeggen, daar houd ik van.

16 de agosto de 2014

En super service.

We hadden de tas besteld op maandag. En dinsdag was deze al binnen.
Dus een geweldige levering. En het kwam perfect verpakt binnen.

16 de agosto de 2014

Goed

Het pakket was mooi op tijd geleverd.
Het viel mij helaas tegen dat er een beschadiging op de tas zat. Dit was echter klein genoeg om het niet terug te sturen, maar toch jammer. Vandaar maar 4 sterren.

15 de agosto de 2014

Beste Andrea,

Fijn dat het pakket mooi op tijd geleverd is. Jammer te lezen dat de tas een beschadiging heeft. Dat is uiteraard niet de bedoeling! Er is geen beschadiging te klein, wij adviseren daarom om bij twijfel, vragen of klachten altijd contact met ons op te nemen. Dan lossen we het meteen op.
We nemen nog rechtstreeks contact met u op om te overleggen wat voor u de beste oplossing is.

Onze excuses voor het ongemak!

Bestelling razendsnel bezorgd!

Vorige week een bestelling geplaatst voor een Bookbook van Twelve South voor mijn iPad mini. Direct een bevestigingsmail binnen mb.t. de bestelling, daarna binnen de 2 uur al de melding dat de zending was ingepakt en verzonden. Via Track en Trace keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. De website is overzichtelijk en prettig om op te surfen.
Ik kende Lataza nog niet en kwam er via een zoekactie op Google, deze webshop zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Ik was zo tevreden over de website, de bestelling, je op de hoogte houden van de voortgang van de bestelling en de aflevering dat ik direct de volgende dag nogmaals een bestelling heb geplaatst voor mijn vriendin. Ook een Bookbook en weer dezelfde prettige en snelle levering...
Ik kom zeker terug en beveel Lataza zonder enige aarzeling aan bij anderen!!

13 de agosto de 2014

Super!

Lataza is echt super! Ik zocht een laptoptas, maar geen standaard zwarte die overal te vinden is. Bij Lataza is een verzameling mooie laptoptassen te vinden die anders zijn dan de saaie standaard tassen. Keuze genoeg voor iedereen. En daarnaast is de service echt ongelofelijk super! (en persoonlijk) Ik zou deze site zeker aanraden en ik kom er ook beslist weer terug.

11 de agosto de 2014
Valorada con 3 estrellas sobre 5

service prima, product iets minder

ik kocht een velope bamboe hoesje voor mijn iphone 5. het werd snel geleverd. het is erg mooi, wat mij betreft het mooiste wat er te krijgen is. Maar..... het hoesje beschermt tegen beschadiging, maar ook tegen inkomend en uitgaan wifi verkeer. en dat was niet mijn bedoeling. telefoon heeft nu vaak moeite verbinding te maken met een wifi netwerk, door de aluminium rand. de bedekt bijna de gehele antenne van de iphone.
even uit het hoesje halen en hij doet het weer prima. dus Joachim Botnen is er in geslaagd iets moois te maken maar heeft geen rekening gehouden met de techniek van de iphone.

9 de agosto de 2014

Beste H. de Lint,

Wat vervelend te lezen dat de Velope Bamboe niet aan de juiste kwaliteitseisen voldoet! Dat is uiteraard niet de bedoeling.
U mag de case kosteloos retour sturen, u ontvangt dan uiteraard het aankoopbedrag van ons terug. Wij nemen tevens rechtstreeks contact met u op om een en ander te overleggen. Onze excuses voor het ongemak!

Super!

Prima service, snelle en optimale verzending !

5 de agosto de 2014
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.