Er waren wat kleine hick-ups met de site, maar na (heel snel) telefonisch contact werd alles razendsnel en kwalitatief uitstekend geregeld. Volgende dag werd het product (precies zoals beschreven o... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Wij ontvingen een tas waar enkele krassen op zaten. Na dat wij dit telefonisch hadden gemeld (wel zo prettig), werd er zonder dat men ons ook maar één vraag stelde, direct een nieuw exemplaar van de t... Ver más
Knomo rugzak gekocht. Rits ging kapot. Direct vervangen op eigen verzoek door Decoded tas. Pech dat daar een drukknoop kapot ging. Wederom twee tassen naar mij toegestuurd om te bepalen wat definitiev... Ver más
Ben zeer tevreden over mijn bestelling (Eastpak tas). Had een vraagje over de garantie, De medewerkster wist niet meteen het antwoord op mijn (lastige) vraag maar heeft precies uitgezocht hoe het zat... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Lataza
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Laptoptassen alleen maar zwart en saai? Echt niet meer! Lataza biedt online een groot assortiment trendy dames laptoptassen, heren laptoptassen én iPad en iPhone cases aan.
Zeer goede service en klantgerichtheid, zowel vóór, tijdens als na het bestellen. Makkelijk bereikbaar via mail, telefoon en livechat.
Gratis en snelle verzending binnen België, Nederland en Duitsland.
Información de contacto
Middenwei 15, 9248 SJ, Siegerswoude, Holanda
- +31 (0)594-641265
- service@lataza.nl
- www.lataza.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Prima
Hartstikke leuke tas! Niet zo'n overduidelijke laptoptas of schooltas.
Mijn 13"laptop past net in het laptopvak, en er is daarbij nog ruimte genoeg voor adapter en snoer, agenda, opvouwbare paraplu of klein flesje water. Voor kleine dingen moet je wel een beetje graven, maar dan zijn dal ie sorteer- en ritsvakjes de oplossing. De blinde vakjes waar je bij kunt zonder de rits te openen zijn ook heel fijn, handig voor OV-kaart. Jammer dat de tas zwart is van binnen (was al te zien op de website), iets met gezellige kleurtjes was leuker geweest. Drukknoopje om hengsels bij elkaar te houden laat inderdaad wel snel los.
Bezorgd op de aangegeven tijd, maar helaas niet op de eerstvolgende werkdag, zoals beloofd op de site. Zorgvuldig verpakt.
Vlug, vlugger, vlugst
Binnen 1 1/2 minuten na mijn bestelling en betaling had ik een bevestiging, de factuur en de trackentrace code. Zo vlug heb ik het nog nooit meegemaakt.
Prima en snel
Had nog nooit van Lataza gehoord. 's Ochtends bestelt en de andere dag netjes met de post in huis. Alleen de track en Tracer service gaf de verkeerde informatie,... Wellicht een logistiek probleem bij TNT Post??
Helemaal prima!
Prima, geen klachten!
Snelle levering, en wat ik heel fijn vind is dat achteraf betalen mogelijk is zonder extra kosten.
Ik zou Lataza zeker aanbevelen bij anderen!
Top bedrijf
Goede snelle service, correct en op tijd.
Ruime keuze in kwalitatief goed producten.
Terugkoppeling goed
Er was grote vraag naar het rode hoesje (van 12 twelve south) voor de Apple 6 plus en hierdoor moest ik even geduld hebben voordat ik het hoesje kreeg. Sinterklaas en de kerst hebben hier zeker een rol bij gespeeld. Ik ben zeer tevreden met de terugkoppeling en ben 100 % tevreden met mijn aankoop. De moeite waard om even te wachten. Super mooi product!
Top service!
De bestelde BookArc voor MacBook was een dag later al binnen, super snel!
Zeer goed
Duidelijke site, kleuren kunnen iets afwijken maar verder een heel goede webwinkel met zeer goede en snelle service!
Zeker de moeite waard!
Geweldige ervaring
Hoesje voor iPad besteld. Helaas verkeerde! Zelf overheen gelezen. Retour gestuurd en zonder problemen geld terug. Heel makkelijk
Zeer goede service!
Makkelijk besteld en snel verzonden. Bij een (door mijzelf gemaakte) fout in de bestelling, ben ik erg prettig en naar tevredenheid geholpen. Kreeg direct een nieuw exemplaar toegestuurd.
Geleverd conform afspraak...
met twee cadeautjes in de doos.
Weihnachtsgeschenk
Hervorragende Service. Wurde am 14. Dezember in Nederland bestellt und ich habe den Paket Donnerstag 18. Dezember erholt!
FANTASTISCH!
Mfg Bodil Theill Macfarlane
Uitstekende en snelle service
Uitstekende en snelle service. Doen wat ze beloven!
Fantastische service
Snelle levering en prima service. Defecte iPhone case ontvangen en na een mailtje direct een nieuwe opgestuurd. Super!
Top!
Onlangs een tas besteld maar wilde toch een andere kleur.. Telefonisch doorgegeven en de andere dag was de goede kleur binnen.. Echt top!
decoded ipad cover
Perfect. Goede beschrijving, zeer goede prijs en binnen 24 uur in huis
Top. Nog nooit van Lataza gehoord, maar de service is uitstekend.
Ik wist niet van het bestaan van Lataza en de meeste merken die ze daar verkopen. Het was dus even twijfelen of ik een tas moest kopen van € 89,00. De afterpay heeft mij over de streep getrokken en ik heb geen seconde spijt van mijn bestelling. De kwaliteit van de tas die ik heb gekocht, is heel goed.
Daarnaast was de levering binnen 1 werkdag. Dit is voor vele de laatste jaren belangrijk.
Volgende bestelling zal weer bij Lataza zijn!
MacBook tas
Goeie service en snelle levering mooie site en betrouwbaar
retourneren
Prima en snelle levering maar retourneren omslachtig. Je moet eerst een mail sturen om een antwoordnummer te krijgen...?

Respuesta de Lataza