Lättviktsmotor AB Opiniones

4. Servicio de reparación de podadoras de césped
  5. Taller de reparación de vehículos todo terreno
  6. Vivero

Escrito por la empresa

Lättviktsmotor AB är ett familjeföretag i Norrtälje med rötter från 1952. Vi säljer, servar och reparerar maskiner och utrustning för skog, trädgård, fritid samt bygg och entreprenad. Hos oss hittar du ett brett sortiment från välkända varumärken som Husqvarna, STIHL, Honda, Polaris, Can-Am, Milwaukee och flera andra ledande tillverkare. Vi erbjuder allt från robotgräsklippare, motorsågar och trädgårdsmaskiner till ATV, UTV, skogsmaskiner och professionell utrustning för företag och entreprenörer. Du kan handla hos oss i vår butik i Norrtälje eller online på lattviktsmotor.se, där vi levererar produkter till kunder över hela Sverige. Vi hjälper både privatpersoner och företag att hitta rätt produkt utifrån behov och användningsområde. I vår verkstad arbetar erfarna tekniker med service, reparationer och underhåll av maskiner och fordon. Vi erbjuder även reservdelar, tillbehör och personlig rådgivning för många av de varumärken vi säljer. För oss är kunskap och personlig service en viktig del av kundupplevelsen. Vårt mål är att göra det enkelt och tryggt att köpa maskiner och utrustning – både i butik och online. Vi finns också kvar efter köpet med service, reservdelar, support och rådgivning när det behövs. Välkommen till Lättviktsmotor – i butik, verkstad och online!

Malo

TrustScore: 2.5 sobre 5

8 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Köpte en ny automower …

Köpte en ny automower robotgräsklippare i deras webbshop som visade sig inte fungera. Dessutom så var den inte registrerad hos husqvarna i avseende på garanti och ingen fabrikskod följde med. Ringde då och pratade med deras verkstad och påpekade det och den jag pratade föreslog att jag skulle prova olika pinkod kombinationer, som inte fungerade. Sedan när jag ringde igen och påpekade det så hänvisade dem jag pratade med att dem inte var insatta och hänvisade till butiken. Där fick jag prata med en person som jobbade på "marknad" som tog kontakt med husqvarna och registrerad klipparen och fick koden till den. Sedan skulle den personen ordna så att en som var insatt rent tekniskt i automowerns funktioner ringa upp mig för att lösa problemet med att den inte hade någon slingsignal. Dagarna gick och efter ca två veckor så tog jag kontakt med en husqvarna återförsäljare på orten som fixade problemet på ett par dagar. Detta skedde i juni månad.och det är fortfarande ingen som ringt från dem till mig.

25 de junio de 2026
Logotipo de Lättviktsmotor AB

Respuesta de Lättviktsmotor AB

Hej Jan,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar att hanteringen av ditt ärende inte fungerade som den skulle.

När du kontaktade oss hjälpte vi till att reda ut registreringen av klipparen och få fram rätt kod via Husqvarna. Därefter skulle du bli kontaktad av oss för vidare teknisk hjälp med problemet kring slingsignalen. Den återkopplingen skedde tyvärr inte, och där har vi brustit.

Vi förstår att det är frustrerande att behöva vända sig till en annan återförsäljare för att få hjälp med en nyinköpt maskin, särskilt när vi hade lovat att återkomma.

Vi tar med oss din feedback och ser över våra rutiner för hur den här typen av ärenden lämnas vidare och följs upp, så att de inte ska falla mellan stolarna.

Vi är ledsna för den bristande återkopplingen och hoppas att din Automower nu fungerar som den ska.

Vänliga hälsningar
Lättviktsmotor

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har inte saker som finns i web shoppen

Har inte saker som finns i web shoppen. Annulerar ordern utan att erbjuda ersättningsprodukt pga att det är fel. Utöver det ingen förklaring. Kör ändå ganska hårt med annonsering av just den produkten.

28 de agosto de 2026
Logotipo de Lättviktsmotor AB

Respuesta de Lättviktsmotor AB

Hej Johan,

Tråkigt att läsa att du är missnöjd med hur detta hanterades. Produkten visade sig tyvärr vara felaktig i vårt lagersaldo och vi håller helt med om att du borde ha fått en tydligare förklaring och hjälp med ett alternativ direkt.

Jag kommer att kontakta dig personligen på måndag så att vi kan reda ut detta och hitta en bra lösning. Självklart ska vi också erbjuda dig en lämplig ersättningsprodukt till ett extra bra pris som kompensation för det inträffade.

Vänliga hälsningar
Kajsa
Lättviktsmotor

Försökt ringa

Försökt ringa, efter några försök svarar en tjej som raskt kopplar mig vidare till ingenstans.
Försöker maila men det ger inget. Till slut åker frugan dit, hon har reservdelen i fråga med sig, men det verkar inte fungera. Hon kommer hem med fel reservdel, killen bakom disken gjorde inte sitt jobb!

Slarv och ointresse summerar min uppfattning om företaget.

2 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Problem med Robotgräsklippare

Behövde hjälp med att få igång min Robotgräsklippare. Erik, en mycket trevlig och kunnig kille kom förbi och fick igång roboten på några minuter. Kan verkligen rekommendera detta företag.

15 de junio de 2022
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.