Lauritz.com Opiniones 3423

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har endnu ikke modtaget forsendelsen selvom det er længe siden jeg betalte for både det jeg havde budt på (møbelstof) og forsendelse af samme til min privatadresse i Roskilde. Ved ikke hvad problemet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne rose Casper Reifenberg Rydings fantastiske service. Mange fra Sjælland ville ikke købe blankvåben fra auktionshuset i Vejle, hvis han ikke havde medbragt blankvåben til København gratis.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Synes det er rart ,det nu er den samlede pris ( Incl hammerslag og salær) der fremgår,når man byder. Heldigvis overlevede genstanden transport men indpakningen var mangelfuld. Det ville være rart med... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min oplevelse igennem mange år hos Lauritz.com har altid været god. Ingen brok og bøvl. Jeg har lavet mange gode handler både på køb og salg. Alt har været tilfredsstillende. Medarbejderne får mi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios de subasta online
  2. Galería de arte
  3. Diseñador de interiores

Acerca de Lauritz.com

Escrito por la empresa

Dette er det nye Lauritz.com, som blev overtaget af ny ejer i august 2023. Vi overtog aktiviteterne fra det tidligere Lauritz.com efter konkursen og driver i dag Danmarks største auktionshus med de samme dedikerede eksperter og auktionshuse, som mange allerede kender.

Gennem Lauritz.com forbinder vi købere og sælgere over hele landet og åbner dørene til en verden af kunst, design, møbler, antikviteter, smykker og ure.

Lauritz.com står i dag for gennemsigtighed, kvalitet og troværdighed – med landsdækkende auktionshuse i Hørsholm, Brøndby, Roskilde, Odense, Vejle, Aarhus, Aalborg og på Bornholm.

Vi bygger videre på Lauritz’ stolte historie – men under nye ejere og med et klart fokus på service, bæredygtighed og tillid. Det gamle Lauritz.com er fortid; i dag arbejder vi målrettet for at give både sælgere og købere en tryg og professionel auktionsoplevelse.

Lauritz.com support - Vi er her for at hjælpe!

Escrito por la empresa

Har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe. Send os en mail på support@lauritz.com eller ring på 44509800.
Find også hjælp online
Vidste du, at du kan finde svar på en lang række spørgsmål direkte på hjemmesiden her: https://www.lauritz.com/da/om-os/sporgsmal-og-svar
Har du gode idéer?
Hos Lauritz.com er vi altid lydhøre overfor gode forslag og idéer, der kan bidrage til at øge brugervenligheden - og dermed være med til at serviceoplevelsen bliver endnu bedre. Skriv til os på support@lauritz.com

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 69% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hej Per

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du ikke oplevede kø ved afhentning, og at parkeringssituationen også var god.

Postmand Per

Nem og forståelig tilmelding og budgivning.

Hej Dan

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre at du synes både tilmelding og budgivning er nemt og forståeligt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at afgive bud og følge med

Nemt at afgive bud og følge med. Smart at kunne sætte et max bud. God info og nemt med afhentning.

Hej

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre at du synes det er nemt at byde og følge med, og at du sætter pris på vores max-budsfunktion. Samt at du fik god information i forbindelse med afhentning.

Dårlig information og levering

Der er nu gået 14 dage og jeg har ikke modtaget mine vare endnu

Hej Hedebo

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at du har oplevet at informationen om levering har været mangelfuld. PostNord har gjort en god gerning med donation af både postkasser og gratis levering af dem, men informationen kunne godt have været gjort mere gennemskueligt.

Vi håber at se dig på vores auktioner igen en anden gang.

Skulle du have yderligere spørgsmål til leveringen er du meget velkommen til at kontakte support@lauritz.com.

Lauritz er igang

Jeg var spændt - første gang på det nye koncept, men det et OK

24 de enero de 2026

Hej Lars

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre at du har kastet dig ud i konceptet og havde en fin oplevelse.

Vi håber at se dig på vores auktioner igen i fremtiden.

Super købsoplevelse

Super købsoplevelse, hele systemet fungerer optimalt og gnidningsfrit fra bud og køb til udlevering.

Hej Ida

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre at du har haft en super købsoplevelse, og at systemet fungerer optimalt og gnidningsfrit. Det er netop vores mål.

Vi glæder os til at se dig igen på vores auktioner en anden gang.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Venter stadig på levering af varen

Selve auktionen forløb OK, men har 14 dage senere endnu ikke modtaget varen eller besked om, hvornår varen bliver leveret. Henvendte mig en uge efter auktionen, hvor Lauritz.com endnu ikke havde overblik over hvem, der havde vundet hvilken auktion og således heller ikke endnu havde givet PostNord leveringsinstrukser. Henvendte mig igen 14 dage efter auktionen og kan stadig ikke få svar på, hvornår varen vil blive leveret.

Hej Peder

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at informationen om levering har været mangelfuld. PostNord har gjort en god gerning med donation af både postkasser og gratis levering af dem, men informationen kunne godt have været bedre.

Skulle du have flere spørgsmål til leveringen er du meget velkommen til at kontakte support@lauritz.com.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Valgte efter vunden auktion i Aalborg

Valgte efter vunden auktion i Aalborg, at få varen leveret, hvilket 4 dage senere blev modtaget i fint emballeret pakke fra GLS uden anmærkninger.
Mvh. Søren, Sorgenfri

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at leveringen gik godt med din vare fra Aalborg showroom.

Bra och säkert

Bra och säkert, lätt att ordna med frakt.

Hej Jan-Erik

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at købsprocessen var god og sikker, og at du oplevede det let at arrangere fragt.

Venlig betjening

Venlig betjening. Styr på tingene. Absolut fin handel

Hej

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på den!

Nemt og ukompliceret

Online købsproceduren var nemt og ukompliceret (hjemmesiden fungerede perfekt).

Hej Lise

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at købsprocessen var nem som den skal være, og at hjemmesiden fungerede perfekt!

God oplevelse

Det var første gang jeg handlede på Lauritz, og det gik virkelig fint og gnidningsfrit. Hvis jeg endelig skulle sige noget, så var beskrivelsen af cyklen ikke så god, og der kunne godt være flere billeder der viste lidt mere af standen. Men cyklen var bedre end forventet, så det var fint :-)

29 de enero de 2026

Hej Peter

Tusind tak for din anmeldelse – og for at du valgte at handle hos os.

Det glæder os at høre, at oplevelsen var fin og gnidningsfri, og at cyklen levede op til – og endda overgik – dine forventninger.

Også tak for din konstruktive feedback om beskrivelse og billeder. Det tager vi med os i vores videre arbejde.

Vi glæder os til at se dig hos os igen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Køber ofte på Lauritz og glad for de…

Køber ofte på Lauritz og glad for de køb jeg laver. Det funker altid. Vi havde dog lige en lille udfordring med en forsvundet vare, men pengene blev betalt tilbage uden problemer.

22 de enero de 2026

Hej Stefan

Tusind tak for din anmeldelse og for at handle hos os igen og igen – det sætter vi virkelig stor pris på.

Vi er glade for at høre, at dine køb generelt fungerer godt. Samtidig beklager vi naturligvis den lille udfordring undervejs, men det er godt, at sagen blev løst hurtigt og uden problemer.

Positive experience

Positive experience. Helpful staff.

Dear Giuseppe

Thank you very much for your review.

We are pleased to hear that you had a positive experience and found our staff helpful. We truly appreciate your feedback.

Kind regards

Valorada con 1 estrellas sobre 5

What's up with delivery? Is it all a sham?

So... won the auctiono on 27th of January. Payed for the item AND delivery a few days later. It is now the 11th of February, and I still haven't heard anyting about date of delivery, even though I've e-mailed them twice. Doesn't reliable at all.

Hello Steffen

Thank you for taking your time to share your experience.

We're sorry to hear that you are not happy with the delivery proces. As stated on our site, shipments are normally delivered within 8–10 business days from the pickup date at Lauritz. We can see that your item has been collected by the shipper, Blue Logistics.
If you have any additional questions, please reach out to them, or contact our customer service at support@lauritz.com.

We hope to see you back on our auctions again some day in the future.

Best reagards

Hej Bente

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre at at handlen gik retur uden problemer under fortrydelsesretten på vores online-auktioner.

Vi håber, at du vil handle hos os igen en anden gang.

alt helt efter bogen

alt helt efter bogen, meget hurtig levering og i det hele taget god service

20 de enero de 2026

Hej Degn

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre at alt gik efter bogen, og at du oplevede både hurtig levering og god service.

Vi ser frem til at se dig på vores auktioner igen en anden gang.

supergod oplevelse

supergod oplevelse, professionelt, vare som beskrevet

Hej Mike

Tak for din tid og din anmeldelse. Vi er glade for at høre at varen var som beskrevet, at det var professionelt og at du havde en supergod oplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores auktioner igen en anden gang.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Indlevering af rav smykker gik galt

Indlevering af rav smykker gik galt. de forsvandt-. ?
Det blev ikke afregnet.

Der bliver ingen penge tilbage til sælger når alle gebyrer og des lige er taget af Lauritz .com

Sælg på DBA. !

20 de enero de 2026

Kære Morten

Tak for din anmeldelse og for at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vi kan desværre ikke helt se hvad det er der er forsvundet ud fra det oplyste, men håber meget at du vil række til vores kundeservice via support@lauritz.com, hvis ikke du er blevet kompenseret for bortkomne effekter.

Omkostninger til køb og salg fraregnes som det beskrives i vores vilkår, men vi er kede af at du ikke synes du har fået nok ud af det. Vi har dog lavet en del overførsler til dig - hvis du ikke mener at have modtaget dem må du endelig kontakte vores kundeservice hurtigst muligt.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med i vores arbejde med at gøre vilkår og information mere klare og gennemskuelige. Vi håber, at du vil overveje at handle hos os igen en anden gang.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.