Har endnu ikke modtaget forsendelsen selvom det er længe siden jeg betalte for både det jeg havde budt på (møbelstof) og forsendelse af samme til min privatadresse i Roskilde. Ved ikke hvad problemet... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg vil gerne rose Casper Reifenberg Rydings fantastiske service. Mange fra Sjælland ville ikke købe blankvåben fra auktionshuset i Vejle, hvis han ikke havde medbragt blankvåben til København gratis.... Ver más
La empresa ha respondido
Synes det er rart ,det nu er den samlede pris ( Incl hammerslag og salær) der fremgår,når man byder. Heldigvis overlevede genstanden transport men indpakningen var mangelfuld. Det ville være rart med... Ver más
La empresa ha respondido
Min oplevelse igennem mange år hos Lauritz.com har altid været god. Ingen brok og bøvl. Jeg har lavet mange gode handler både på køb og salg. Alt har været tilfredsstillende. Medarbejderne får mi... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa
Ha contestado el 69% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nemt at afgive bud og følge med. Smart at kunne sætte et max bud. God info og nemt med afhentning.

Der er nu gået 14 dage og jeg har ikke modtaget mine vare endnu

Respuesta de Lauritz.com
Super købsoplevelse, hele systemet fungerer optimalt og gnidningsfrit fra bud og køb til udlevering.

Respuesta de Lauritz.com
Selve auktionen forløb OK, men har 14 dage senere endnu ikke modtaget varen eller besked om, hvornår varen bliver leveret. Henvendte mig en uge efter auktionen, hvor Lauritz.com endnu ikke havde overblik over hvem, der havde vundet hvilken auktion og således heller ikke endnu havde givet PostNord leveringsinstrukser. Henvendte mig igen 14 dage efter auktionen og kan stadig ikke få svar på, hvornår varen vil blive leveret.

Respuesta de Lauritz.com
Valgte efter vunden auktion i Aalborg, at få varen leveret, hvilket 4 dage senere blev modtaget i fint emballeret pakke fra GLS uden anmærkninger.
Mvh. Søren, Sorgenfri

Respuesta de Lauritz.com
Online købsproceduren var nemt og ukompliceret (hjemmesiden fungerede perfekt).

Respuesta de Lauritz.com
Det var første gang jeg handlede på Lauritz, og det gik virkelig fint og gnidningsfrit. Hvis jeg endelig skulle sige noget, så var beskrivelsen af cyklen ikke så god, og der kunne godt være flere billeder der viste lidt mere af standen. Men cyklen var bedre end forventet, så det var fint :-)

Respuesta de Lauritz.com
Køber ofte på Lauritz og glad for de køb jeg laver. Det funker altid. Vi havde dog lige en lille udfordring med en forsvundet vare, men pengene blev betalt tilbage uden problemer.

Respuesta de Lauritz.com
So... won the auctiono on 27th of January. Payed for the item AND delivery a few days later. It is now the 11th of February, and I still haven't heard anyting about date of delivery, even though I've e-mailed them twice. Doesn't reliable at all.

Respuesta de Lauritz.com
alt helt efter bogen, meget hurtig levering og i det hele taget god service

Respuesta de Lauritz.com
Indlevering af rav smykker gik galt. de forsvandt-. ?
Det blev ikke afregnet.
Der bliver ingen penge tilbage til sælger når alle gebyrer og des lige er taget af Lauritz .com
Sælg på DBA. !

Respuesta de Lauritz.com
Más información sobre otros tipos de reseñas.