Har endnu ikke modtaget forsendelsen selvom det er længe siden jeg betalte for både det jeg havde budt på (møbelstof) og forsendelse af samme til min privatadresse i Roskilde. Ved ikke hvad problemet... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg vil gerne rose Casper Reifenberg Rydings fantastiske service. Mange fra Sjælland ville ikke købe blankvåben fra auktionshuset i Vejle, hvis han ikke havde medbragt blankvåben til København gratis.... Ver más
La empresa ha respondido
Synes det er rart ,det nu er den samlede pris ( Incl hammerslag og salær) der fremgår,når man byder. Heldigvis overlevede genstanden transport men indpakningen var mangelfuld. Det ville være rart med... Ver más
La empresa ha respondido
Min oplevelse igennem mange år hos Lauritz.com har altid været god. Ingen brok og bøvl. Jeg har lavet mange gode handler både på køb og salg. Alt har været tilfredsstillende. Medarbejderne får mi... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa
Ha contestado el 69% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Great staff. Takes care even after selling. Easy and smooth transactions. An auction platform you can trust! Will return many times!

Respuesta de Lauritz.com
It is indeed great that all extras and fees are included in the bid displayed, thank you,

ikke god nok information om salær, ud af 3800;- fik min mand udbetalt 2299,84;-
først 25% i køber salær, 16% sælger salær, og oven i det kommer 200;- i gebyr. da min ringede og spurgte ind til det fik han beskeden, det står på bagsiden af indleveringskvitteringen og at Lauritz er de billigste. Det var der ingen info om ved indleveringen, det står med mikro tekst. næste gang vi har noget til salg bliver det DBA.

Respuesta de Lauritz.com
Når jeg har behov for at udskyde afhentningen er de altid venlige med tilladelsen hertil

Respuesta de Lauritz.com
Hurtigt og nemt og varen svarer til beskrivelsen

Respuesta de Lauritz.com
Medarbejderne får mine bedste anbefalinger, herunder også de medarbejdere, der arbejdede under det “gamle” Lauritz.com

Respuesta de Lauritz.com
Alt var godt. Fin auktion der forløb som forventet. Nemt ift levering, virkelig god service.

Respuesta de Lauritz.com
Fint og nemt køb på Lauritz.
Dog er fragten dyr, 185 kr for en postpakke !

Respuesta de Lauritz.com
Fin oplevelse. Har købt et armbåndsur, og fik det renset ved udlevering.

Respuesta de Lauritz.com
Nem hjemmeside, alt inkl. og god opfølgning på bud runde, det er helt fantastisk som kunde, tak.
Bh.
Per Rix

Respuesta de Lauritz.com
Alt var pakket fint i en papkasse, lige til at bære ud i bilen, jeg havde ellers selv taget kasser med, men dem blev der ikke brug for. Det er rigtig god service. 👍

Respuesta de Lauritz.com
Fik mit hammerslag tilsendt, pakket rigtig godt ind. Ingen fejl, eller anden skade på de porcelæn figurer jeg havde budt på. Jeg er mere end tilfreds.

Respuesta de Lauritz.com
rigtig god oplevelse hele vejen igennem handelsforløbet.

Respuesta de Lauritz.com
Brugervenlig og god information gennem hele auktionen

Respuesta de Lauritz.com
Más información sobre otros tipos de reseñas.