www.lavprishvidevarer.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte et køleskab som kom som aftalt. Så ud med det gamle. Da vi pakkede det nye ud viste det sig at have et par mindre buler i fronten og på siden. Jeg ringede straks og havde en fin snak o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service. Vi bestilte et klimaanlæg, men da vi fik det pakket ud, kunne vi se, at det alligevel ikke fungerede i vores hjem. Lavprishvidevarer ringede selv og koordinerede en fragtmand, som... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestille en reservedel torsdag aften, men fandt ud af jeg ikke kunne bruge den alligevel og skrev så før kl 08:00 næste dag at jeg gerne ville annullere min bestilling. Hørte så ikke noget før 6 timer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte køleskab hos Lavprishvidevarer, da de havde klar og tydelig anvisning på køleskabets reelle størrelse - og prisen var god. De ringede, da de blev klar over, at leveringen ville blive fors... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrodomésticos

Escrito por la empresa

Lavprishvidevarer.dk har mere end 10 års erfaring med salg af hårde hvidevarer på internettet. Vi har altid lagt vægt på gode konkurrencedygtige priser og rigtig god kundeservice. Det skal være en god oplevelse at handle hvidevarer hos os.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

105 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Udmærket og reelt firma

Købte en fin lille trykkoger Instant Pot duo mini 3, som blev sendt hurtigt :-) Men efter at have læst brugsanvisningen kunne jeg godt se, at den ville blive lidt for besværlig at rengøre i det daglige, når man desværre er lidt dovent anlagt. Så den blev sendt retur. Det var nemt og hurtigt at returnere varen, og pengene var hurtigt tilbage på kontoen. Jeg handler gerne hos dem igen :-)

4 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har handlet for første og sidste…

Jeg har handlet for første og sidste gang hos dette firma. Du får fantastisk service når du bestiller med hurtig levering, det er til topkarakter. Men udfordringen kommer når dit relative dyre produkt bliver defekt inden for 14 dage, så skal du selv købe ny emballage, som du så kan få refunderet også skal du selv sende til producenten mm. De fralægger sig ansvaret og fortæller dig blot det står i vores betingelser. Der er INGEN service i det firma når først de har fået dine penge.

4 de julio de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Levering der holder

Vi bestilte en kondenstørretumbler Torsdag og fik med det samme bekræftet at den ville blive leveret i dag Lørdag.

Chaufføren ringede 10min før og undskyldte at han glemte at ringe 30min før som han skulle, hvilket egentlig er helt okay i min bog, desværre nåede jeg så ikke hjem for at modtage varen og kontrollere om der var evt skader.

Grunden til vi ikke giver 5 stjerner er at leveringstidspunktet er fra kl. 07 - 18.
Reelt skal man så afsætte en hel dag for at være klar til at modtage en vare hvilket jeg syntes er urimeligt.

7 de junio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.