Het betalen en ontvangen van de software met de licentiecode ging prima. Na het installeren bleek de code niet te werken. Na een mailtje kreeg ik direct een andere die wel werkte. Fijn, die snelle res... Ver más
Vervelend: Gezien het feit dat mijn Windows 11 home editie geen netwerk verbinding en/of extern bureau ondersteund, wilde ik upgraden naar Windows 11 Pro. Installatie ging zonder problemen, maar i... Ver más
La empresa ha respondido
Overgestapt op een MacBook en office nodig maar dan voor de MacBook. Via Google hier terecht gekomen en kwam goed en vertrouwd over mede door de reviews. Gelijk besteld en binnen enkele minuten de l... Ver más
La empresa ha respondido
Al eerder Office 2021 en recentelijk Windows 11pro aangeschaft en geïnstalleerd via Licentify. Die mensen daar doen er echt alles aan om het hun klanten naar de zin te maken! Het downloaden en acti... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Licentify is de leverancier voor al jouw Licenties
Nannie van Wehlstraat 292, 2548MN, Den Haag, Holanda
- +31 (0)6 19 12 43 72 / +31 (0)8 86 74 02 00
- Info@licentify.nl
- www.licentify.nl
Invita a los clientes a opinar
verkeerde product gekocht
Ik had het verkeerde product gekocht, werd snel hersteld door Licentify.

Snelle service
Snelle service. Via de chatbox inlichtingen opgevraagd, prima. Na betaling, meteen via de e-mail het wachtwoord gekregen en geïnstalleerd een fluitje van een cent. In één woord prima!!!!!!!

Wij hadden heel snel contact met Shiva,
Wij hadden heel snel contact met Shiva,
Onwijs fijne hulp ontvangen zelfs nog laat op de avond.
Product werkt heel goed en wij konden snel.weer gebruik maken van onze computer.
Dit is echt een aanrader als je snel en goed geholpen wil zijn met je product..

Respuesta de Licentify
Mijn apparaat was niet geschikt voor…
Mijn apparaat was niet geschikt voor Windows 11 🤨

Vlotte en vriendelijke helpdesk
Installerenvan Office 2021leek even mis te zijn gegaan. Na mailtje werd ik direct teruggebeld en geholpen bij de voltooiing van de installatie

Persoonlijke hulp
Snelle, accurate en persoonlijke reactie om gemeld probleem op te lossen.
Goed werkend product.

Snelle communicatie
Ondanks dat Microsoft het erg moeilijk maakt is het installeren van het office pakket 2021 (i.p.v. 365) op mijn Mac gelukt. De mensen van Licentify zijn snel met hun terugkoppelingen en hulp.

Bij licentify office 2021 gekocht en super snel werkend
Bij licentify office 2021 gekocht. Na betaling binnen 5 minuten de licentie code ontvangen met de instructie.
Op basis van deze instructie had ik binnen 7 minuten office 2021 geïnstalleerd en werkend. Top bedankt!

Respuesta de Licentify
Snelle levering met een duidelijke…
Snelle levering met een duidelijke instructie die een werkende oplossing bieden

Respuesta de Licentify
Goede prijzen en razendsnel de licentie…
Goede prijzen en razendsnel de licentie in de mail

Respuesta de Licentify
Snelle levering en uitstekende service
Office voor Mac besteld en na betaling meteen een mail met alle benodigde gegevens ontvangen. Helaas een niet werkende licentiecode, maar via de chat is dat bijna onmiddellijk hersteld (en dat 's avonds na 21:00 uur!). Geïnstalleerd en werkt als een zonnetje.
Uitstekende service dus ik keer hier zeker weer terug

Kreeg eerst geen mail
Kreeg eerst geen mail , toen contact opgenomen met de live chat. Daar vriendelijk geholpen en daar naar was alles snel geregeld.

Eerste code werkte niet
Eerste code werkte niet. Contact via chat. Snel een nieuwe gekregen. Die deed het wel! Goede service. Top

Respuesta de Licentify
Snelle reactie op chatvraag en daarna…
Snelle reactie op chatvraag en daarna snel licentie kunnen aanschaffen en Windows kunnen updaten

Respuesta de Licentify
Perfecte service tegen scherpe prijs
Vond Licentify op internet, ging voor professionele uitstraling, nederlandse licenties tegen scherpe prijs en de goede reviews. Proces is heel eenvoudig, heb vooraf wat vragen gesteld die achteraf niet nodig waren, de informatie die je na het kopen van de licentie krijgt is compleet en simpel uit te voeren. Top!

Respuesta de Licentify
Licentie snel binnen en werkt meteen.
Licentie snel binnen en werkt meteen.
Alleen wordt er vóór aanschaf niet vermeld wat de voorwaarden zijn om de licentie te activeren.
In mijn geval zou de upgrade-licentie waarschijnlijk alleen werken bij een volledige nieuwe installatie.
Gelukkig bleek dat bij mij niet het geval te zijn.

Respuesta de Licentify
Más información sobre otros tipos de reseñas.