Het betalen en ontvangen van de software met de licentiecode ging prima. Na het installeren bleek de code niet te werken. Na een mailtje kreeg ik direct een andere die wel werkte. Fijn, die snelle res... Ver más
Vervelend: Gezien het feit dat mijn Windows 11 home editie geen netwerk verbinding en/of extern bureau ondersteund, wilde ik upgraden naar Windows 11 Pro. Installatie ging zonder problemen, maar i... Ver más
La empresa ha respondido
Overgestapt op een MacBook en office nodig maar dan voor de MacBook. Via Google hier terecht gekomen en kwam goed en vertrouwd over mede door de reviews. Gelijk besteld en binnen enkele minuten de l... Ver más
La empresa ha respondido
Al eerder Office 2021 en recentelijk Windows 11pro aangeschaft en geïnstalleerd via Licentify. Die mensen daar doen er echt alles aan om het hun klanten naar de zin te maken! Het downloaden en acti... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Licentify is de leverancier voor al jouw Licenties
Nannie van Wehlstraat 292, 2548MN, Den Haag, Holanda
- +31 (0)6 19 12 43 72 / +31 (0)8 86 74 02 00
- Info@licentify.nl
- www.licentify.nl
Invita a los clientes a opinar
Betrouwbaar, snel en handig website
Ik zag alleen maar goede reviews, dus ik was een beetje achterdochtig, maar ik heb toch een Windows 11 pro upgrader gekocht. Ik kreeg de code binnen enkele minuten en heb mijn Windows 11 binnen enkele minuten geüpgraded naar Pro. Ik schrijf deze review als een bedankje, omdat ik meer dan honderd euro heb bespaard 😁

Respuesta de Licentify
Werkt Super na betaling gelijk…
Werkt Super na betaling gelijk geactiveerd, alles werkt perfect.

Respuesta de Licentify
Snelle en foutloze levering tegen een…
Snelle en foutloze levering tegen een goede prijs.

Respuesta de Licentify
Eerlijke site en gelijk alles netjes…
Eerlijke site en gelijk alles netjes gekrege inclusief factuur en alles werkt toppie.

Licentie Windows 11 pro goed afgehandeld
Licentie Windows 11 pro gekocht die helaas niet geïnstalleerd kon worden op mijn computer. Bedrag werd gewoon teruggestort zonder gedoe.

Respuesta de Licentify
De licentie werkt en gelijk binnen 1…
De licentie werkt en gelijk binnen 1 minuut in me mail gekregen.
Tot op heden werkte alles zoals ik dat…
Tot op heden werkte alles zoals ik dat eerder zakelijk gewend was
Precies wat er beloofd wordt
Precies wat er beloofd wordt, werkt in 1 keer. Perfect en een goeie prijs.
Windows Pro loste problemen op.
Windows Pro loste problemen op.
Levering was bijna onmiddellijk. License key werkte zonder problemen.
Belangrijkst was echter dat "Pro" de software installatie mogelijk maakte die faalde in de pre-installed Windows Home op de notebook. Twee verschillende 3de partij applicaties - één faalde in de installatie, de ander faalde te doen wat het moest doen.

Respuesta de Licentify
Zeer snel gereageerd, goede voorlichting
Zeer snel gereageerd, aanvullende vragen via de chat snel beantwoord, de installatie en activatie soepel via de Nederlandse Microsoft website. Het kan voor Apple gebruikers handig zijn om duidelijk te vermelden dat ze eerst een Microsoft account moeten aanmaken.

Respuesta de Licentify
Snelle levering, had wat moeite met upgraden van licentie en Windows 11. Na mailtje met support een razendsnelle response met oplossing.

Respuesta de Licentify
De licentie sleutel werkt niet
De licentie sleutel werkt niet. Dus Windows 10 werkt niet. Contact opgenomen en kreeg direct een nieuwe licentie gemaild en deze werkt super alle windows updates werden gelijk geinstaleerd. Bedankt voor deze geweldige service van jullie kant. Helemaal TOP.

Goedkoop en snel
Goedkoop en snel, meteen na betaling in de mail en mijn Windows 11 kunnen activeren. super!

Respuesta de Licentify
Na de goede ervaring vorig jaar
Na de goede ervaring vorig jaar, waar ik met hulp van Danny, Office aan de praat kreeg, opnieuw een licentie besteld. Binnen 1 minuut was de licentie binnen en met de ervaring van de vorige keer in pakweg 15 minuutjes werkte het op de iMac van mijn vrouw. Iedereen blij.

Super makkelijk van Home naar Pro
Voor nog geen € 30,00 ga je van Windows Home naar Windows Pro. Je hoeft daarna niet alles opnieuw te installeren 🥳

Snelle service
Snelle service, vriendelijke klantenservice. Top product.

Respuesta de Licentify
Más información sobre otros tipos de reseñas.